![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#61
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ALGINÁT s.n. Fibră textilă artificială pe bază de alge marine. [< fr. alginate]. Asa zicedexul. Io nu prea stiu ce e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alginatul are consistenta unei gelatine, si e extras din alge numite agarofite, produsul de baza e agar-agar...se foloseste in numeroase scopuri, mai ales in dulciuri pt dulceturi, jeleuri, inghetata, etc.. Eu prima data am auzit de ea la scoala...caci alginatul se foloseste si-n amprentare, in stomatologie... |
|
|
![]()
Post
#62
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 18-April 09 Member No.: 6,304 ![]() |
cum poti sa pui o poza din asta langa retele de slabit?
arata minunat si cred ca a fost foarte bun (imi plac mult felii cu caramel) |
|
|
![]()
Post
#63
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de imbracat fiecare felie cu zahar ars in asa fel incat sa nu curga si pe margini, acolo e migalos, restul e ok
i-am trimis poza si mamei si ea ma intreaba cat a apucat dl cleo sa manance (el e cel mai mare fan al meu) si i-am spus c-am impartit amandoi o felie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Post
#64
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Azi, pentru copil piure cu ficatei si o salata pentru amandoi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/DSCF0905.jpg) (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/DSCF0709-1.jpg) si un tort pentru o fetita frumoasa (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q472/MIMI76_photos/DSCF0968.jpg) |
|
|
![]()
Post
#65
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dobosul arata de nu se poate si eu am facut dobos am citit in cartea de bucate cu capacul ala, nu mi-a iesit cine stie ce da' anw pt. prima oara a fost OK. Da' destul de elaborata procedura si tre' sa te misti tare rapid ca se intareste zaharul ala. Cat despre gust iti vine sa mananci si sa nu te mai opresti.
(IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016409.jpg) Si ouale (IMG:http://i241.photobucket.com/albums/ff206/micelanos/P1016405.jpg) Tare bucuroasa am fost ca n-am prestat decat dobosul si ouale, ca a facut soacra-mea mancaruri bune de tot. Drobul i-a iesit bestial de bun. |
|
|
![]()
Post
#67
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Bravo girlies!
MoN arata bine tortul, vezi c-am pus in poza la una dinrte retele de dobos cum am facut mie mi se pare mai simpla metoda. Nu stiu cum se poate taia capacul ala sa ramana perfect intact ca-n poze. Io crez ca au ceva scule de care noi n-avem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Post
#68
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Am facut la repezeala un chec aperitiv copt in tava de tarta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu jambon, mozzarella, chorizo si masline si o prajitura cu nuca de cocos
(IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/bucatarie/100_3510.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/bucatarie/100_3518.jpg) |
|
|
![]()
Post
#69
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo e posibil sa fie asa cu ustensilele, cand am vazut ce mi-a iesit cu capacul, am zis cine m-o fi pus sa-l fac, il mozoleam un pic cu frisca deasupra si gata, dar gustul e total diferit adica mult mai bun cu zaharul ala ars peste. Hai ca ma uit si zic si eu daca mai e ceva in plus ce-am citit in cartea de bucate. Oricum tie ti-a iesit capacul mult mai bine ca mie. Las ca data viitoare poate il facem fara de cusur, desi eu am indoieli in privinta mea.
Bine arata bounty bars, Teo. Si prajitura cu nuca de cocos arata si ea misto de tot. Eu am o gramada de ciocolata de la Iepuras musai sa produc ceva cu ea, ca ma enerveaza deja cat de multa e, adica stau cu tentatia in dulap si ma servesc mai des decat daca ar fi mai putina. Si mai am si 2 cozonaci cu nuca de la socrella care a dat vina pe dobosul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca nu i-am mancat cozonacul asa ca ni l-a dat la pachet. |
|
|
![]()
Post
#70
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nea.gif) singurul ''chin'' la dobos e capacul, rotund sau patrat tot aia-i, la fel se crapa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MoN ai vazut pozele de la reteta? E mai simplu asa totusi si intr-adevar eu uitasem ce placut e crantzul ala pe blatul moale |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:42 AM |
|