![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Aici parca am gasit cu vreo 2 $ 500 g la magazine de produse organice.
Mai adaug 2 ceaiuri verzi cu lamaie la meniul de dimineata (daca am mancat ieri inghetata acum trebuie sa recuperez.) Offtopic - ma doare si genunchiul drept de nici nu pot sa stau pe scaun. Poate diseara dupa ce ma plimb putin o sa mi-mi mai treaca; asta daca reusesc sa conduc pana acasa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu folosesc faina de soia numai in combinatie cu scortisoara, la prajituri. Altfel, e foarte dezagreabil gustul ei !
Azi : MD - orez cu lapte si scorti G - abatere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) P - 3 pulpite de pui cu salata C - 2 clatite sarate cu legume. Si iata-le : (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/clatite004.jpg) (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/clatite002.jpg) ghemotoc, ce patisi la genunchi ? insanatosire grabnica ! Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Sincera sa fiu cred ca mi se trage de la inghetata aia de ieri ce avea prea multa ciocolata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu, am ajuns aseara acasa si mi-am dat seama ca nu mai pot indoi piciorul drept de la genunchi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu-mi place faina de soia, o folosesc numai la muffinii picanti, acolo merge. Mergea cat de cat si painea de soia.
Asat de naut e prietena mea. Nici a mea nu-i nisipoasa. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, insanatosire grabnica. Eu folosesc fastum gel cand ma dor oasele, drept ca pe mine ma dor de batranete. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, vad ca avem cam acelasi meniu si program. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Alex, incearca faina de soia, poate tie iti place. Iar daca nu-ti place, macar stii sa nu mai iei. Nici mie nu mi se pare nisipoasa faina de naut. Nu stiu exact sa spun cat dau pe ea, o iau la vrac, si asta-i unul din defectele mele: nu prea ma uit la preturi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sunt si in graba mai tot timpul, asa ca le iau doar si le arunc in cos. P.S. Yummy, acum am vazut clatitele zanei. Nu arunci cateva si peste ocean? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca apoi te ridic la rangul de Zana cea Buna. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 25 2009, 06:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Zano, ne spui si noua reteta?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
da ghemotoc, o postez la aperitive.(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) problema e ca eu fac totul ochiometric... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) incerc sa pun totusi cantitati corecte.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) arata super bine si cred ca au un gust super. Sunt numai bune de un MD sau de un brunch! (intrebare - ai pus numai albusurile sau ouale intregi?)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost sambata seara la un botez si m-am scapat la sarmale. Am mancat si tort. Am facut niste abateri grave, stiu, si am zacut ieri toata ziua. Nu mi-am imaginat ca pot sa reactionez asa de urat dupa 3 saptamani in care nu am facut nicio abatere. Mi-am revenit dupa ce am revenit la mancarea mea obisnuita, Monti, si dupa cateva cani bune de ceai. Tare ciudat!
Astazi am mancat asa: MD: iaurt cu fulgi si o cafea P: piept de pui la gratar cu salata de rosii, castraveti si varza S: ceaiuri multe, mere si pere |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi:
md: cafea p: un mar mare, doi mici, o bucata (cam amarata) de camembert, rosii, ridichi c: salata cu de toate (eisberg, rosii, ridichi, ceapa verde, ardei kapia rosii, castraveti) cu ton si o jumatate de ou fiert |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:54 PM |
|