IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 178 179 180 181 182 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Jo
post Mar 19 2009, 02:50 PM
Post #1791

Musafir

Ca o paranteza, stiti vreo cosmeticiana care penseaza extra bine prin Bucuresti? Au crescut sprancenele mele, si a sosit timpul sa le dau o forma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa la cat m-am chinuit sa le las sa creasca, va dati seama ca daca ma duc la una si ma smulge aiurea sunt in stare sa o bat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 19 2009, 03:01 PM
Post #1792

Musafir

Eu de la lucru nu vad niciodata pozele puse de Jo :| Habar n-am de ce, restul le vad, doar ale ei nu :|

Eu la machiajul lui MON as fi pus un creion lila inchis pe pleoape superioara si un creion albastru inchis pe waterline (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gusturile nu se discuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 19 2009, 03:59 PM
Post #1793

Musafir

Azi am folosit culori deschise: auriu la coltul interior, portocaliu pe mijloc si roz in pliu.Nu sunt prea incantata de rezultat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Maine vreau sa incerc ceva cu albastru, roz si mov (boala mea, ton in ton) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/ro.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/ro1.jpg)

+Quote Post
angeldust
post Mar 19 2009, 04:09 PM
Post #1794

Musafir

Mmm...sunt de acord cu tine, nu e o combinatie de culori care sa te prinda foarte bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca e primul din cate ai tot postat care nu prea imi place cum iti vine.
Ca de realizat e realizat ok, numai alaturarea culorilor parca nu imi inspira nimic.

+Quote Post
Jo
post Mar 19 2009, 04:19 PM
Post #1795

Musafir

Mie-mi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
amailhik
post Mar 19 2009, 04:21 PM
Post #1796

Musafir

si mie mi place.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 19 2009, 04:33 PM
Post #1797

Musafir

Nu? e nicicum...dar las' am mai adaugat putin mov in pliu si parca e mai ok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/we.jpg)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/we1.jpg)
astea sunt facute la lumina naturala pozele
Jo, amailhik, poate voua va vine mai bine prima combinatie, vreau pozici daca incercati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 19 2009, 05:44 PM
Post #1798

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Rozul e un mov de fapt aplicat peste un fard albastru deschis, ala ce ziceam ca mi l-am luat o sa pun o poza, da' nu acum ca sunt cam in graba.
Da, Jo e pana sus movul care se vede roz, tot incerc sa fac coada aia, da' inca no chanse.
O sa mai incerc combinatii colorate cu culorile astea sa vedem ce-o iesi. Nu reusesc sa fac delimitarea aia super deasupra pliului ce o vad la voi.Mai incercam.
Un creion verde am da' e spre kaki si mi se pare ca nu merge combinatia.
Si ideea lui Angel cu mov deasupra imi place.
Thanks a lot fetelor, m-ati mai scos din ceata.
Urmeaza sa mai imi cumpar ceva creioane si un fard inchis. Doar ca la verzuliul asta am cautat destul si deocamdata varianta inchisa care sa se potriveasca la el n-am gasit. Nu prea merge nici cu albastru pruna. E o nuanta cam greu de asortat, parca, mi se pare mie.

Jo si la noi la fel, amandoi avem ochii caprui si eu am parul inchis la culoare, al meu sot saten inchis si fetita noastra e blonda cu ochii albastri, dar nu stiu daca o sa-i ramana parul blond.

Al doilea machiaj Pitigoi ti se potriveste mai bine, da' mie tot ala albastru mi se pare unul dintre cele care te prinde tare, tare misto.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 19 2009, 05:46 PM

+Quote Post
Jo
post Mar 19 2009, 09:07 PM
Post #1799

Musafir

Brown smokey eye
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_brownsmokey.jpg)
Pleoapa mobila - smudge pot stila in nuanta bronze
Pliu si above pliu - doua nuante de maro sidefat din trusa de 88 de culori + putin de tot negru
Inner corner - light golden brown tot din trusa de 88 de culori
Eyeliner - pleoapa superioara stila smudge pot negru, pleoapa inferioara stila smudge pot bronze.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 19 2009, 09:21 PM
Post #1800

Musafir

Super! Cred ca aceste culori bronzii flateaza ochii tai verzi.

+Quote Post

185 Pages V  « < 178 179 180 181 182 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:28 AM