![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Monti nu zice nimic, doar ca stiam eu din popor ca ouale se mananca dimineata si la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Intrebare pentru tine: ai dat jos vreun kg in primele 4 luni? Nu ma refer la cele care se pierd la inceput si in cele 6 saptamani. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer, si eu mananc seara oua, daca mi-e pofta, si n-am patit niciodata nimic. Dar, e drept, mananc oua destul de rar.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata !!
Eu cre`ca renunt la Crom, ca am o pofta de dulce mai mare decat deobicei ( sunt inainte de "armata", s-ar putea si asa sa fie un factor...). Pesca, parca si tu luai Crom...cum e ? simti vreo schimbare ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu-s foarte suparata pe preturile la fructe si legume...ma cam zgarcesc, m-am cam limitat la mere, cateodata imi mai permit si struguri cand intra bursa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) glumesc. Oua poti sa papi la orice masa, dar sa nu se faca excese. Eu sunt mare mancatoare de oua, sub diferite forme, ma energizeaza si ma satura rapid. Nu stu ce mananc azi. Mi-e lene sa gatesc, mi-as face o salata cu tot felu` de buruieni...si arunc o conserva de ton in salata si aia e, ma vad satula. Nici de papa nu`mi mai arde, la cat am de invatat. As manca in schimb numai dulciuri. doctore, cred ca-n Anglia e mai nasoleanu` cu ploile...si mi-amintesc de-o faza, dragu` meu primise o oferta de job in Anglia. Toate bune si frumoase, salariu bun, locatie buna, insa angajatoru` i-a zis asa : " singuru` dezavantaj e ca trebuie sa porti umbrela la tine oriunde si oricand pt ca ploua in fiecare zi in mai multe reprize " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Buna ,
Sunt Crys,si va urmaresc de ceva vreme, ma inspir de la voi. Tin Monti de o luna,am avut 77 kg la o inaltime de 165cm (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , acum am 72 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Nu pot decat sa va felicit pentru modul de viata pe care il urmati cu indarjire. Mie mi-a fost greu pana sa ma dumiresc si inca imi mai este. Mai ales ca aici (Spania),au astia o manie sa puna zahar in tot ,cerelale integrale,paine de secara,mezeluri.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ,cand merg la cumparaturi stau ore intregi analizand(faina,orez,iaurul,branza,paste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) . Fructele sunt fara gust....o sa merg acasa in august ce bine. Sa postez meniul de ieri: MD:iaurt 0% cu cereale conforme P:supa de legume (apoi pt famile am facut galuste (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ),dovleciori cu cascaval si muschi afumat la cuptor,desert capsuni(ceva gust) C:paste integrale cu un sos de rosii si iaurt Azi, MD:ceai verde si caitiva biscuiti integrali (conformi) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Intrebare pentru tine: ai dat jos vreun kg in primele 4 luni? Nu ma refer la cele care se pierd la inceput si in cele 6 saptamani. Cand m-am apucat de Monti, juniorul avea 6 luni jumate. Cand am iesit din spital aveam 75-76kg cred (in spital m-am internat cu 85kg si la nastere sa fi pierdut vre-o 9kg) si am scazut fara regim la 72kg unde m-am oprit. Dupa o perioada am vazut ca o iau iar in sus asa ca m-am apucat de Monti. Acum am 62,5-63kg in conditiile in care 3 luni si ceva am tinut Monti, cu 2 saptamani inainte de Pasti am inceput sa imi fac de cap...am pus 1.5kg de am ajuns la 63.5kg...si acum sunt in a 2a saptamana de Monti reluat. Teoretic sunt pe aproape de greutatea pe care o aveam cand am aflat ca sunt insarcinata (la 8 saptamani de sarcina aveam 62kg) dar eu vreau sa schimb prefixul. La carte se zice ca ar trebui sa am 57kg la inaltimea mea (1,67) dar eu visez sa ajung la greutatea de la nunta de acu 3 ani: 55kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate nu 55kg dar macar sa schimb prefixul din 6 in 5 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Ziua buna!
MD: 2 prune uscate, o painica filozofala cu dulceata de mere si un iaurt 0% G: 1 mar P: ciorba de linte si poate niste pui cu salata Mai incolo mai vedem... Parca mi se taie din avant cand vad ca unele va ingrasati si altele nu mai slabiti tinand monti ... ce-i drept, eu am slabit cat am avut nevoie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cryst, hola si bine-ai venit la noi!
Noilor mamici: eu una va spun, cu cat sta mai putin timp grasimea pe corp, cu atat se duce mai repede. La mine nu s-a dus de la alaptat (cum zice gura poporului) nimic. Apropo, ca tot a fost Heidi Klum pe toate posturile posibile de tv perioada asta, a povestit de faza aia cu parada modei pentru Victoria's Secrets la dupa doua luni de la nastere, la care arata ca noua. Si a zis c-a fost bine asa, c-a avut telul asta repede, ca altfel probabil ar fi durat 1 an pana ar fi ajuns sa arate iar asa. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun venit Cryst.
Ka stiu ca ai dreptate, ca d-aia ma apucasem si eu rapid de Monti. Dar parca nu-s asa determinata ca-n anii trecuti. Urasc grasimea ce sade pe coapse, abdomen, dar cand vad o inghetata imi curg balele. Heidi Klum e o adevarata. E trasa tot timpul prin inel. Chiar o admir. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Multumesc de primire,
Pranz:Supa de zarzavat,mazare cu muschiulet afumat |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Ai vazut doctore? Cine cauta gaseste. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Zano, asa e, iau Crom, acum nu stiu sa zic daca de la crom sau de la ambatzul meu e efectul, dar nu mai am pofte de ducle. Mai bag cate o bucatica de cioco (conforma), dar nu mai sunt ca drogata, domnule! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si daca am gustat intr-o zi, nu imi mai trebuie si ziua urmatoare. Cred ca e putin din amandoua, zic eu ca si cromu; are un efect bun, dar eram deja determinata rau sa nu mai bag dulce in gura (aveam cam o saptamana de cand nu mancasem prostii, cand am inceput sa iau crom). Eu vad ca sunt tot la 51 kg (52 daca sar calul), dar nu ma stresez pt. un kg - 2. Cu lichidele stau mai prost, am zile si zile, noroc cu cafelele baute in ultimul timp, ca mai ridica nivelul de lichide. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Chiar beau foarte multa cafea in ultimul timp, e si invatatul, dar ma simt si ametita daca nu beau, asa ca, mai nou, portia e cam de 3-4 cafele/zi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am taiat-o, ca in 20 min trebuie sa fiu la examen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pun meniul mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: May 29 2009, 03:13 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:23 PM |
|