![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am ajuns si io acasa!
Io nu vreau pe nimeni. Io-s cu vatra! Eu tin la legaturile trainice! Mie tare mi-e ca Apollo i-a vent de hac lui Ares de ciuda da nu era el cu preafrumoasa Afrodita! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Toti is frati aci, Jo: Zeus, Hera, Demetra si Hestia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar parintii lor Rheea si Cronos erau si ei frati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) copii la randul lor a lui Gheea (sau Gaia ... nu mai stiu) si Uranus (care Uranus a fost primul fiu al Gaiei) Cool, nu?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca de asta erau cu capul toti zeii astia.
Scorpirescu nu-i mafiot, bre. Ii fericit ca amu ii simplu cetatean cinstit ... si fara stres. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma hodinesc si eu. Poate tura viitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 25 2009, 07:55 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, am revazut lista. Noroc cu Teo ca ne mai improspateaza si noua memoria cu zeitatile grecesti.
Dupa parerea mea, Artemis (Angelu) are sanse sa pice mafiot. Daca Afrodita (Scorpi) zice ca nu e, eu nu-s, Ares a picat in prima noapte...cred ca numarul 4 e cu noroc. Dar poate ma insel. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
E, si eu tot la Angel ma gandesc ca ar fi.
Kary, si tu spuneai la fel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, stiu ca toti sunt frati. De aia eu am facut-o pe Persephona prin parthenogeneza, desi multi insinueaza ca e fiica lui Zeus, pentru ca nu sunt de acord cu relatiile intre frati.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, drept sa spun, suspiciuni imi trezesc Jo, Angel si Albi.
Jo a aruncat piatra in lac si face valuri, Angel nu m-a convins prin ceva anume dar poate avea rol de mafiot iar Albi a sarit prima dupa moartea lui Ares si nu stiu de ce dar am observat in multe jocuri ca mafiotii sar primii cu parerile de rau. Momentan pe Kary o exclud pentru ca mi se pare ca joaca cinstit, dar nu se stie niciodata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxa nu pare mafioata, iar de Scorpi nu ma pot pronunta inca pentru ca ne-am luat-o de atatea ori de la ea incat mi-i teama sa spun ceva. Eu o sa bag un serial si mai trag cu ochiul aici, sper sa fie ok. Am inteles eu bine, maine la 11 se opreste votul? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tura asta cred ca singura mai nevinovata pare Afrodita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Jo si Angel imi dau de gandit cel mai mult. Parca prea s'a agitat Angel cand Jo a sarit cu acuzatii dar intr'un fel foarte hilizitor. Ca cetatean s'ar fi enervat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca cele de sus nu fac cuplu, una dintre ele are partenera pe Roxa, Lexie sau Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, maine la ora 11 dimineta se inchide votarea. As fi pus mai devreme, dar imi era ca nu se trezeste Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se pot lasa voturi si din seara asta of course ... ca s avedem ce se intampla.
La ce serial te tot uiti, mai? curiosu de scorpirescu This post has been edited by scorpirescu: May 25 2009, 08:29 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai la Gossip Girl si Prison Break. PB s-a terminat dar au mai aparut 2 episode bonus, asa ca ma uit repede la ele sa vad care-i faza.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaa, eu de obicei ma trezesc la 9, nu stiu ce-am avut azi dimineata de-am dormit atat. Cred ca s-a strans oboseala de dupa weekend. Eu o sa votez din seara asta. Pentru ca Angel e factor comun in cuplurile pe care le vad eu, votez Angel
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 12:23 AM |
|