![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar ce sari asa Roxi? Nu-ti sta in fire (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Unde am sarit? Am dat o explicatie! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce liniste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu votez: Rozy Deocamdata...Pana la ora 23 vad eu daca schimb sau nu votul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai sunt doua ore si jumatate pana la lasarea serii. Va rog sa votati.
Voturi pana acum: Rozy (Scorpi) a votat Angel (Rozy) Kary (Angel) a votat Roxana (Albi) Scorpi (Kary) a votat Rozy (Scorpi) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o votez pe Roxana ca prea-i chitita pe Book.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeu, Roxi, dar ce ai sarit. Si cam asa sari tu cand esti mafiot. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scorpi.. sa stii ca fix cu Angel as putea fi, tocmai de aia am votat-o, nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Logic. Oricum, Roxi m-a pus rau pe ganduri acum cu reactia asta. Si tare ma gandesc ca ar putea fi fix cu tine, Scorpi. Mda. Astept sa se intoarca si Angel de la munci sa vedem ce mai spune. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu nu stiu ca sa zic, ma gandeam sa o votez pe Roxi dar mi-e sa nu fie totusi cetatean. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ma mai gandesc putin. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si ma mai gandesc la o chestie, ca mai sunt de votat doua persoane in afara mea, Angel si Roxi, care amandoua si-au manifestat intentia sa ma voteze. Daca ma vor vota vor fi doua voturi impotriva mea si doua impotriva lui Roxi. Asa ca nu voi avea incotro si o voi vota pe Albi. Asta mi se pare logic, chiar daca poate nu sunt sigura ca e mafiot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa ca le rog pe fete, in cazul in care sunt cetateni, sa se mai gandeasca in privinta mea ca sa gasim adevaratul mafiot. Scuze, am gresit, vroiam sa spun ca probabil o voi vota pe Roxi, nu pe Albi. Sorry! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Rozy fix cu Angel ai putea fi. Uitandu'ma pe posturile tale ca sa intru in pielea ta ti-am vazut jocul odat cand ai fost mafioata si ti-ai votat initial chiar partenera. Poate ma insel, poate esti cetatean dar deocamdata nu schimb votul...
Si eu daca eram cu Roxi saream pe ea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
A fost ora 21
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am venit si eu, si o las pe Book sa respire un pic, cu toate ca s-ar putea sa-mi para rau,ca am mai facut o data asa si m-a merlit peste noapte. Asa ca votez o alta persoana care imi inspira ceva necurat, si anume(votez) Rozy
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 05:42 PM |
|