IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages V  « < 39 40 41 42 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sunt o fata normala?
Cindy
post May 30 2009, 09:42 PM
Post #401

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Spuneam ca ma enerveaza in general discutiile numai despre bani, mii de euro samd, fie ca sunt facuti in America, Europa sau Antarctida. Si eu nu cred ca Afobia se duce pentru asta, ci sa cunoasca lumea si sa fie libera. Nu sunt ipocrita sa spun ca nu sunt importanti banii sau ca eu nu am indeajuns, insa mi se par lucruri mai importante care poate nu sunt atat de cuantificabile, dar care conteaza la varsta ei.
Eu am spus ca nu as practica meserii care nu imi plac, nu ma refeream la joburile "de jos", si aici as putea sa includ pe cea de secretara, call center samd mai stiu eu, chiar de ar fi banoase. Pentru ca eu cred ca trebuie sa faci totul din pasiune, nu neaparat din ratiuni financiare. Sunt insa sigura ca daca faci ceva care cu adevarat iti place si depui pasiune in timp invariabil vei evolua si vei avea si banii meritati. Nu inteleg de unde ai dedus ca as fi spus ca e o rusine sa muncesti, eu am spus doar ca e mai bine sa cauti ceva cu care sa te identifici (indiferent ce) si nu intotdeauna sa pui banii inainte.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post May 31 2009, 03:41 AM
Post #402

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Sweety nici nu am inteles din ce ai zis tu ca ti-ar fi rusine sa muncesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nici nu ma referam la tine cand am zis ca americanilor nu le e rusine sa munceasca (in contrast cu multi romani la care am auzit ca eu pe mai putin de 15 milioane nu-mi misc fundul la work desi pregatirea lor profesionala lasa de dorit).
Si eu cred ca si tine ca trebuie sa-ti gasesti un job care sa-ti faca placere chiar daca nu-i asa bine platit (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Munca e o parte asa de mare din viata noastra incat e pacat sa nu fie ceva care sa-ti aduca satisfactii (si nu doar din cele materiale).

+Quote Post
afobia
post May 31 2009, 02:20 PM
Post #403

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

cred ca ar trebui sa intru mai des pe aici!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

... thx fetelor , nici nu ma gandeam , nu imi trecea prin minte 50% din ceea ce ati discutat voi aici , da , nu putea sa fie asa roz si perfect cum imi imaginam ... o sa incerc sa intru acolo sa va povestesc de ce mi s a intamplat si cum decurg lucrurile.

deci chiar nu ma ducea capu la ce v/ati gandit voi si la ce ati vorbit ... o sa iau in calcul fiecare parere si Doamne , ce bine ca am deschis subiectul asta !!!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 1 2009, 05:15 AM
Post #404

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Afobia e bine sa asculti (in sensul de a auzi) si parerile celorlati, de multe ori cei din afara vad lucruri pe care tu cel implicat direct in situatie poate nu le observi, sunt lucruri care iti scapa sau la care nici nu t-ai gandi pt ca n-ai asa multa experienta de viata.

Bafta multa, sunt sigura ca o sa fie o experinta deosebita in mod placut.

+Quote Post
sheba
post Jun 11 2009, 01:44 PM
Post #405

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,662

QUOTE(bebe_maria @ May 31 2009, 04:41 AM) *
Sweety nici nu am inteles din ce ai zis tu ca ti-ar fi rusine sa muncesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nici nu ma referam la tine cand am zis ca americanilor nu le e rusine sa munceasca (in contrast cu multi romani la care am auzit ca eu pe mai putin de 15 milioane nu-mi misc fundul la work desi pregatirea lor profesionala lasa de dorit).
Si eu cred ca si tine ca trebuie sa-ti gasesti un job care sa-ti faca placere chiar daca nu-i asa bine platit (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Munca e o parte asa de mare din viata noastra incat e pacat sa nu fie ceva care sa-ti aduca satisfactii (si nu doar din cele materiale).

de acord, eu sunt project manager (la 20 de ani) dar nu castig asa de bn cum cred unii, in alte orase salarul ar fi mai mare, dar mie imi face placere sa fac asta, aici, si cu cine fac, am colegi de treaba, sefi de treaba, o comunitate foarte tare, biroul e o casa particulara cu terasa, tabla de darts, gratar sau bogracs tot a 2-a weekend, plecari la evenimente (gen peninsula).

