![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, drum intins si sedere minunata in tara care-ti place tie asa mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si ai grija sa nu-i omori maine pe cei din jurul tau cu izul de usturoi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Seara n-a fost bine, MoN: paine se mananca numai dimineata, in plus ai combinat-o cu produse care contin grasimi (masline, branza, tonul daca era cu ulei). Eu una nu stiu nimic despre orez, ca si-ar schimba indicele glicemic la fiert mai mult. Basmatiul meu trebuie sa traga 40 minute, de fiert fierbe doar 1-2 minute, in orice caz nu se face repede. Meniul meu: md: cafea p: am uitat de mar si m-am trezit ca-i 12, asa ca l-am lasat deoparte si-am mancat o portie de taietor de lemne de varza cu bacon peste care am turnat un iaurt mic. c: muffini picanti (in care am pus toate resturile pe care le-am gasit: cubulete de sunca, crenvursti, camembert de capra, camembert cu masline, iaurt, dovlecel, ardei gras si capia, o pasta pentru bruschetta, ceapa verde si precis am mai uitat de una, alta) cu coleslaw (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_3085.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
doctoressa drum bun si distractie maxima
MoN nu de la MM ai dezertat ci de la bucataria cealalta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Succes. aici in brutarie sint si paini Montignac, de epautre (nu stiu ce-i graunta asta in romana) ori din faina integrala. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, drum bun si distractie placuta! Sa vii cu poze multe, multe. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce fain Cleo, eu n-am reusit sa gasesc paine Montignac pe-aici, desi ma holbez dupa ea peste tot. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
De la bucataria cealalta da, ca mi-am instalat din nou XP-ul si softul de la camera e acasa asa ca pana ajungem acasa asta se intampla la sfarsitul lunii, n-am cum sa mai descarc poze si nici n-am mai facut poze.
Ma gandeam eu c-am calcat pe bec, multam Kalua. Acum sa intreb ca nu stiu cu ce pot combina painea asta integrala ca sa fie conforma. Tre' sa ma mai uit la ce mancati voi seara ca nu prea am idei ce-as putea manca seara. Doctoreaso drum bun, acu nu-i vizita aia cu soacra nu? D. Cereale de ovaz cu mere si cateva caise uscate si putin mai tarziu o sa mananc o chifla integrala da' nus cu ce. O cafea cu fructoza. Cafeaua 100% arabica e conforma? P. Cred ca varza calita cu un mot de smantana slaba. Ce fain ca se gaseste paine Montignac la voi Cleo, aici numai wasa d-alea se gasesc care nu-mi ispira nimic, mai bine imi fac eu painea si am inteles ca faina de secara e mai gustoasa si e un pic dulce, acum n-am gasit da' ziceau ca primesc peste 2 saptamani. Am uita sa zic, am facut orez cu lapte intr-o zi si l-am pus un strat de orez cu lapte un strat de capsuni blenduite, tare tare buna combinatia. This post has been edited by Master of Norules: May 20 2009, 09:28 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Epeautre e graul speltoid. Mie nu-mi place faina din cereala asta, e putin amaruie. Dar fulgii sunt buni.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
La épeautre i se mai spune si secara alba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - IG 45 (deci fara grasimi)
Aseara am dat iama in ciocolata sotului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... ata ete, de azi pe baricade MD - apa calda cu lamaie, cafea cu lapte 0%, fulgi cu iaurt P - sarmale cu smantana si un ardei iute (ultima portie) Gustare - 3 caise C - piftelute cu ceva salata |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Meniul meu pe azi:
Mic dejun: 3 prune uscate si mai tarziu un mar calit in sos propriu cu scortisoara si branza de vaci 0% si apoi lapte cu cacao (iar am zbarcit-o un pic, ca prunele au IG 40.. asta e) Pranz: 1 mar si dupa 1 ora am mancat mancare de naut cu salata de varza si cateva chiftelute din piept de pui la cuptor si putina telemea de vaca Cina: cred ca imi fac o salata de fasole, naut, rosii, branza si piept de pui la gratar. Spuneti-mi si mie daca la sosul de rosii pentru paste am voie sa pun ulei de masline. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pastele/faina integrala nu trebuie combinata cu grasimile. Dar cred ca e ok daca pui o jumatate de lingurita sau o lingurita. Eu am gasit un ulei spray foarte bun si il folosesc tot timpul sa calesc ceapa sau la ochiuri.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Am vazut ulterior in reteta postata de kalua, ca se pune si putin ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa pun un pic.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uleiul de masline merge combinat cu pastele integrale/orez Basmatti, sau brun.
Eu azi mananc: D - o cafea, orez cu lapte si putina fructoza, scortisoara (am fiert aseara orez Basmatti pentru copii si a mai ramas, asa ca mi l-am facut cu lapte) P - legume cu ou C - salata de avocado. Tocmai mi-am luat tensiunea si e ceva asa... ametitor: 95 / 63 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (dupa ce bausem un expresso). No wonder ca sunt asa ametita tot timpul. Pulsul cred ca e bun, 70. Stie careva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-am cumparat crom, sa vedem daca ma ajuta cu pofta asta de dulciuri, asa retin ca Roxy a luat si ii taiase pofta de dulce. Am vazut si indulcitor din stevie, Ghemotoc, daca te intereseaza, e in sale la Shoppers Drugmart, daca bine retin e 7.99 $ /cutie (are 100 pliculete de 0.6 g). Al meu, de cand tine Monti, zice ca e asa sprinten, ca se poate lua la intrecere cu iepurii astia de camp care ne viziteaza pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu va imaginati ca tine Monti ca noi, ci si-a creat el un "Monti propriu", original. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar oricum sunt multumita daca ar tine si asa, si isi schimba un pic stilul de a manca in ceva cat de cat sanatos. This post has been edited by pescarush: May 20 2009, 05:45 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:59 PM |
|