![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
pana acum nu vad o parere satisfacatoare. mai ganditi-va. tot ce ziceti voi ajunge la cearta, rupturi in cuplu, divort etc. divortul pentru o astfel de chestie mi se pare prostie curata. cand ai si copii mi se pare cretinitate, dar vad pretutindeni aceeasi tampenie pe care eu am intitulat-o "scuze idioate feminine" (scuzati expresia, o voi explica printr-un exemplu elocvent mai jos).
exemplu: eram intr-o delegatie, iar seara, dupa munca, discutam cu o femeie casatorita de vreo 9 ani. eu mai dadea pe afara din relatia mea, ea dintr-a ei si am ajuns la capitolul fidelitate. bineinteles ca mi s-a tinut 3 sferturi de ora o prelegere pe tema acestei virtuti etc. a doua seara din putin mai mult alcool consumat nu am mai batut la usa ei ci am intrat pur si simplu si am vazut-o in pat cu cineva. m-am scuzat pentru situatia penibila si am iesit. a doua zi ne intalnim si incerc sa pun cap la cap gandirea ei (avand in vedere discutia despre fidelitate). mi se spune ca datorita faptului ca a baut cam mult a devenit vulnerabila si celalalt a profitat de ea. comentarii: ce am subliniat constituie scuza idioata de care spuneam. ma gandesc, voi pe cine credeti ca mintiti? pe noi? pe voi inseva? legatura scuzei cu ce se discuta aici: "cred ca era a doilea post daca nu ma insel. eu as divorta, as lua copilul si mi-as reface viata" sau cam asa ceva. si scuza ar fi "el vorbeste pe net". as vrea sa vad dupa, cum s-ar pune problema cand copilul ajunge la 20 de ani, vede si el ce e chatul, iar tu ii explici motivul divortului. adica ii explici: uite mama de ce nu ai tu casa, masina, haine frumoase, bani de cheltuiala si poate ai si tata vitreg, pentru ca tatal tau era un porc si vorbea cu alte femei pe chat. nu suna idiot? si prietena mea vorbea cu alti barbati pe chat. niciodata nu i-am interzis lucrul asta. in definitiv daca ii interziceam nu isi punea problema ca mi-e frica de ceva? ca ma consider inferior celor de acolo? deveneam vulnerabil. asta este ideea pentru care nu trebuie sa scoli vecinii din somn. cearta te face slab pentru ca interlocutorul stie ca ai epuizat toate mijloacele. asa ca am lasat-o in pace si m-am axat pe ce ma face pe mine diferit fata de ceilalti cu care ea dialoga. pe lucrurile de care ea nu se poate desparti si pe care eu le am. am inceput sa particip impreuna cu ea la dialoguri, iar cu putin umor ii puneam in lumina proasta pe respectivii. asa ne si distram pentru ca eram "noi" contra "ei", deci faceam echipa contra unor "dusmani". si ideea de rival e cam departe de cea de partener nu? pana la urma s-a plicitisit si a trecut la alte distractii. de aici eu am avut un plus si nu un minus. s-ar fi lasat si daca ii interziceam insa ar fi avut suspiciuni ca eu nu sunt la fel de bun ca si cei cu care dialoga. simplu, distractiv si eficient. si diferit, pentru ca orice femeie stie cum s-ar purta un barbat in astfel de situatii, deci eram unic. legat de telefoane cred ca se poate stabili o limita totusi, dar nu prin urlete sau vaiete, ci civilizat. in definitiv omul are copil de care sa se ocupe. nu isi poate permite sa piarda timpul in discutii cu alte femei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Leo, dupa umila ta parere ar trebui sa facem sex in grup cu femeile de pe chat pentru a ne satisface barbatii? Ma gandesc totusi ca daca am accepta ca sotii nostri sa vorbeasca cu aceste femei , urmatorul pas pentru a-i multumi ar fi acesta, nu? Crezi ca un copil este fericit daca are de toate,dar situatia din familie este tensionata ,iar mama lui este trista intodeauna?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa vorbeasca cu toate femeile, sa se duca la intilniri, sa se ... de toate. Un happy end pentru o femeie care accepta asa ceva. O sa ramina singura, spre fericirea si bucuria ei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
Draga Leo,
iti multumesc pentru parere ,desi cam dur spusa dar e parerea ta. Am totusi o intrebare? Ai spus ca si prietena ta vorbeste cu alti barbati da, dar tu esti cu ea acasa impreuna da ? Ea sta la calculator si vb cu acesti barbati si tu stai pe acolo pe langa ea sau vb cu acesti barbati in absenta ta? Nu ma dernajeaza ata de mult ca ,ma rog,vorbeste cu aceste persoane cat ma deranjeaza ca o face in fata mea acasa si in loc sa ne petrecem timpul impreuna el sta la calculator. Si sotul meu nu s-a limitat numai la aceste convorbiri ci a ajuns si la a schimba numere de telefon, si cu una din persoane s-a vazut la o cafenea. Te-ar deranja asta laprietena ta? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 15-December 08 Member No.: 5,517 ![]() |
