IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
volvoxaureus
post Nov 9 2008, 06:34 PM
Post #361

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,299

gata s-a oprit aici conversatia??

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
SurPrix
post Apr 25 2009, 03:57 PM
Post #362

Dependent

Group: Tratabil
From: Bacău
Member No.: 6,346

Hm.. şi eu mă regăsesc printre rāndurile Kadenzzei, doar că la mine a fost educaţia īn prim plan. Nu am avut probleme de greutate, eram destul de energică şi jucam la echipa liceului handbal şi volei. Eram comunicativă, īnsă nu găseam pe cineva pe placul meu. Acum mai rar găsesc.

+Quote Post
Kadenzza
post May 6 2009, 01:09 AM
Post #363

Tratabil
**

Member No.: 2,971

Am revenit pentru ca am o mare MAREEEEEEEE rugaminte,daca se poate bineinteles (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .....
As dori sa stiu daca se poate sterge acest topic,sau daca se pot sterge anumite mesaje scrise de mine.
Am facut marea greseala de a da mult prea multe informatii (zodie,facultate,master,varsta,familie,oras,etc)si exista riscul de a fi recunoscuta.

Da,stiu,a fost greseala mea ,am exagerat ,am simtit nevoia de a da prea multe detalii ,mai mult sau mai putin relevante.
Nu m-am gandit prea mult la acest aspect,dar zilele trecute am vorbit cu sora mea si mi-a spus ca obisnuieste sa intre pe site-uri pt femei,forumuri,etc

Nu stiu ce a fost in mintea mea,am scris prea mult , fara sa ma gandesc la aceste detalii.
Sora mea nu obisnuia sa acceseze site-uri de acest gen ,insa acum citeste aproape zilnic.
Acest topic nu e greu de gasit.

Inca o data recunosc,a fost vina mea,nu am nicio scuza,sunt .........(completati voi)
Va implor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aveti mila!

+Quote Post
Diana.
post May 6 2009, 01:02 PM
Post #364

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O sa iti modific cit pot posturile. Din pacate nu pot sa il sterg pentru urmatoarele motive:
1. Stergerea face rau forumului, iar ideea este sa creasca comunitatea, nu sa ii punem bete-n roate.
2. Oamenii s-au chinuit sa iti raspunda, stergerea inseamna ca si-au batut gura degeaba, iacxi sint totusi aproape 40 de pagini.
3. Am mai spus me multe ori sa fiti atente ce scrieti pentru ca nu se mai setrge nici un topic.
4. Zodia, virsta si chiar orasul nu identifica o persoana in viata reala, sa fim serioase.
5. Si timpul usreilor si al moderatorilor este pretios.
P.S. Nu am editat nici 10 mesaje si mi se face rau... O tona de zimbareti si de spatii lasate fara sens, care trebuie scoase!Of!
Iar cu rosii scriu exclusiv adminii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Kadenzza
post May 6 2009, 01:03 PM
Post #365

Tratabil
**

Member No.: 2,971

QUOTE(Maąt @ May 6 2009, 01:39 PM) *
O sa iti modific posturile. Din pacate nu pot sa il sterg pentru urmatoarele motice:
1. Stergerea face rau forumului, iar ideea este sa creasca comunitatea, nu sa ii punem bete-n roate.
2. Oamenii s-au chinuit sa iti raspunda, stergerea inseamna ca si-au batut gura degeaba, iacxi sint totusi aproape 40 de pagini.
3. Am mai spus me multe ori sa fiti atente ce scrieti pentru ca nu se mai setrge nici un topic.
4. Zodia, virsta si chiar orasul nu identifica o persoana in viata reala, sa fim serioase.
5. Si timpul usreilor si al moderatorilor este pretios.

Iti multumesc!
Sincer vorbind,nici eu nu vroiam ca acest topic sa fie sters,deoarece mai obisnuiesc sa intru si sa il recitesc.
Am si spus ca nu am nicio scuza,trebuia sa-mi dau seama.
Inca o data,iti multumesc!

