![]() |
![]() ![]() |
![]() |
luiza_carm |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu prefer pentru hidratarea pielii laptele de corp de la Calvin Klein- Euphorya. Il cumpar mereu set:parfum, lapte de corp, gel de dus.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ManuelaR, luiza carm si Denisa21, andradina zburati toate daca nu spuneti de ce postati de la acelasi IP!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Azi mi-am luat p crema de corp de la Bottega Verde cu unt de cacao (miroase delicios a ciocolata) si ulei de migdale. Abia astept sa vad cum este. Imi place mult gama asta de produse. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cire, unt de cacao? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Stiu gama, de-abia astept sa ne spui impresii. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Pe mine ma intereseaza sa fie si ceva care sa intre repede in piele, ma omoara cremele care lasa urme grase pe piele mult timp, desi eu am pielea uscata... This post has been edited by sweet_girl: Mar 22 2009, 09:22 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Revin cu impresii zilele astea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum, de la ei mai am lotiunea de corp cu migdale, cea cu pompita, si imi place mult. Intra bine in piele, e fluida si ce-mi place: a doua zi cand bag mana in apa sau imi fac dus nu se ia, nu am senzatia aia de piele uleioasa pe care trebuie sa o spal. Sper ca ai inteles ce vreau sa spun. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper sa fie ok si crema cu ciocolata. This post has been edited by ciresica_dulce: Mar 23 2009, 12:05 AM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Caut crema de corp (deasca ca si consistenta, chiar si unt de corp) cu miros de lime sau lamaie. Vreo idee?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta miroase super fresh, da-i cu portocala. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/ehero.jpg)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://a248.g.akamai.net/7/248/8278/20081018031858/www.sephora.com/assets/dyn/product/P6860/P6860_hero.jpg)
sau mai e unul: Pacifica Malibu Lemon Blossom Body Butter PS. uitasem sa zic ca la Sephora sunt de gasit This post has been edited by bulina: Apr 6 2009, 07:46 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, eu nu suport mirosul de portocala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mr. e mort dupa el, eu fug cat se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sarumana bulina, sper sa se gaseasca si la sephora in romanica. |
|
|
![]()
|
|
Sweet, am īncercat crema pe care mi-am luat-o de la Bottega Verde, cea cu ciocolată și imi place. Intră bine in piele, nu e așa de grasă (nu e nici fluidă ca cea cu migdale). Īn plus miroase divin și lasă o piele fină. Imi place mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by ciresica_dulce: May 1 2009, 11:19 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:58 PM |
|