IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A III-A:, Idei pentru meniuri Montignace
Roxana_
post May 20 2009, 05:48 PM
Post #611

Musafir

Pesca, eu am luat Metabol vreo 4 luni si continea si Crom pe langa Iod si nu mai stiu ce. Intr-adevar m-a tinut departe de dulciuri. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Simt nevoia de dulce la greu. Acum o ora am cedat si m-am infipt in niste m&m's. Zici ca-s drogata.
Meniul de ieri:
D: un mar, dupa 2 iaurturi cu fulgi de grau
P: ciorba de perisoare cu smantana, friptura de pui la cuptor cu castraveti
G: migdale
C: struguri
Azi:
D: 3 caise; dupa 2 iaurturi cu fulgi de grau si gem conform
G: caise
P: ciorba de perisoare cu smantana, friptura de pui la cuptor cu castraveti, o nectarina
G: neconformitate
C: sper... pepene galben

Sunt tare suparata pe mine; nu reusesc sa fiu serioasa. Imi vine sa ma urc pe pereti de pofta de dulce.
Go to the top of the page

+Quote Post
alexty
post May 20 2009, 05:54 PM
Post #612

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Eu am paste din grau dur, pe care le fierb "al dente", 6 minute. Merge uleiul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cine stie sa-mi spuna o reteta (conforma) exacta de orez cu lapte (cu cantitati , ca nu stiu ) ?

+Quote Post
ana30
post May 20 2009, 06:14 PM
Post #613

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,255

Buna seara fetelor ,sunt noua pe aici si as vrea sa ma ajutati si pe mine cu aceasta dieta. As vrea sa va pun cateva intrebari.
1)unde gasesc faina integrala?
2)la salata pot pune si ulei?
3)pot amesteca castraveti cu rosiile si ceapa uscata?
4)"apa calda cu lamaie"-cata lamaie pun la o cana de apa? , tr neaparatapa calda?
5)painea este mai buna facuta in casa cu faina integrala, decat cumparat?

Va multumesc anticipat

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 20 2009, 06:18 PM
Post #614

Musafir

Alex, pai tocmai ti-am spus mai sus ca poti combina cu putin ulei de masline. Orezul cu lapte, eu il fac ochiometric, n-as putea sa spun cantitati.
Roxy, lasa ca ai timp. Gandeste-te ca ai si trecut prin multe, pe langa nasterea ai mai avut si supararea pricinuita de pierderea tatalui tau, e normal sa nu-ti poti impune atata autodisciplina. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Take it easy, ca este timp.
Pe cutia de crom scrie asa (scuze, ca mi-e lene sa-mi caut cuvintele si trebuie sa ma apuc si de invatat, asa ca pun direct in engleza): Chromium increases the effective action of insulin and helps the body to metabolize carbohydrates and fats.

Corectie la meniul meu: la pranz, imi fac falafel cu legume, am uitat ca mi-am cumparat mix. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: May 20 2009, 06:30 PM

+Quote Post
ghemotoc
post May 20 2009, 09:16 PM
Post #615

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 5,691

Chromium increases the effective action of insulin and helps the body to metabolize carbohydrates and fats.

Cromul duce la dezvoltarea eficacitatii actiunii insulinei si ajuta la metabolismul carbohidratilor si al lipidelor (grasimilor).

Bine ai venit Ana,
Faina integrala gasesti la toate magazinele. In Romania, cauta si la Plafar unde o sa gasesti mai multe tipuri. Aici gasasti si reguli si retete. Pe scurt, legumele pot fi combinate cu grasimi si cu carne.

Noi bem apa calda dimineata ca asa vrem noi, nu e nevoie. Eu, de exemplu, pun cateva picaturi iar apa e calduta, nu fierbinte.
Mai spune-ne, cati ani ai, cate kg vrei sa slabesti, de unde esti...

+Quote Post
alexty
post May 20 2009, 10:47 PM
Post #616

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

QUOTE(alexty @ May 20 2009, 05:11 PM) *
Meniul meu pe azi:
Mic dejun: 3 prune uscate si mai tarziu un mar calit in sos propriu cu scortisoara si branza de vaci 0% si apoi lapte cu cacao (iar am zbarcit-o un pic, ca prunele au IG 40.. asta e)
Pranz: 1 mar si dupa 1 ora am mancat mancare de naut cu salata de varza si cateva chiftelute din piept de pui la cuptor si putina telemea de vaca
Cina: cred ca imi fac o salata de fasole, naut, rosii, branza si piept de pui la gratar.

Cina nu prea a mai existat ... dupa vreo 2 ore si ceva de la pranz mi s-a facut foame si am mancat niste mazare din conserva (fara altceva). Mai tarziu am mancat o para si adineauri cateva nuci ..

+Quote Post
kalua
post May 20 2009, 10:57 PM
Post #617

Musafir

Meniul meu:
md: cafea
p: 3 muffins cu mult coleslaw
c: monkfish in sos de vermut cu linte rosie si salata verde

+Quote Post
ToothFairy
post May 21 2009, 08:13 AM
Post #618

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Tadaaaaam :
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/IMG_6656-1.jpg)
M-am razbunat...ca data trecuta nu am gasit-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am baut azi dimi un milkshake cu capsuni si fulgi de ovaz ( se cerea...ca-s constipata) - e conform? si am pus 4 picaturi de Stevie, au fost cam multe, s-a indulcit foarte tare...are un pic de gust de glicerina, dar e placuta la gust...si de-ar fi adevarat ca nu influenteaza nicicum glicemia, ar fi super (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lotte
post May 21 2009, 08:43 AM
Post #619

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna dimineata!
Si eu am cartea, m-am trezit, m-am dus in bucatarie si am gasit-o pe masa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce bine e sa ai parinti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu azi:
D: iaurt cu fulgi de ovaz, o para inainte, un mar taiat in iaurt.
P: varza cu rata la cuptor.
c: probabil salata.

O zi frumoasa!

+Quote Post
Roxana_
post May 21 2009, 08:50 AM
Post #620

Musafir

Si eu, la 6:50 eram la ziare si-am cumparat 4 bucati (pentru Carmen si alte prietene). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aseara in loc de pepene galben am mancat inghetata Diet cu alune de padure si mai tarziu 3 caise.

M-am vazut ieri cu Lotte si degeaba se vaita pe aici cu cele 54 de kg, ca arata exceptional. Zici ca-i sculptata. Are un corp f bine proportionat.

+Quote Post

99 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 06:07 PM