![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ce joc e asta bre' ? Ori il inchidem ori jucam corect. Asta ma face sa cred ca esti mafiot...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si ce ti se pare tie ca nu joc corect? Uite io nu o cred pe scorpi ca e police si cred ca ea cu rozy sunt mafiaotele.
Am dreptu si io la o parere nu? Imi bazez toata logica pe faptul ca refuz in continuare sa cred ca vreuna dintre kary si sweet sunt mafioate. Ar fi dezamagitor. Deci ori a fost Fanny si e cu Lilisor ori sunt rozy cu scopri si ne duc de nas. Daca s-ar anunta odata the fucking doctor poate ne-am da si noi seama care din variante e. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi poate iti zic de dulce acu' , nu e voie cu parerea aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai imi place raspunsul, macar nu ma simt singura nebuna care isi pastreaza probabilitatea ca Scorpi sa minta ca e politist (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Angel gresit. Dezamagitor ar fi sa nu fie mafiot... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, ce spui tu nu e bine.
Lilisor nu putea fi cu Fanny pentru ca tocmai Lilisor a fost cea care a intors pe dos clasamentul si din cauza ei a iesit Fanny. Singura care putea fi cu Fanny esti tu. No. Altfel une ditre Kary si Sweet sunt mafioti. Sau chiar amandoua. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba Kary pentru mine una ar fi dezamagitor ca tu sau Sweet sa fiti mafioate, oricare din voi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Scorpi ma bucur ca ti-ai dat seama de treaba cu lilisor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci in opinia mea mai ramaneti tu si rozy asa cum am zis. Pot sa te intreb si eu ceva? De ce ai intrebat de rozy si nu de altcineva? Ca nu o banuia nimeni in afara de mine. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le eu zic ca sunt Angel si Lilisor
Votez Angel |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, pe cuvant ca is politist! In fine.. cum credeti
Eu zic sa se declare si doctorul. Sa stim inca o persoana care nu e. De ce nu se declara doctorul? Care ii logica? Mafiotii oricum stiu cine e daca s-a salvat pe el. Si daca a salvat pe altcineva si mai bine ca vom afla 2 persoane nevinovate: el si cel salvat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Noh Kary e clar ca tu nu citesti niciodata ce iti explic, gata nu ma mai complic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mie mi se pare ciudat ce a facut Scorpi. Mai intai a spus ca vrea sa se termine jocul azi ca nu poate sa joace maine, iar apoi a spus ca e politist. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asta ar fi precipitat clar lucrurile. Si apoi parca Rozy si ea s-a tot tachinat, votat si devotat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pe mine m-a zapacit rau Fanny. Dar poate ca pur si simplu asa joaca ea prost din fire, asa a facut si data trecuta. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, daca Kary ar fi impreuna cu Sweet mafioate nu ar mai fi dezamagitor pentru ca atunci toata cearta a fost un teatru. Poate au vazut atunci cand m-am istericat eu (pentru care mi-am cerut scuze, by the way) si au vazut cum brusc toata lumea a fost sigura ca nici eu nici tu nu suntem mafioti .. na, acoperirea perfecta.
Eu sincer as prefera sa fi fost ele doua ca atunci s-ar explica totul. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mi-am schimbat votul, Sweet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:49 AM |
|