IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online Partea a Patra
Teocris
post May 13 2009, 10:02 PM
Post #641

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ultimele 10 minute. La 23 fix jocul se inchide.

Gata! Creioanele jos. Numaram voturile.
Astept PM-uri.
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
Post #642

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Ok, am recitit si nu mai stiu. Devotez Roxi, votez Lexie.
Mi se pare suspecta tacerea ei si parca se cam ia dupa ceilalti doar ca sa dea pe cineva afara. Sper sa luati in considerare faptul ca nu o votez pe Roxi doar ca sa dau pe cineva afara (desi as putea) si sa va dati seama ca un mafiot nu ar face asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/detective.gif)

+Quote Post
Globetrotter
Post #643

Bookaholic

Scuze am trimis de doua ori. (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 13 2009, 10:03 PM
Post #644

V.I.P.

Am zis GATA !
Vine seara.

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 10:03 PM
Post #645

Bookaholic

Ok. Asta e.

+Quote Post
Teocris
post May 13 2009, 10:16 PM
Post #646

V.I.P.

Ultimul vot al lui Book nu va fi luat in considerare. A fost data dua ora 23 si nu ar fi corect. Va fi contorizat primul ei vot.
In urma votarii democratice (si cam anemice) Userul Roxana (Albina) a fost sters. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Zorii unei noi zile aduc cu ei o noua surpriza neplacuta (sau poate placuta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). Doamnele/ domnisoarele ramase in concurs sunt anuntate ca cineva a sabotat baza de date a user-ilor si a sters contul apartinand lui Angel (Rozy).
Acum au mai ramas doar cinci concurente: Scorpi (Kary), Rozy (Scorpi), Book (Book), Kary (Angel), Lexie (Roxana). Ele au timp pana in data de 14.05.2009 ora 23.00 sa voteze un alt user pentru a fi sters. Sa speram ca va fi un spammer (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Doamnelor, multe ati fost si putine ati ramas. Sper ca voi avea in echipa mea doua persoane de incredere si cinstite. Mai sper ca votul dumneavoastra va fi unul corect si ca in urma lui vom putea taia raul de la radacina, pastrand astfel tarlaua curata. Va urez succes!
Semnat: aia care da ban fara sa clipeasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 13 2009, 10:30 PM
Post #647

Musafir

Angel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Noapte buna si vedem maine ce o fi. Am incurcat'o daca sunt amandoi mafiotii ramasi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 10:32 PM
Post #648

Musafir

Of, sarmana Angel' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Haideti sa ne unim fortele si sa-i descoperim pe userul/userii ingrati. De unul sunt sigura. Abia ce-am intrebat de Scorpi (ca m-am gandit eu c-ar fi norocoasa sa nu pice mafiot), si mi s-au confirmat banuielile. Scorpi si de aceasta data a tras lozul norocos si umbla cu cioara vopsita printre userii cinstiti.

+Quote Post
Globetrotter
post May 13 2009, 10:44 PM
Post #649

Bookaholic

Sunt politist. Prima noapte am intrebat de Angel si mi s-a zis ca e om bun. Noaptea asta am intrebat de Lexie si e mafiot. (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)

Nu ti-ar fi rusine, Lexie? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Lexie, vrei sa-i faci de petrecanie lui Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Si eu credeam ca esti cu ea in echipa. Asta inseamna ca esti ori cu Rozy ori cu Kary. Una din ele, care e om bun, trebuie sa-si dea seama ce mafiot esti! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Si ia zi, de ce nu zici si de cine-ai intrebat in prima seara, a? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Credeai ca ati omorat politistul si-ati dat-o la ghici? Uite ca nu v-a iesit! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am tacut din gura sa nu ma dau de gol, ca sa va aflu, si mi-a iesit! Mafioata mica care-mi esti! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 13 2009, 10:45 PM
Post #650

Musafir

Draguta Book, imi place ca face diversiune pe aici printre useri. Las' c-o sa vada ele la sfarsit cine-i adevaratul politist.
In prima noapte am intrebat de Angel, dar am fost dansata.
In plus, nu am nici un motiv sa mint, mai ales ca nu am fost votata in prima tura. Am stat mai in umbra ca sa studiez userii, ca ultima data cand am fost politist, m-am dat de gol prea devreme si degeaba.

+Quote Post

102 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 05:43 PM