![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Azi incerc s-o iau mai usor, caci aseara am mancat niste ficatei cu sos si mi-am dereglat stomacul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
MD: cafea cu lapte, o para si un mango in restul zilei o sa ma bazez mai mult pe salate si lactate. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Sambata seara am facut placinta cu mere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A iesit bunicica, dar nu am mai gustat de atunci, m-am gandit ca e mai buna dupa ce sta la frigider vreo zi doua (se imbiba mai bine sucul de la mere in aluat si mai ia din gustul fainii de soia). Si, bineinteles, daca mi-am facut mie ceva dulce, a trebuit sa-i fac si sotului ceva, i-am facut un salam de biscuiti din care nu m-am abtinut sa nu gust ieri dupa-amiaza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Deci ieri am mancat asa: MD- apa cu lamaine, cafea cu lapte 0%, wasa cu salata de vinete, branza topita si rosii (multe); pranz sarmale conforme si salam de biscuiti. De suparare ca nu m-am abtinut nu am mai mancat nimic altceva toata ziua - si nici nu am avut timp
Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, 2 piersici mititele, p, fulgi cu iaurt 0% P - sarmale conforme (carne porc destul de slaba, orez salbatic, varza murata) cu smantana si un ardei iute - nu mai mananc alte legume ca e destula varza C - cred ca o sa-mi fac curaj sa mananc niste placinta cu mere |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt cam intoarsa ca nu prea se duc kg. Nici usa de biserica nu pot spune ca sunt, ce-i drept. Trebuie sa am rabdare cu mine.
Ieri am mancat conform: D: 2 iaurturi cu fulgi de grau si gem dietetic P: 4 muffini picanti cu 3 castraveti; desert struguri (prin faptul ca i-am mancat imediat dupa masa, aceasta e de faza II); de fapt si muffini sunt de faza II, ca i-am facut cu faina integrala de grau C: piept de pui cu sos de rosii la cuptor (n-am avut chef sa mananc salata la el) G: struguri, alune (si aici tot faza II). Astazi am decis sa elimin gemul dietetic si strugurii. La alune inca nu pot renunta. Azi: D: un mar, dupa, 2 iaurturi cu fulgi de grau P: supa de rata, pilaf de rata (asta nu-i conform, dar m-am trezit cu 2 portii de la maica-mea si n-are cine sa le manance) cu castraveti verzi; desert alune de pamant Asa ca o iau incet si sa vedem ce s-o intampla. De slabit, trebuie sa slabesc, ca nu ma suport atata. Am niste celulita pe pulpe, sa-mi traiasca. Ar trebui sa ma apuc si de sport, dar e musai sa-l fac acasa. Apropo de placinta cu mere, putem face compozitia in forma de briose si ies super cred (sugestie pentru Stoina). Eu nu ma bag totusi la facut dulciuri, ca tot eu sunt prima si la mancat. L-am rugat totusi pe barbata-miu sa-mi ia inghetata de vanilie de la Elion si alune de padure pentru vremurile de ratacire. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, sunt numai 3 luni de cand ai nascut. Stiu ca e greu sa te vezi asa (la fel mi se parea si mie, ca sunt cat un elefant), dar eu parca citisem ca organismul are nevoie de aproximativ un an sa-si revina, dupa o nastere (ma refer la revenirea la greutatea dinainte de sarcina). La mine s-au topit slaninutele abia dupa ce am terminat cu alaptatul, pana atunci nu s-a dus nici un kg.
Meniul meu pe azi: D - o cana de apa fierbinte cu lamaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o cafea, cereale cu lapte P - omleta cu sunca, rosii si ardei, castraveti murati, inca o cafea mai mica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) C - pui la cuptor cu salata, si daca am timp fac si ciuperci cu branza Brie la cuptor. Acum am venit in lunch acasa, e asa bine sa fii asa aproape. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Altfel daca ar trebui sa-mi duc cu mine pranzul, nus tiu ce-ar iesi. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
MD- mere, iaurt degresat
P- telemea, rosii, castraveti C- friptura de miel cu salata de fasole uscata cu varza si morcov Capsuni O bautura calda din cacao si o lingurita de fructoza (e in regula?) Inainte de culcare - un mar |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nicotan, cacao cu fructoza nu prea merge in faza I.
Azi am mancat: d - 1 mar, apoi iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness decofeinizat cu lapte p - 2 wasa cu icre + 1 rosie (stiu ca nu-i voie wasa la pranz, dar plecam la ora de franceza si-mi ghioraie matele pe la 1330 - 1400 (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) s - piure de naut + salata verde si castravate |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Azi am de recuperat prostiile de aseara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) adica niste salam de biscuiti. Nu stiu ce se intampla dar seara ma apuca o pofta de toate... macar stiu ca in salamul asta de biscuiti nu am pus mult zahar si biscuitii pe care i-am folosit erau mai fara grasime si fara zahar.
Azi: MD - apa cu lamaie, cafea cu lapte 0%, mar, iaurt cu fulgi P - sarmale cu smantana C - cred ca nimic, ma duc sa-mi caut niste pantofi si o sa ajung destul de tarziu acasa; poate o sa mananc o piersica Ca sa scap de pofta asta de dulce cred ca o sa fac o inghetata conforma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Eu imi scuip in san, sa nu ma deochi! Meniul de astazi d - 1 cana ceai, 1 mar, iaurt cu fulgi ovaz, 1 ness decofeinizat cu lapte p - 1 mar, 2 wasa cu icre, rosie, castravete, putin piure de naut s - salata de ton +ceai, ceai, ceai... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftorici, mi se pare c-ai mancat cam putin ieri.
Aseara am mai mancat 1/2 de conserva de ananas fara zahar si niste alune (tot faza II, din cauza combinatiei). Meniul de azi o sa-l pun maine, ca sa fie intreg. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, n-am fost in apele mele, d-aia. Nici acum nu sunt mai breaza, dar imi ghioraie matele. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La sport nu m-am dus astazi, asa de lasa-ma sa te las am fost. Dar am recapitulat cu spor la franceza.
De ce nu mananci ananas proaspat? Are acelasi gust ca cel din conserva, dar e mai sanatos. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:38 PM |
|