![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu ma baga nimeni in seama (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vin sa va salut in goana:) da, da aseara s-a spart besica, ca am hotarat ca si daca mor trebuie sa ma joc cu mingea:)) s-aveti un weekend extra, super, first class... Capsunica dezbasicata |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io te sustin sis, dar se pare ca disputele prutenesti au mai multa trecere decat mafia noastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Iti dai seama ca daca spui asa intr-un magazin, se uita femeile alea la tine ca la ultimul analfabet! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Scorpirescu, eu nu te bag in seama, ca's suparata de cand mi-ai bagat niste sublinieri la un anumit raspuns, stii tu ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Maat, eu inteleg ca tu detii stiinta suprema, dar si in dexonline si in dexul tiparit scrie exact asa: CĂPŞÚNĂ, căpşuni, s.f. Fruct fals al căpşunului, format din îngroşarea receptaculului floral în care sunt îngropate fructele propriu-zise, asemănător cu fraga, dar mai mare ca aceasta, de culoare roşie, cărnos, parfumat şi gustos Da, am luat dreptul ala de la tine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Astept legiferarea reseului, boxerului (aka sportiv),a chilotului pe post de conductaror de avion si lemeul ca marca de tigari... :Doamne, ajuta-ne! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) BTw, intepatura e prea departe de a fi catalogata finuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mah, stiti ce mi se pare mie dubios? Cu atatea reguli lingvistice si totusi de cele mai multe ori nu reusim sa ne intelegem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ii simplu. Desi unora li se pare absurd, gramatica e bazata pe logica.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, nu asta vroiam io sa zic, dar nah....drept dovada ca am dreptate, desi ne exprimam in aceeasi limba uneori nu ne intelegem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si cele mai multe cupluri se despart din cauza problemelor de comunicare. Asa ca io zic ca gramatica e cea mai inapoiata stiinta, nu ne ajuta deloc sa comunicam mai bine, nu tine pasul cu vremurile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mah, stiti ce mi se pare mie dubios? Cu atatea reguli lingvistice si totusi de cele mai multe ori nu reusim sa ne intelegem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh comunicarea online e grele. Mai tin minte si ce spunea odata Rox cu nu "m-a dat pe spate" la un tratament. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mai spun ce iesea la noi cand trebuia sa facem proiecte in grup la facultate si faceam conferinte pe messenger cand nu reuseam sa ne intalnim toate....jale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, Sweet, ca o sa-mi dai dreptate cand ai sa ajungi asa batarna ca mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 06:08 PM |
|