IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

109 Pages V  « < 101 102 103 104 105 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat?, Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a III-a
angeldust
post Apr 14 2009, 10:42 AM
Post #1021

Musafir

Ka, mie imi plac genul asta de sandale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am si eu o pereche de saboti asemanatori, tot pe maro si cu tintele alea pe talpa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I-am luat acum 2 ani si i-am mai purtat si anul trecut ca mie mi se pareau relativ comozi. Ce nu imi place la astea din poza e ca mi se par nefinisate, e taiata ciudat pielea in fatza la bot, sau cel putin asa arata in poza, o fi poza de vina.

Sandalele mele sincer nu prea au placut nimanui nici in real life, insa eu sunt indragostita de ele pentru cat de comode si fluffy sunt pe interior si pentru ca imi fac cracii lungi impreuna cu blugii aia
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 14 2009, 11:33 AM
Post #1022

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu mi-am cumparat ieri e rochite de vara, o pereche de chiloti si un maieu. Un fel de compleu. Adica is impreuna. Si un tricou care vine cu una din rochite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate pun poze diseara!
Eu mi-am luat o groaza de lucruri, da nu mai stiu care de cand nu am mai facut poze (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 11:59 AM
Post #1023

Musafir

Anjel, sa stii ca m-am tot gandit ca parca aveai tu sabotii aia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am avut in copilarie o pereche de saboti cu talpa de lemn, bine, fara toc mare, o minunatie au fost. Astia sunt moi pe talpa, unde vine piciorul, oi vedea cum se comporta la purtat. M-au incantat ca nu-mi aluneca piciorul, e tinut bine de tot de cele doua baretoaie.
Sandalele tale, angel, nu-s frumoase, da-ti sta teribilos de bine incaltata cu ele. Si-n fond asta-i principalul, ba chiar o arta. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

Alpina, pune mana si fa poze!

+Quote Post
Cindy
post Apr 14 2009, 01:28 PM
Post #1024

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(albinuza @ Apr 14 2009, 12:33 PM) *
Eu mi-am cumparat ieri o pereche de chiloti si un maieu. Un fel de compleu. Adica is impreuna.

Ce amuzanta e Albi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua, foarte sexoase sandalele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand am vazut prima oara poza, fara sa citesc autorul postului, am crezut ca sunt ale lui Angel, mi se pareau asa stilul ei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 14 2009, 03:30 PM
Post #1025

Musafir

Ce dulci sunt tricourile fetitei, as purta si eu asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Sandalele sunt foarte frumoase maro cu talpa aceea merg foarte bine vara.

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 03:49 PM
Post #1026

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sa le purtati bucuroase!
imi plac foarte mult tricourile Ninei si camesha

la 6 ani am avut primii mei pantofi ''cu toc'' au fost tot asa saboti cu talpa groasa de lemn nu-mi mai incapeam in piele de fericire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Apr 14 2009, 08:46 PM
Post #1027

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Kalua, am vazut eu bine? Maioul verde-alb este Tex? Am vazut si pe la noi hainute marca Tex si eram curioasa cum sunt... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 09:24 PM
Post #1028

Musafir

Hai c-am dat fuga la dulap: da, e Tex. Habar n-am cum se comporta, nu l-am spalat/imbracat inca. Foarte probabil o voi face-o saptamana viitoare si pot relata dupa daca vrei.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 15 2009, 10:28 AM
Post #1029

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Tex se comporta bine, eu i-am tot luat fiica-mii haine de la ei.

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 10:39 AM
Post #1030

Musafir

id bare minerals foundation (pudra minerala) si Clinique Super City Block SPF 40

+Quote Post

109 Pages V  « < 101 102 103 104 105 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:53 PM