IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
lotte
post Jun 15 2009, 06:31 AM
Post #491

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Neata, fetelor.

Silvia, biscuitii au iesit foarte buni, mai buni decat prima data. Sa pui foaie de copt caci altfel se lipesc.

Va urez o saptamana excelenta!
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jun 15 2009, 08:08 AM
Post #492

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Am constatat ca lunea dimineata am cearcane (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
o zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 15 2009, 08:48 AM
Post #493

Musafir

'Neata!
Eu am cearcane in fiecare dimineata, dar care-i baiul? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa fim sanatoase si sa le "ecranam" cu un zambet tot timpul.
Aici ploua cu spume, dupa un weekend de vis.
M-am saturat de ploaie pana in varful urechilor!
De abia astept sa zac precum o foca pe malul marii, la soare si caldurica. Acolo ma mut cu "cartierul general" pana cand vin inapoi in Walterland.

This post has been edited by dr_wise: Jun 15 2009, 08:54 AM

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 15 2009, 09:30 AM
Post #494

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Mie mi s-a parut in majoritatea conflictelor ca se face din tantar armasar si jignesti userii, asta chiar nu-i de iertat. Cred ca daca orice user ar fi facut ce ai facut tu intr-un conflict si-ar fi luat ban urgent. Cred ca nu gestionezi bine conflictele si asta o sa se vada si in continuare.
Sa nu amestecam lucrurile, lucrurile bune raman acolo, dar asta nu ne da dreptul sa nu respectam oamenii. Daca pana acum nu ai invatat din atatea conflicte ca atitudinea asta nu-ti aduce nimic bun, doar o aura de antipatie, nus sincer daca o sa te schimbi.
Si eu fara tam tam zic end of story.
Sa va fie bine tuturor.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 15 2009, 09:35 AM

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 15 2009, 10:35 AM
Post #495

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Eu mi-am petrecut weekendul la parinti, unde nu am net, asa ca am avut ceva de recuperat azi, dar din pacate nu de bine. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, eu va iubesc pe toate si ma doare sufletul sa vad ca femei extraordinare au ales sa plece de pe forum. Va fi mai pustiu si mai trist fara ele.

Cat despre mine: eu intotdeauna ii voi tine partea lui Maat, pentru ca este o femeie cu suflet mare, pentru ca mi-a fost mereu alaturi neconditionat si pentru ca o admir pentru ce este si ce face. Iar daca s-a suparat, a avut motive intemeiate.

Le: asta nu inseamna ca sunt impotriva lui Angel, Cleo sau alte fete care si-au exprimat pozitia aici si sa nu se inteleaga asta.

Sunt de partea lui Maat, insa nu sunt impotriva nimanui. Parerea mea...

+Quote Post
deedee29
post Jun 15 2009, 11:03 AM
Post #496

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

M-am tot gandit daca sa ma bag sau nu in discutiile care s-au creat recent aici, pe de o parte pentru ca nu cred ca inteleg toate cauzele care au degenerat in acest "divort" si, pe de alta parte, pentru ca ma simt destul de noua ca sa imi permit sa vorbesc despre asta. Voi continua sa accesez forumul pentru ca imi place si a intrat in reflex sa intru in Favorites si sa va citesc crampeiele de viata. Imi place, de cele mai multe ori aici, poate unde eu nu-s cea mai sociabila persoana in viata reala si imi vine mai usor sa relationez virtual sau doar sa asist ca simplu spectator.
Imi retin in continuare comentariile, tocmai pentru ca stiu ca nu am cum sa fiu pertinenta. Pentru mine, care nu cunosc relatiile dintre useri/admini, e inca neclar ce anume a facut sa se ajunga in acest punct si la aceste decizii radicale pe care le regret. Din exterior intr-adevar nu am vazut decat niste reactii vehemente din partea lui Maat la situatii carora eu nu as fi ales sa le dau atata importanta sau sa le raspund atat de drastic. Dar poate ca mai sunt si alte date ale problemei care au impus o astfel de atitudine mai ferma. Recunosc ca un pic de dimplomatie nu ar strica, dar cred ca intre voi care va cunoasteti ar trebui sa puteti citi dincolo de cuvinte. Si eu am simtit acul intepator al atentionarilor si nu mi-a placut, dar am inteles sa corectez sau sa ma abtin de la ceea ce deranjase pe ceilalti si sa nu o iau personal.
Nu pot decat sa intuiesc ce inseamna sa gestionezi un forum si sa-i asiguri coerenta si de aceea am spus si mai demult ca trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului. Oricum e un domeniu care scapa pe alocuri intelegerii mele, pentru ca nu m-a interesat. Poate veti reusi sa gasiti clementa unii pentru ceilalti si sa nu lasati mania sa distruga totul.
Nu mi se par constructive expresii de genul "va multumesc pentru tot, cat a fost frumos ok, acum ca nu mai e, la revedere, se poate si fara voi" sau, din tabara "anti-Maat" "sa ramai cu userii tai alesi pe spranceana". Mi se par cuvinte spuse la nervi, care, intentionat sau nu, au fost spuse ca sa raneasca, fiindca asa e cel mai la indemana sa te descarci in astfel de momente. Dar ma incapatanez sa cred ca pana sa ajungeti in acest impas ati gandit unii despre altii in acesti termeni, nu te straduiesti sa dezvolti o relatie cu cineva care-ti inspira atat de putin.
Una peste alta si dincolo de orice s-ar putea interpreta din nou, mesajul meu e unul de pace. Mi-as dori sa puteti sa treceti peste problema asta si sa reveniti la sentimente mai bune. Va respect pe toate pentru ce faceti aici, pentru ce spuneti si pentru ce ganditi. Va respect ca oameni, in primul rand.

+Quote Post
cryst
post Jun 15 2009, 12:35 PM
Post #497

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Buna ziua,
Azi sunt ca o umbra....fug de soare. De ce ? Ieri am fost la plaja(Valencia) ,si cum marea ma atrage ca un magnet, m-am balacit de mi-au sarit capacele. Am mai jucat si tenis de plaja, si m-a prins soarele pe parte din spate a genunchilor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , ce ciudat.
Pentru fiica mea asta este ultima saptamana de scoala, si astazi are trei examene recapitulative, din tot ce a studiat incepand cu septembrie 2008; acum o sa-si strice mediile( asta la clasa a II-a, la copii de 7-8 ani) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Si va spun ca la cunoasterea mediului a invatat:
scheletul,aparatul respirator/circulator ,boliile copilarie, tipuri de comunicare, mamifere,pasari,pesti,planetele,fazele lunare.... Oare ce invata astia in clasa a VIII-a ?

In vacanta inainte de mersul in Romania avem planuite pentru ea cursuri de inot si pentru mine Aquagym, desi nu prea ma incanta ideea , datorita temperaturii scazute a apei, ...brrr ,zici ca e scoasa de la congelator.

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 01:04 PM
Post #498

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai alea se fac la mediu? Nu fac zoologie, biologie, etc?!

+Quote Post
Bia
post Jun 15 2009, 02:58 PM
Post #499

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna ziua. Am facut supa cu galuste (nu prea mi-au iesit galustele pufoase dar au fost bune) si legume la gratar.

+Quote Post
albinuza
post Jun 15 2009, 03:05 PM
Post #500

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu nu stiu sa fac galuste! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Peste 2 saptamani pleaca muza in tara. Eu ce fac 2 saptamani cel putin, fara el aici? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Stie careva daca da rezutate iaurtul ala activia? Ca vreau sa imi iau de azi, ca poate functioneaza aia cu tranzitu' (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 10:08 PM