![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, ia radeti de mine: m-am uitat pe DEX sa vad ce inseamna exact fleica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Arata foarte bine, cleo, cosuletul trebuie ceva mai subtire, intr-adevar. Club sandwich faceam si eu, dar in el puneam oua fierte si nici nu prajeam painea in tigaie, chestiile astea invatate de la Cleo mi-au placut tare mult! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A inceput sezonul sparanghelului indigen!
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2122.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua ti-am lasat o felie (cu chiu cu vai, dar nu din cauza mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
a fost o nebunie Dobos-ul. Metoda cu feliile taiate si unse separat am pozat-o si-o recomand. Din pacate la fata locului nu puteam sa fotografiez felia insa a fost foarte aratos desi e mereu loc de mai bine. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2461.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
valentina, ce-au retetele de slabit cu topicul asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cleo, imi curg toate celea pe tastatura. Poate ca la metoda asta n-ar fi rau de imbracat in caramel si laturile bucatilor de blat, sa arate mai curat. In orice caz procedeul e de tinut minte! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cleolica, noroc ca am cioco "on duty" in casa, ca altfel era jale.
Arata de vis Dobos-ul tau. Nu poti sa-i faci o poza feliat, ca sa fie extazul maxim? Sau nu mai ai cui sa-i faci poza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cum poti sa pui o poza din asta langa retele de slabit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am pus-o dupa ce mi-am baut cafeua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua imi place look-ul asta cu felia de blat vizibila insa nu-i usor de obtinut si-i migalos insa rezulatatul e mai dragut decat ultima mea tentativa (acum cati ani? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) doctoressa tortul l-am dus la prietenii cu care am petrecut ieri si cu tot cu copii cred ca am fost 25 de guri, imi luasem totusi aparatul de fotografiat special sa fac poza si nu zici ca-mi apare ''change batteries'' (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) a fost tare frumusel si sectionat, a meritat efortul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai facut ce-am mai facut pe-aici, am mai tras un ochi la poza, iar lucra, iar poza... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De ce ti s-a parut greu de facut asa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am proptit blaturile tot asa, dar nu pe bumburei de crema, ci cumparasem niste mini praline in scopul asta. Si nu mi s-a parut deloc greu sau migalos. |
|
|
![]()
|
|
rulada cu ciuperci si cascaval in dialog cu smantana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (trade mark kalua)
parol ca-i excelenta! am adaugat si la reteta de Dobos povestea capacului (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2484.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2471.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pune-ne si povestea placintutei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 18-April 09 Member No.: 6,304 ![]() |
rulada cu ciuperci si cascaval in dialog cu smantana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (trade mark kalua) parol ca-i excelenta! am adaugat si la reteta de Dobos povestea capacului as vrea si eu reteta. arata superb ciupercile alea, le-ai pus intregi, nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:42 AM |
|