Sa vorbeasca cu toate femeile, sa se duca la intilniri, sa se ... de toate. Un happy end pentru o femeie care accepta asa ceva. O sa ramina singura, spre fericirea si bucuria ei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mare greseala ca accepti ,in primul rand este vorba de respect fata de tine .DACA el a uitat asta ,sigur a mai uitat si alte lucruri ,foarte importante |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Leo tu cred ca nu ai citit tot topicul pt ca raspunsul tau e putin superficial. Problema fetei nu sunt niste mici discutii pe messenger cum probabil are prietena ta cu alti tipi, sotul ei petrece ore intregi pe internet cu alte tipe, prefera sa vorbeasca cu ele decat cu ea, le da detalii despre viata lui, vorbeste cu ele la telefon si a ajuns chiar la intalniri. Mai primeste si mesaje de genul 'iti multumesc ca existi'!?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ma indoiesc ca prietena ta face asa si tu stai linistit, ar insemna ca nu se mai simte destul de bine in relatia voastra incat sa iti poata povesti tie ceea ce se intampla, nu te respecta pentru ca face acest lucru si in fata ta pt a-ti da de inteles ca NU mai esti tu prietenul si confidentul ei, se plictiseste si are nevoie de ceva nou dar prefera sa caute asta in alta parte, nu o faci sa se simta destul de atragatoare si interesanta incat are nevoie sa agate alti tipi pe net si sa-si dovedeasca faptul ca e atractiva. Iubita, eu cred ca printre altele sotul tau vrea sa te pedepseasca pt ca n-ai fost disponibila atunci cand el si-a dorit acea apropiere. Insa nu-ti face rau doar tie ci si lui si copilului pt ca toate astea afecteaza intreaga familie. Te cred ca ti-e greu dar pentru ca aveti un copil impreuna si pt ca il iubesti asa mult incearca sa mai faci tu cativa pasi si pentru el. Propune-i sa faceti ceva impreuna in timpul liber, luati o mica vacanta, macar in weekend mergeti la munte, undeva sa fiti singuri. Daca el totusi continua inseamna ca nu mai pretuieste ceea ce are si ca nu-i pasa ca te poate pierde deci nu vad de ce ati mai sta impreuna. Un copil creste mai bine cu parintii separati decat cu certuri si vazandu-si mama trista si suparata mereu. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 29-December 08 Member No.: 5,567 ![]() |
este foarte noprmal ca el sa stea pe mess cu alte femei din moment ce ea, sotia sa, nu ii ofera atentia necesara. cu siguranta exista lipsa comunicarii ceea ce il trimite pe el sa apeleze la acest refugiu.
intotdeauna cand se intampla ceva intr-o casnicie ambii soti au partea lor de vina. de ce cea care a initiat acest topic nu a explicat cum a ajuns el sa stea pe messenger cu alte femei, ce dorinte are si ce pretentii de la ea. in general oamenii au tendinta sa arunce intreaga vina asupra celuilalt pentru ca este mai simplu asa si scapa de reprosuri dar lucrurile nu stau choar asa. pana la urma ce face saracul om? sta de vorba cu alte persoane. daca esti casatorit inseamna ca esti privat de anumite drepturi, nu poti sa mai ai prieteni, nu mai poti comunica? nu vad exact unde este problema! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
As vrea sa va raspund dupa atata vreme. Nu am mai scris demult dar viatza me-a schimbat si din pacate nu in bine.
De ce sa nu comunicam pe mess? Sotul meu in timpul acesta a avut si o relatie extraconjugala cu acea persoana de pe messanger , ne-a m certat rau de tot, apoi cu alta si uite asa a plecat de acasa. A plecat de acasa si a lasat un copil de 6 ani spunand:' tati a plecat de acasa ca nu ma mai iubeste'. Nu sunt numai mici discutii pe messanger......ajungi sa ai sentimente pt acele persoane pt ca acele persoane sunt atente,delicate si mult mai linistite decat ce ai acasa. Nu mai crede-ti naiv ca intre un barbat si o femeie poate fii numai prietenie platonica. Eu sunt dovada vie a acestor discutii pe messanger. E adevarat ca acum sotul meu nu mai sta deloc pe messanger , si-a invatat lectia dar a invatat-o intr-un mod foarte dur.Daca am putea sa ne dam seama de greselile noastre inbainte de a fi prea tarziu ar fi bine dar nu e asa. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
As vrea sa va raspund dupa atata vreme. Nu am mai scris demult dar viatza me-a schimbat si din pacate nu in bine. De ce sa nu comunicam pe mess? Sotul meu in timpul acesta a avut si o relatie extraconjugala cu acea persoana de pe messanger , ne-a m certat rau de tot, apoi cu alta si uite asa a plecat de acasa. A plecat de acasa si a lasat un copil de 6 ani spunand:' tati a plecat de acasa ca nu ma mai iubeste'. Nu sunt numai mici discutii pe messanger......ajungi sa ai sentimente pt acele persoane pt ca acele persoane sunt atente,delicate si mult mai linistite decat ce ai acasa. Nu mai crede-ti naiv ca intre un barbat si o femeie poate fii numai prietenie platonica. Eu sunt dovada vie a acestor discutii pe messanger. E adevarat ca acum sotul meu nu mai sta deloc pe messanger , si-a invatat lectia dar a invatat-o intr-un mod foarte dur.Daca am putea sa ne dam seama de greselile noastre inbainte de a fi prea tarziu ar fi bine dar nu e asa. nu am ce spune. nu pot decat sa il consider idiot. asta nu se face intr-o casnicie... din pacate se intampla. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 4-August 09 From: around Member No.: 6,937 ![]() |
Fosta mea prietena o ardea cu tot felul de smecherasi pe net si pana la urma se pare ca nu m-am ingrijirat degeaba. Cand apar discutiile astea inevitabil apare despartirea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:43 PM |
|