![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-ai facut, Tiana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lsa, ca eu scriu cu o mina. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, corectezi dupa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Deci cineva te-a facut sa zambesti,e ok
Cu alte cuvinte ,ceva bun pe ziua de azi! Szi -ai net deja acasa?Asa pare. Albi un masaj cu suflet rezolva "tepeneala" ta Pink daca ti-e dor e bine,inseamna ca iubesti nu? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai corectez nimic. Pacat ca nu am ceva de baut pe-aci sa ma fac muci si sa crap.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Upss, maat nu asa se face,te faci praf pentru ca vrei nu de necaz,crede-ma stiu!
|
|
|
![]()
|
|
Nu pot pentreu ca iau o tona de buline. Mi-o spus doctorita ca am toate sansele sa ramin schioapa si cu ochi de broasca. Atunci chiar ca o sa fiu cu totul o muma padurii nebuna. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu m-am enervat brusc din cauza unei prietene care a avut grija sa-mi strice seara acum fix 2 minute.
|
|
|
![]()
|
|
Las ca trece!
Sau cum a spus orbul" mai vedem noi" Adevarul este ca atunci cand am o problema eu sant prima care face misto de ea-adica de mine - si 50% din buba e rezolvata! Pink-apai ce a facut bre? |
|
|
![]()
|
|
Whats freneds for? Sa ti-o traga pe la spate, orgasm garantat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
No,hai sa vedem partea plina a paharului :Imitatia este si ea o alta forma de a stii ca ai realizat ceva bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si acum ,starea vremii : A dat o ploaie si s-a mai racorit.Uraaaaa! Pe aici ,pe la mine se cere ceva de gatit ,dar nu mai am chef(am mancat in oras) si pentru domnul cand vine cred ca fierb 2,3 crenwusti(ca am o lene (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:40 PM |
|