IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
dr_wise
post Apr 11 2009, 07:40 PM
Post #991

Musafir

Sa le porti cu placere, Ella! Sunt foarte frumoase. In special pantofii si bluzele din in. Imi plac foarte mult!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Apr 11 2009, 07:59 PM
Post #992

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Ella sa le porti cu multa placere, foarte dragute toate cele (inclusiv smacurile (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) - seamana cu woodwinked-ul meu si cu rozaliul all that glitter) imi plac in mod deosebit incaltarile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 11 2009, 08:07 PM
Post #993

Musafir

Sa le purtati cu placere fetelor.
Ella si eu am o bluza ca si in prima poza, chiar azi am purtat o ca e deja cald. Cred ca cel mai mult te ai bucurat de fardurile mac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 11 2009, 08:12 PM
Post #994

Musafir

Eu vreau sa stiu de 217 si de Studio sculpt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Apr 11 2009, 08:34 PM
Post #995

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cizmele m-au costat o mica avere, din punctul meu de vedere.
Jo, cred ca am avut dreptate in privinta pensulelor, e diferenta intre 217 luata din magazin si cea din set luata de pe ebay. Referitor la fdt ...e cremos si e natural rezultatul, ma gandeam ca da aspect de masca mai ales ca inca mai am portiuni mici unde pielea e descuamata. Chiar nu se vede deloc iar pudra da un finish mai mult decat natural. Nu evidentiaza micile riduri sau porii dilatati. Pacat ca are gramaj mic - 8 gr am dat pe cam 23 euro, din ce imi amintesc.

+Quote Post
angeldust
post Apr 12 2009, 01:58 PM
Post #996

Musafir

Eu mi-am luat mai multe chestii, si de imbracat si inca ceva machiaje din piata vietii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o sa pun poze cand am vreme, dar cu ce vroiam eu sa ma laud e un sutien, care te face sa iti piara pofta de silicoane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am dat 15 Ron pe el, deci ieftinatura curata, dar are atat de mult burete cusut pe interior si asa fain vine cupa ca merita toti banii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Singura problema e ca mi se pare putin penibil sa il port, ca diferenta e vizibila!! si parca vad cum o sa ma intrebe toata lumea daca mi-am pus silicoane (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 12 2009, 04:57 PM
Post #997

Musafir

Haide, domle! De ce sa fie penibil?!
Bine ca v-ati unit singuratatile! Tu si dnul sutien!
Sa-l stapanesti sexoasa!
Pentru cine intreaba daca ti-ai tras silicoane, deschide o lista de pariuri. Amortizezi valoarea sutienului, eventual cumperi si o dublura, triplura, sa ai acolo, de rezerva.

+Quote Post
nicotan
post Apr 12 2009, 06:11 PM
Post #998

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Sa ma laud si eu ...vineri mi-am luat pantofi, cand i-am probat imi veneau bine, dar acasa mi-am dat seama ca ma jeneaza putin ca eu sunt lata in picior, asa ca ieri am stat incaltata in pantofi cu sosete udate cu spirt, unde mai pui ca au si toc si eu faceam curat in casa...

+Quote Post
Cleo
post Apr 12 2009, 06:29 PM
Post #999

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Apr 12 2009, 10:57 AM) *
Haide, domle! De ce sa fie penibil?!
Bine ca v-ati unit singuratatile! Tu si dnul sutien!
Sa-l stapanesti sexoasa!
Pentru cine intreaba daca ti-ai tras silicoane, deschide o lista de pariuri. Amortizezi valoarea sutienului, eventual cumperi si o dublura, triplura, sa ai acolo, de rezerva.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

anjel subscriu la spusele doctoressei

+Quote Post
Jo
post Apr 12 2009, 06:41 PM
Post #1000

Musafir

nicotan, poate nu stii, dar exista si o solutie mai... comoda. Si anume crema (daca pantofii sunt din piele). Pui putina crema pe interior in zonele in care te jeneaza si la revedere probleme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

109 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 08:16 PM