IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
scorpirescu
post Apr 24 2009, 11:44 PM
Post #761

Musafir

Singurele perechi posibile au ramas Sweet-Teo sau Sweet-Roxi. Foarte posibil Sweet-Roxi.. Sa vedem ce zice si Teo.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Apr 24 2009, 11:46 PM
Post #762

Musafir

Eu ma bag la somn. Continuam maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 24 2009, 11:47 PM
Post #763

Musafir

Din motivul de mai sus am devotat Teo. Pentru ca numai Sweet poate fi si cu Roxi, Teo nu.

Daca tu nu minti si esti politist, Sweet e sigur mafiot.

Si ca sa nu va agitati votandu-ma .. io-s doctor si foarte fericit si mandru din motivul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . As'noapte am incercat sa o salvez pe Albina, ca ceva imi spunea ca ea va fi linsata, dar m-au dansat. Asadar stripperul is alive.

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 04:20 AM
Post #764

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mah da esti doctor, si pe tine toata lumea te danseza. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Intotdeauna bagi scuza asta, INclusiv cand ai fost mafiot. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ti-a convenit sa te autodeclari acum doctor cand Rozy a spus ca e politist si a intrebat de Book, excluzand restul posibilitatilor. Daar guess what...eu NU te cred in mod sigur ca esti doctor. Nu au cum sa existe 2 doctori in jocul asta!
Si te foarte banuiesc cu Teo, tocmai pentru ca o tot devotezi si nu e prima oara cand ai strategia asta.

Am mai spus ca eu nu pot fi mafiot:
1. Am putut sa inlocuiesc pe cineva tocmai pentru ca nu am un rol atat de important, care sa implice strategii
2. Am votat in trecut pe cineva neutru, cand puteam fara nici un efort sa zbor pe cineva, fiind cea decisiva. Dar nu, eu am preferat sa lungesc jocul.
3. Cum sa o omor eu pe Albina cand am fost singura care a votat-o? Ar fi fost ca si cum mi-as pune singura streangul la gat si nu sunt chiar asa fraiera. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 07:41 AM
Post #765

Musafir

Neata.
Mai, avand in vedere reactia lui Scorpi cand a murit Albina ( "eram sigura ca e nevinovata"), o face destul de doctor in ochii mei. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Sa vedem ce zice si Teo. Eu plec la munca, see ya soon (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 08:56 AM
Post #766

Musafir

Pai si cine-i al doilea doctor, Sweet? Stii tu ceva ce noi nu stim? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mafiot mic, asrderás en el mármol del infierno.

Te-as fi inteles sa nu ma crezi daca spuneam ca sunt politist... De ce o crezi pe Rozy de igzemplu? Dar doctor? Daca este alt doctor sa ridice mana sus.
Sweet e mafiotu gataaaa. Mafiot dulce, da tot mafiot. Si ne-o omorat Albina. Sufar. Que suerte tan triste la mía. Ma duc la barbat sa ma consoleze. Ayuni Ayuni.

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 09:27 AM
Post #767

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(rozy @ Apr 25 2009, 08:41 AM) *
Mai, avand in vedere reactia lui Scorpi cand a murit Albina ( "eram sigura ca e nevinovata"), o face destul de doctor in ochii mei. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

Hmm? De ce?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De unde sa stie sigur? Doar daca ar fi fost politist si ar fi intrebat de Albina. Ce treaba are asta cu doctorul? Nu prea inteleg...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Pai Scorpi, nu te cred ca esti doctor pentru ca EU sunt doctorul. Si asa inseamna clar ca tu esti mafiot! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 09:31 AM
Post #768

Musafir

Povestitorul va anunta ca la 12'30 pleaca si revine pe seara. Decideti voi daca lasati voturile pana la 12 sau asteptati pana seara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 25 2009, 09:50 AM
Post #769

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si iote cum alegerea mea de a ma duce aseara la culcare s-a dovedit a fi o alegere proasta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sunt socata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Albina? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si m-a lasat in suspans cu cititul in cafea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cam devreme pentru cetatenii nostri "cinstiti" sa-si dea asa "adevarata"identitate in vileag (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Un om cu capul pe umeri nu-si dezvaluia functia atata timp cat exista suspiciunea ca mafiotii si striperul sunt in viata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu miroase bine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Frumos plan de mafioate (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Strigi sus si tare " eu sunt doctorul" " eu sunt politist" , doar doar adevaratii functionari se dau de gol facandu-le astfel actiunea de decimare a noastra mult mai usoara. Mafiotii( daca mai sunt amandoi in viata, desi ma indoiesc sincer) vor actiona in felul urmator acum: ii vor dansa " doctorului Rozy"(pentru ca nu o pot omori, ea avan sansa sa-si salveze fundul)" si vor omori "politistul Scorpi" (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chiar daca am avut norocul sa eliminam din prima o mafioata, ramane totusi posibilitatea ca mafiotul-striper sa fi scapat.
Logica mea imi spune ca doctorul hai ca mai ca se putea dezvalui, insa " politistul" a facut o greseala mare. Cica a intrebat de Book, care a jucat haotic si ne-a innebunit de cap, in acelasi timp convingandu-ne pe toate ca e doar cetatean. Nu avea de cine intreba? Asta mie imi ridica un mare semn de intrebare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sunt sigure ca nu le poate omori nimeni (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 25 2009, 09:51 AM
Post #770

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Hopa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Peste noapte se pare ca au aparut doi doctori si un politist...
Pai bine Rozy ca ai intrebat de mine!
Dar am si eu o intrebare: de ce te-a dat de gol, ca deocamdata nu era sa ma voteze pe mine sau pe tine. In locul tau, as mai fi asteptat pana in ultima clipa.
La fel si scorpi, ce sens are sa te demasti asa, cand nu esti in pericol??? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Mi se pare suspect.
Nu stiu ce sa zic, dar parca nu cred ca e Teo, ai crede ca e mai implicata.

+Quote Post

88 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:11 PM