IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 129 130 131 132 133 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Diana.
post Mar 18 2009, 04:26 PM
Post #1301

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu bratele deschise si inima larga! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 18 2009, 05:31 PM
Post #1302

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Baby tu aveai pori dilatati sau semne tip gaurele?
Welcome back si din partea mea (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
baby_nfs
post Mar 19 2009, 05:21 PM
Post #1303

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 27

am si pori dilatati si doua trei gaurele..dar in privinta celor din urma m-am resemnat.. si oricum nu se vad atat de tare daca dau cu tencuiala

+Quote Post
Cindy
post Mar 19 2009, 07:29 PM
Post #1304

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Baby! Ce acizi de fructe contine hama Hidroxy Retinol sau Deep Restore? Banuiesc ca acid glycolic..si altceva? Si sunt tare curioasa de concentratia lor.
Ma bucur mult ca ai gasit solutia optima pentru tenul tau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Mar 19 2009, 07:30 PM

+Quote Post
caitriona
post Mar 22 2009, 12:05 PM
Post #1305

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

QUOTE(deedee29 @ Mar 18 2009, 04:16 PM) *
Am inteles. Multumesc pt informatie. Nu sunt scumpe, avand in vedere ca eu am dat pe un produs de la Dr Brandt aproape cat costa astea toate la un loc. Dar promit sa raman cumintica, desi presimt ca atunci cand m-o apuca disperarea sau vreo depresie legata de aspectul pielii o sa-mi aduc aminte de "discutia" asta.

salutare.la toata lumea!
in ultimele luni am folosit deuteria ,bune ,si crema si demachiantul,crema mi s-a terminat si nelocuind in bucuresti nu am reusit sa mi-o mai cumpar asa ca m-am vazut nevoita sa-mi achizitionez alta crema (provizorie ,ziceam eu).urmand sfaturile voastre am luat hyseac crema cu aha de la uriage,vreau sa va spun ca imi place f tare si acum ii dau dreptate lui sweet cand zicea ca deuteria pare prea scumpa pt ce are in ea(am postat ingredientele acestei creme mai demult).intr-adevar deuteria costa 160 ron iar eu pe hyseac am dat 35 ron.isi face treaba la fel de bine la un pret mult mult mai avantajos.
tenul meu arata bine,sunt multumita ,seara in continuare aplic benzoil peroxid de la daniel kern si dimineata hyseac.
o data pe sapt microdermabraziune si peeling.
deedee 29 , eu peeling am de la dr brandt si sunt multumita ,il fac seara si dimineata arata super tenul.tu ce produs ai de la el?

+Quote Post
deedee29
post Mar 22 2009, 02:09 PM
Post #1306

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Dr. brandt microdermabrasion - for face. Si nu zic ca nu e buna, o folosesc de 1/2 ori pe saptamana si se simt diferentele.

+Quote Post
Jo
post Mar 22 2009, 03:01 PM
Post #1307

Musafir

QUOTE(caitriona @ Mar 22 2009, 12:05 PM) *
seara in continuare aplic benzoil peroxid de la daniel kern si dimineata hyseac.

Oooh, cat am cautat pe cineva care sa aibe bp-ul de la el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum e? Eu ma inteleg bine cu benzoyl peroxid in general, dar asta de 4% imi usuca foarte tare pielea, nici o crema hidratanta nu face fata. De asemenea, ce crema hidratanta folosesti dupa bp?
Si despre bp-ul de la daniel kern, l-ai comandat de pe acne.org? Daca da, in cat timp ti-a ajuns?

+Quote Post
caitriona
post Mar 23 2009, 12:20 AM
Post #1308

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

QUOTE(Jo @ Mar 22 2009, 03:01 PM) *
Oooh, cat am cautat pe cineva care sa aibe bp-ul de la el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum e? Eu ma inteleg bine cu benzoyl peroxid in general, dar asta de 4% imi usuca foarte tare pielea, nici o crema hidratanta nu face fata. De asemenea, ce crema hidratanta folosesti dupa bp?
Si despre bp-ul de la daniel kern, l-ai comandat de pe acne.org? Daca da, in cat timp ti-a ajuns?

e f bun, mie imi prieste.nu usuca tenul (folosit o data pe zi) , asa ca nu folosesc hidratant dupa(nici macar iarna).
da, l-am comandat de pe site si mi-a ajuns destul de repede ,nu mai retin exact ....o saptamana parca.

+Quote Post
ratusca_cea_mai_...
post Mar 23 2009, 01:18 AM
Post #1309

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,142

buna fetelor! sunt noua pe aici,asa ca trebuie sa ma prezint: sunt adriana,am 22 de anisori si am acnee chistica cronica. citesc tot ce ati postat voi pe forum,dar sunt inca prin 2006,asa ca mai am mult pana va ajung...totusi,nerabdarea ma impinge sa va pun cateva intrebari:
1. exista pana in acest moment vreo fericita care a scapat de acnee?
2. exista cineva care a descoperit cea mai buna metoda de a scapa si de petele si gaurile (craterele) lasate de acnee?
3. a fost cineva la dr. Ioan Nedelcu? si daca da,a ajutat-o cu ceva concret,astfel incat sa il poata recomanda?
4. ati fost la dr. Leventer? se merita?
5. a incercat vreuna dintre voi toate peelingul tip TCA sau cel cu fenol? dar FRAXEL? dar laserul?
6. ati incercat tratamentul cu Minocycline? vreun rezultat? dar in urma roaccutanului,ati scapat de acnee?
7. eu am citit despre CONTRACTUBEX si despre CIMEOSIL,voi le-ati incercat pt cicatrici?

ma iertati pt atat de multe intrebari si va multumesc pt raspunsuri de pe acum!
va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Cleo: Mar 28 2009, 01:21 AM
Reason for edit: text mov

+Quote Post
Jo
post Mar 23 2009, 10:08 AM
Post #1310

Musafir

Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Avand in vedere ca multe din persoanele care au raspuns la aceste intrebari nu mai intra pe forum, iar de tinut minte nu cred ca mai tine cineva de prin 2006, cea mai usoara varianta e sa citesti in continuare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In mare, pot sa-ti zic ca medicii mentionati de tine au mai fost vizitati si de altii, peeling au mai facut fetele, si unele chiar au scapat de acnee. De 6 respectiv 7 eu nu pot sa-ti spun nimic, pentru ca nici macar nu stiu ce inseamna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O mica sugestie: citeste te rog regulamentul forumului. Doar moderatorii si administratorii au voie sa scrie colorat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 129 130 131 132 133 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 09:20 PM