+Quote Post
Diana.
post Jun 11 2009, 04:17 PM
Post #406

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sheba, fa, te rog, un efort si scrie corect.

+Quote Post
tudormihaela
post Mar 23 2010, 10:58 PM
Post #407

Contaminat
*

Member No.: 8,047

esti foarte normala si inseamna sa stii ce vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lilu
post Jan 23 2011, 09:49 PM
Post #408

Contaminat
*

Member No.: 9,762

QUOTE(Pink Lemonade @ Jan 8 2008, 11:52 PM) *
Chiar asta am facut. Nu mai permit nimanui sa ma faca sa ma simt prost. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am postat pentru ca am vrut sa fie un exemplu pentru toate cele ce varsa lacrimi pentru persoane ce nu merita... am plans si eu mult pana m-am saturat, poate am luat cam tarziu aceasta decizie dar mai bine mai tarziu decat niciodata! (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

Salut! Sa stii ca eu am invatat de la viata ca trebuie sa fim puternice si sa ne autosugestionam pozitiv. Stiu ca teoretic suna usor,pt ca si pt mine a fost greu sa o fac practic chestia asta,dar atunci cand reusesc,desi nu prea des,parca totul se schimba si e mai roz. Si mai ales ca ai avut puterea sa slabesti,adica sa faci ceva pt tine ,e pacat sa renunti acum la final. Multa bafta si numai ganduri bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chevy_man
post Feb 16 2011, 12:11 PM
Post #409

Contaminat
*

Member No.: 9,857

QUOTE(Kadenzza @ Jan 8 2008, 07:42 PM) *
Niciodata nu am avut un iubit...........Am avut numeroase ocazii,dar pur si simplu le-am refuzat,din diferite motive.Nu sunt o fata urata (daca la asta v-ati gandit),sunt normala,dar pur si simplu asa a fost sa fie.Cred ca nu mai este nimeni in situatia mea,mi-a fost foarte greu sa scriu ,stiind ca voi fi criticata sau luata in ras.
Copilaria si adolescenta mea au fost ingrozitoare,deoarece am trecut prin multe umilinte,greu de reprodus aici.Am fost jignita de multe persoane ,atat copii cat si oameni maturi.Eram foarte grasa,si nu puneam mare pret pe aspectul fizic.M-au ofensat,fara sa le pese de sentimentele mele,pur si simplu imi spuneau in fata ceea ce simt.
Am suportat multe,am plans mult,m-a durut.De ce oamenii pot fi uneori atat de rai????? De ce jignesc pe cineva fara mila,fara sa le pese ?
In fine,timpul a trecut,am realizat ca e necesara o schimbare,am tinut un regim (Atkins),am slabit mult de tot,ajunsesem la 47 kg,am inceput sa ma aranjez mai mult.
Acum arat ok,nu sunt Miss,dar nici ratusca cea urata.
Problema mea e ca nu ma mai intereseaza ceilalti.Am ajuns sa detest oamenii,mi-e frica de relatii noi,ma sperie lumea....Toata ziua stau in casa,sunt concentrata asupra facultatii mele ( anul acesta dau licenta),apoi vreau sa ma pregatesc de masterat,si chiar nu imi sta gandul la nicio relatie,la nicio iubire.Am ramas fara prieteni,prefer singuratatea.
Ceva sigur nu e in regula cu mine,caci stiu ca sunt diferita,nu sunt ca celelalte fete de varsta mea.
Eu nu am cunoscut prima iubire ,primul sarut,fluturasii din stomac...
Sunt deprimata,plang mereu, nu pot sa uit ce mi s-a intamplat ,zilnic imi aduc aminte de tot,si e oribil....Mi-e greu..........

pot sa te ajut eu daca vrei sa vorbim..............

+Quote Post
Teocris
post Feb 16 2011, 09:39 PM
Post #410

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bun venit Chevy (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Din pacate textul pe care l-ai citat este vechi de trei ani, iar cea care l-a postat nu a mai fost activa de ceva vreme pe forum. Sper ca vrei sa fim prieteni si sa nu ai impresia gresita ca pe forumul acesta vei gasi anunturi matrimoniale:)
Sedere placuta la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

42 Pages V  « < 39 40 41 42 >
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:34 PM