IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
angeldust
post Apr 1 2009, 10:04 PM
Post #1171

Musafir

eu sunt pe aici
deprimata
plang

nu o cred pe Jo ca e tru (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si Roxana? daca data trecuta nu a fost, acum cred ca n-a mai scapat. Simt ca ele doua sunt din alta retea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ma duc sa mai plang putin
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Apr 1 2009, 10:06 PM
Post #1172

Musafir

Eu incep cu scheme ca asa ceva nu se poate: Jo_Scorpi,Madutz_Roxa, Angel_Rozy,

Roxa nu a spus nimic, poate e ocupata cu Sara sau poate nu are habar ca a inceput jocul. In cazul asta ar fi cetatean, daca nu cumva partenera ei a actionat singura. Dar in acest ultim caz s'ar mai fi intarziat jocul...

Angel avea treaab cu frizuri dar vad ca oricum e tacuta. Ori se taie cu lama ori prefera ca mafioata ce este sa stea in umbra...

Rozy tot apare si citeste dar dispre fara a spune ceva, suspect...

Madutz si Scorpi voi va agitati pe aici dar desi nu va suspectez foarte tare va am in vizor...

Jo cica plange singura ca nimeni nu e tru, dar ma intreb daca ea e tru sau sta in singuratatea ei si se gandeste la urmatoarea victima (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 1 2009, 10:06 PM
Post #1173

Musafir

Ma, nu stiu.. Eu raman tot la Madutz. Am asa un feeling ca ea o fi. Votez Madutz.

Votul meu insa nu e final. Astept sa vad ce mai zice lumea si cum reactioneaza pentru a ma decide daca raman sau nu la votul asta.

+Quote Post
Fanny
post Apr 1 2009, 10:07 PM
Post #1174

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Roxanica m-a anuntat pe cai paranormale ca-i franta. N-a mentionat daca a fost coplesita de treburile bebelusesti sau emo-sentimente.

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 1 2009, 10:09 PM
Post #1175

Musafir

Bai EU NU'S. N'am altfel cum sa va demonstrez si sincer, avand in vedere ca maine nu's acasa presimt ca'mi bat gura degeaba si nu ma credeti. Nici de data asta nu's mafiot. Dar daca vreti votati'ma, abia nu mai tin maine jocul in loc. Oricum, mafiot nu's.

+Quote Post
rozy
post Apr 1 2009, 10:10 PM
Post #1176

Musafir

Eu vizionez meciul dom'le (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 1 2009, 10:15 PM
Post #1177

Musafir

Daca Jo ar fi cu Roxi, ar insemna ca Jo a luat singura deciziile sau chiar daca ar fi decis cu Roxy ar fi trebuit sa fie totusi mai activa.. nu stiu ce sa zic. Poate eventual Jo-Kary... hm, ce zici?

Pana una alta tind sa o cred totusi pe Madutz. Cel putin pentru moment ...devotez madutz.

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 1 2009, 10:17 PM
Post #1178

Musafir

Eu am un feeling, ca noi 3 (Scorpi,Kary,moi) ne agitam si rad mafiotii de noi. Asta daca voi nu sunteti, da' momentan nu va miros.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 1 2009, 10:18 PM
Post #1179

Musafir

Scorpi eu nu's cu nimeni, sunt cinstita ! Pe cuvant! Si tura asta nu am incredere in nimeni, doar in vacuta mea emo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) care tare draga ii mai era lu Lili sora mea emo

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/emo-cow.jpg)

De ce dupa ce am plasat'o pe Jo cu tine intorci omleta spre mine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Imi aduce aminte de ceva intorsul asta de omleta hmmm

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 1 2009, 10:22 PM
Post #1180

Musafir

Tu iar incepi sa ne distragi atentia cu imagini si povesti despre Lili - cea mai buna prietena (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 06:33 AM