+Quote Post
leo
post May 11 2009, 10:39 AM
Post #366

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Kadenzza @ May 6 2009, 02:03 PM) *
Iti multumesc!
Sincer vorbind,nici eu nu vroiam ca acest topic sa fie sters,deoarece mai obisnuiesc sa intru si sa il recitesc.
Am si spus ca nu am nicio scuza,trebuia sa-mi dau seama.
Inca o data,iti multumesc!

kadenzza, nu are rost sa fie sters si nu e nici o rusine daca cineva te recunoaste.
defectele recunoscute creaza imaginea unui om care isi stie exact plusurile si minusurile si vrea sa se autodepaseasca. pentru acest lucru eu te admir.

nu uita ca pentru un om bine ancorat in realitate defectele sunt cea mai mare calitate a lui. numai ele ne fac sa muncim si sa ne autoevaluam, pentru a deveni mai buni in ceea ce facem.

+Quote Post
afobia
post May 21 2009, 03:44 PM
Post #367

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Buna , fetelor , ce faceti ?? Kadenza , de cand nu am mai vorbit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu una pot spune ca am facut un pas inainte si daca tot e vorba de a incerca sa scapi de influenta pe care parintii o au asupra ta si tot spunea Kadenza ca ar dori din suflet sa plece si sa nu mai stea in respectivul cartier , ca nu ar vrea sa mai stea cu familia etc ... ei bine , mai tineti minte fetelor cand va ziceam ca vreau sa plec in America si ca nu am medii bune pe anul 1 ? daca aveam numai 5 si 6 pe anul 1 , pe semestrul 1 din anul 2 am avut numai 9 si 10 si uite cum cu bani din partea bunicii mi am platit programul work and travel si trei luni de zile o sa fiu plecata din romania.prima oara cand nu o sa stau cu familia mea mai mult de o saptamana.lol.

Momentan nu vreau sa imi fac mari planuri , dar Doamne , sper sa imi placa si Doamne , sper sa se intample ceva - de bine - sa nu ma mai intorc!Am luat si interviul de viza , nu mai astept decat ziua in care o sa plec ... America ... singura ... Doamne , deci nici acum nu imi vine sa cred.

In afara de gripa porcina - pai cum , nu trebuia sa ma panichez din ceva , nu ma cunoasteti ?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - chiar nu mi este frica de nimic.

Si ghici ce ! dupa o practica de trei saptamani intr un hotel , mi am dat seama ca mi era frica de munca , dar realizez ce sentiment magnific ai in tine sa stii ca muncesti 10 ore pe zi , dar ca ai banii tai si propria viata si nu ti o dicteaza nimeni.

Nu stiu , dar daca ma intorc din sua - Doamne , nu , sa raman acolo , sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) - atunci voi face tot ce imi sta cu putinta sa imi iau un job si sa ma mut chiar si intr o garsoniera , da , ma mut din casoaia asta intr o garsoniera daca mi se pune pata rau de tot.

Eu zic ca trebuie numai sa stii cand este acel moment sa iti iei zborul , sa faci ce simti , Kandeza , si eu mai rau ca tine gandeam , dar acum nici nu ma mai strofoc ... Ori trec la fapte , ori imi accept situatia.

+Quote Post
rozy
post May 21 2009, 03:51 PM
Post #368

Musafir

Afobia, felicitari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unde anume pleci, si ca ce o sa muncesti?

Eu am trecut de extazul de a locui (aproape) singura, in sensul ca nu ma controleaza nimeni, si ma intristeaza gandul ca parintii mei imbatranesc departe de mine. Nu mai zic de sor-mea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Asa ca ai grija ce-ti doresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 21 2009, 03:53 PM
Post #369

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Recunosc si eu ca cel mai bun lucru care mi s-a intamplat este sa stau singura, fara ai mei. In casa mea, chiar garsoniera. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ca m-as fi inteles extra teribil cu ei, nu mi-au interzis/ refuzat aproape nimic niciodata, dar e altfel cand ai propria ta libertate si spatiu. Aleluia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
afobia
post May 21 2009, 03:56 PM
Post #370

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

cand citesc ce scriam acum un an si jumatate pe forumul elady ma bufneste rasul.bine , mai sunt v , dar frate , ce disperata eram! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) :* plec in new jersey !!!

+Quote Post

42 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 08:12 PM