![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu cand am citit cosmetica decorativa, m-am gandit in prima clipa la cum as putea sa imi cosmetizez casa. Ceva fond de ten sa camuflez fiecare firicel de praf care se vede pe mobila mea inchisa wenge. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pink, mi-am mai exprimat eu pe aici nedumerirea referitoare la blush. Te intreb si pe tine: cum ar trebui sa il aplic, intrucat mi se pare totusi ca sterge fdt? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cum adica sterge fondul de ten? Asta n-am mai auzit-o. Fii mai explicita, ce nedumerire ai???(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu esti prima care s-a mirat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica mi se pare ca imi evidentiaza mai mult micile imperfectiuni pe care le am doar la nivelul obrajilor.
Deci e clar ca fac ceva ce nu e bine probabil in aplicarea blushului. This post has been edited by sweet_girl: Mar 28 2009, 12:13 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai, din moment ce imperfectiunile sunt in relief, e normal sa se intample asa. Adica, nu e vorba de cum il aplici tu ci de faptul ca imperfectiunile sunt acolo si acoperindu-le cu blush se evidentiaza oarecum. Scapa de imperfectiuni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Nu sunt in relief aleluia, sunt doar mici semne/cicatrici. Da da, eu incerc sa scap de ele, se pare insa ca ele mai degraba ca nu vor sa scape de mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca ma plac ca amfitrioana. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca exagerezi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-i asa ca numai tu sesizezi imperfectiunile? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
MINTEEEEEEEEEE! N-are nimic pe fata! Am vazut-o eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca exagerezi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-i asa ca numai tu sesizezi imperfectiunile? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu, sincer mi-e cam teama de raspunsuri ca sa intreb! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In concluzie, trebuie sa aplic asa normal, usor, nu e nici o tehnica speciala ca sa evit potentiala asta problema? Eu de obicei il aplic discret pe 'marul' obrajilor care se formeaza cand rad spre tample. E ok? |
|
|
![]()
|
|
Da, e ok. Oricum, daca sunt denivelari la nivelul pielii chiar nu ai ce le face.
Acum ca s-o dau in SF-uri, exista o ceara care le poate umple dar.. daca-s mici degeaba. Deci, bucura-te ca nu e mai rau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Buna!
As vrea sa folosesc ceva pentru protectia solara si pentru a ascunde unele imperfectiuni, dar fondul de ten mi le accentueaza. De exemplu punctele negre sunt putin iesite in afara si fondul de ten le face sa para niste bubite/ ridicaturi chiar mai inestetice decat daca nu le-as acoperi; devin mai deschise la culoare decat pielea. Am folosit fdt lichid si compact si rezultatele sunt cam aceleasi. Am incercat sa intind fdt cu degetele; credeti ca as trebui sa investesc intr-o pensula sau sa imi achizitionez un buretel special pentru asta? Ar fi mai indicata o pudra minerala? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:44 AM |
|