IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
pescarush
post Apr 30 2009, 06:08 PM
Post #311

Musafir

Iti clatesti privirea, doctore. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cam putin, si sa mai risti sa-ti tai si degetele pentru asta... nu mai bine alegi unu' asa ca si Cleo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mey, n-am lucrat mai nimic azi, si am scoala de la ora 2 PM.

This post has been edited by pescarush: Apr 30 2009, 06:11 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Apr 30 2009, 06:51 PM
Post #312

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(pescarush @ Apr 30 2009, 12:08 PM) *
nu mai bine alegi unu' asa ca si Cleo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

QED (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

anyway prima oara l-am vazut la o intrecere intre 2 chefi si tema era tofu (ca tot ii place doctoressei)
nu va puteti imagina ce minunatii a putut sa faca si ce prezentare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
din cauza lui am prins un interes subit pt tofu (vedeti mini topicul)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2009, 07:55 PM
Post #313

Musafir

Gata!
I-am vazut si eu pe baietii lui Pescarush. Ptiu, frumosi mai sunt, sa-ti traiasca! Ai cu cine te mandri!
Am vazut-o si pe Ghemotoc cu cutul ei, tare dragalas. Iar Ghemotoc e asa de subtirica, nici nu stiu de ce tine dieta, poate doar ca sa se mentina in forma.
Dragutelor, merci de complimente! Pai cum sa nu fiu odihnita, am vacanta de la jumatatea lui octombrie incoace, iar ce fac aici, e placere pura, adica taclale pe net cu fetele, gradinarit, bucatarit, shopinguit, sport. Cred c-o sa patesc precum Benjanim Button, ma intorc adolescenta peste doi ani.
Si, ca sa nu fiu off topic, sa scriu meniul zilei:
d - iaurt cu capsune si fulgi ovaz, 1 ness cu lapte
p - 1/2 ardei kapia cu cubulete telemea maturata, apoi tochitura cu brocolli si mujdei, salata de cruditati (ca ieri, de altfel); cateva alune caju
s - capsune

+Quote Post
kalua
post Apr 30 2009, 08:13 PM
Post #314

Musafir

Doftoreaso, ma gandesc ca ori iti va fi foarte greu sa te obisnuiesti iar cu serviciu, casa si toate pe cap, ori nu vei mai putea de placere sa le ai iar, chiar daca-i cu stres.

Am vazut si eu ghemotocul nostru, parca-i o copilita de 18 ani, nu alta.
Flacaii lui pesca se dezvolta tare frumos, iar pe fin imi vine sa-l smotocesc! De-abia astept sa vad si pozele cu personajul principal pentru noi, nasa.

Eu am mancat azi
md: cafea
p: un mar mic, mai apoi o bucata mica de piept de pui cu prosciutto si parmezan, doi gogosari mici umpluti cu varza murata, iar din urmatoarele cate foarte putin: rulada de branza, salata cu de toate si telemea in ea, Obatzda, sunca afumata, vreo doua rosii cocktail.
G. o felie de prajitura de ciocolata cu nuci, conforma
C: spaghettini cu fructe de mare (inspirata de pesca)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 30 2009, 08:35 PM
Post #315

Musafir

Daaaaa, finutul lui Pesca e un bursucel scump! Ia sa-l bagi la dieta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Glumesc!

+Quote Post
ghemotoc
post Apr 30 2009, 08:56 PM
Post #316

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Multumesc pt complimente! Am 28 de ani... Deci Monti face bine si la ten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 30 2009, 10:19 PM
Post #317

Musafir

Mersi gagici, chiar ma mandresc cu baietii mei. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Doctore, cam tarziu sa-l bag la dieta pe ala mic, deja mi-a rupt mainile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adevarul e ca tot asa bursucei au fost si ai mei, si dupa 2 ani s-au lungit si au slabit. Acum sunt cam slabuti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar nu ma plang, bine ca sunt sanatosi.

+Quote Post
3A
post May 1 2009, 03:42 AM
Post #318

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Salutare, dragelor!

Hai ca m-ati distrat ! Doftoreaso, esti mortala, ca de obicei!
Bucura-te de concediu, ca poate era vremea ta sa te odihnesti nitel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Pesca, vazut finutul, e dulce foc, dar se vede ca e grasulin bine.
Mie, al mare mi se pare ca s-a mai maturizat. I-au dat ceva firicele de par?
Sunt asa mortali cand ii vezi crescand sub ochii tai.
Bine ca nu a fost weekendul asta, ca uite ce vreme cu ploaie... Tu ai scoala si dupa-amiaza?

Asaa:
D: Iaurt
G: Mango
P: pui cu salata
S: oi ciuguli ceva branza

+Quote Post
ghemotoc
post May 1 2009, 03:20 PM
Post #319

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Meniul de aseara a fost schimbat cu wasa cu salata de vinete si rosii.
Azi
MD - cafea cu lapte 0%, pauza, capsuni, pauza, iaurt cu fulgi
P - piersica, pauza, ciuperci umplute cu branza, smantana si usturoi, 1 ou, castravete
C - fasole cu ceva muraturi

+Quote Post
pescarush
post May 1 2009, 03:38 PM
Post #320

Musafir

Asa e 3A, s-a maturizat fiu-meu, incepe sa-i dea mustata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si e mai inalt ca mine cu cativa cm, iar la pantof are marimea 40. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Finutul e numai bine, nu e prea gras, e indesat si doar suge, nu primeste formula sau altceva. Are exact greutatea care o aveau si ai mei la varsta lui (7 kg).
Eu n-am mancat conform aseara, le-am facut la ai mei paste a la Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (alea umplute cu ricotta si spanac, in sos bolognese) si am mancat si eu cu ei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa ce s-au tot strambat cand le-au vazut in tava (pentru ca nu le cunosteau, da? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) - nu din cauza aspectului (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) au cerut supliment.
Sa vad ce mananc azi:
D - cafea cu lapte, pauza, cereale cu lapte
P - pestisori (ca niste hamsii arata) pane cu salata
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca mai fac o salata, sau paote schimb planul, daca merg azi la shopping.

This post has been edited by pescarush: May 1 2009, 03:38 PM

+Quote Post

99 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 12:15 AM