IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Bia
post Jun 12 2009, 03:00 PM
Post #381

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Wise, nu sunt nici eu in cale afara de fericita. Distanta asta ma omoara dar n-o sa mai fie o problema curand. Oricum, relatiile bune iti aduc fericire mai multa decat daca ai fi intr-una proasta sau deloc. E altceva cand te cocoloseste cineva cu vorbe dulci si nu cu reprosuris si alte tampenii. Dar si vorbele astea dulci au o limita. Ce e mult strica. Stiti reclama la prajiturica, aceea cu Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Apropos de cuvinte frumoase, voua vi se intampla sa fiti mai deschise cand scrieti decat atunci cand vorbiti la telefon sau fata in fata?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 03:20 PM
Post #382

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu spun ce am de spus oricind. Nu am de ce sa fiu diferita. Insa tonul vocii nu se aude si asta schimba uneori pentru unele persoane situatia.

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 12 2009, 03:52 PM
Post #383

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Mda, mie imi vine mult mai usor sa ma exprim in scris decat la telefon sau fata in fata... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 12 2009, 03:55 PM
Post #384

Musafir

Eu prefer contactul vizual. Recunosc ca de foarte multe ori nu reusesc sa ma fac inteleasa. Gresesc in modul de exprimare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Va pupic si va doresc weekend de vis! Eu fug spre tren (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Cred ca nimeni nu are o viata perfecta. Depinde de fiecare care jumatate a paharului vietii o priveste, cea plina sau cea goala...

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 09:01 PM
Post #385

Fondator eLady.ro

Io-mi bag piciorul in pahar. Si imi pare rau teribil ca sint o vaca proasta care nu stie sa manipuleze lumea, ca nu se preteaza la asa ceva. Si imi bag in absolut tot. Dar pot si eu fi nesimtita si scirba... adio fata proasta si buna; asta se schimba de fix acum. Cind sint tratata cu curul in propra mea casa, io aia care nu stie se certe o sa fac multe schimbari. Nu imi amintesc sa imi fi dat cu parerea despre chestii personale si insa vad ca altii o fac cu nerusinare. Ia mai uitatui-va in gradina proprie, la birna din nasul propriu si dupa aia va anunt ca nu mai imi pasa de nimic. Iar pentru ca eu nu sint capabila de ura, declar ca incepe sa imi devina totul indiferent.
And, btW, anjel, te rog sa imi spui daca ramii sau nu. Multumesc foarte mult pentru contributia de atitia ani. Poate ca era intr-adevar mai bine sa te fi ascultat acum un an si jumatate cind mi-ai spus ca nu mai poti fi mod. Eu am crezut ca e doar ceva temporar.
Mai bine imi bagam un cui in fund decit sa fac elady. Aveam si parale acum destule in plus, si stres mai putin, si nervi de-amboulea mai putin.
Asa-mi trebuie~! Nu toata lumea e ca mine, trebuie sa invat asta o data si-odata!
Partea proasta e ca m-am inselat asupra unor persoane care meritau mai multe din partea mea- Roxana, nu o sa mi-o iert niciodata!!!- in loc sa dau credit cui nu trebuie decit sa ii raspunzi la salut.

Ma duc sa ma imbat. Hastalavista!

Nu mai stiu pe cine si in cine sa cred. Chiar nu mai stiu. Dupa atitia ani, ani in care eram in stare sa imi pun gitul in miinile citorva oameni de aici., imi bag piciodul in gitul meu si in prostia mea!
Atita tradare si dezamagire nu am simtit in viata mea!

+Quote Post
Teocris
post Jun 12 2009, 09:02 PM
Post #386

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Hei, eu credeam ca ti-a mai trecut furia (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) S-a mai intamplat ceva, ca eu nu am observat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 09:05 PM
Post #387

Fondator eLady.ro

Nu mai are importanta, Cris. Chiar nu mai are nici o importanta. Mergem mai departe.

Si nu sint furioasa. Sint lehamisita. Ceea ce e mult mai rau.

+Quote Post
Altheea
post Jun 12 2009, 09:05 PM
Post #388

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Diana, ce s-a mai intamplat? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ok, acum am vazut ce-ai scris. Este doar un moment mai greu, o sa trecem peste asta. Stii ca esti iubita!

This post has been edited by Altheea: Jun 12 2009, 09:07 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 09:07 PM
Post #389

Fondator eLady.ro

Absolut nimic, Althe. Abosult nimic.

+Quote Post
Altheea
post Jun 12 2009, 09:11 PM
Post #390

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Ahh, tare mult imi place avatarul tau, si eu mi-am dorit sa fiu de multe ori Black Mamba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numa' ca filmul meu nu era cu Bill . Hubby nu intelege nici acum de ce mi-a placut Kill Bill (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:26 PM