![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Asa am zis si eu. Acum doarme dar i-am trimis un e-mail sa-i povestesc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot zicea el sa discutam unde sa ne stabilim... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua fetelor!
@ Szimcsi: voi pune poze, īnsă mă tem că nu prea a mai rămas nimic din māncare. Au avut ai mei musafiri surpriză şi i-au servit cu māncărica Zuzei căci au stat peste noapte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) @ Cindy: mi-am pus baza unui MDI care să ţină, să anunţe (insistent) data verificării unor campanii de la serviciu, asemenea unei baze de date. Aş putea să le spun colegilor să-şi seteze calendarul de la Outlook, dar majoritatea au Outlook 6. @ Pink: iartă-mă că te īntreb, ce vārstă ai? @ Altheea: aseară am capitulat la ora 20:00 şi nu īmi venea să mă ridic din pat la 04:30 a doua zi. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
SurPix, am 22. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara,am aterizat acasa!
Ultimele doua zile am fost pe drumuri,prin delegatie.Azi am stat si pe aici ,mi-am bagat nasu pe la topicul cu machiajul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pink,te gandesti tot mai des la mutare,asa-i ? Fetelor am o lene,ca ma doare! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
SurPix, am 22. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mulţi īnainte... şi succes la mutare. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ma cam gandesc decand a deschis subiectul acum cateva saptamani. Teama nu-mi e ca am stat 2 luni impreuna in iarna si e foarte ok. De plecare mi-e teama daca va fi sa ne mutam acolo. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Maica-mea mi-a zis ca ori aici, ori acolo, tot aia e. Asa cred si eu dar ma gandesc ca aici am prieteni, cunostinte, acolo nu am pe nimeni. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pink nu e totuna aici sau acolo, cum ai zis tu aici ai prieteni, familie, ai o baza emotionala. Acolo il ai doar pe el. Oricum daca te hotarasti sa mergi sa ai grija sa te pui cat de cat pe picioarele tale acolo, nu trebuie sa faci la fel de multi bani ca si el insa sa ai si tu partea ta. Sa nu depinzi de el 100%, asta nu e bine niciodata, oricat de buna e relatia.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Are dreptate Bebe, sa ai mare grija Pink. Sa nu te lasi niciodata sa depinzi in totalitate de un barbat.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Eu cred ca Pink poate sa se descurce,asa am observat pina acum.
Daca nu incerci o sa ai tot timpul indoiala lucrului nefacut ,in priviinta lucrului cred ca este destul de talentata sa se descurce unde vrea ea! Asa ca tinem pumnii stransi si indiferent de ce decide ,sant convinsa ca fi ok. |
|
|
![]()
|
|
Vedeti voi, aici e problema care ma framanta cel mai tare. Am refuzat sa ma gandesc la ea pentru ca nu am decis ce facem exact pentru ca el vrea sa facem toate planurile impreuna si mi-a spus doar la ce s-a gandit el. Eu efectiv nu stiu ce as putea face acolo pentru ca stiu doar machiaj si dans (care, sa fim serioase, iese din discutie). Ma straduiesc sa fac un book cat mai bun si cat mai profi de aratat si totusi mi-e teama pentru ca nu am licenta. El cred ca m-ar ajuta sa mi-o iau pe cea de la academia MUFE, de fapt, mi-a zis ca "vedem cum rezolvam si cu scoala de machiaj".
Pana una alta mi-a zis ca isi doreste sa facem ceva impreuna dar avand in vedere ca avem meserii total diferite nu stiu ce am putea face. A glumit spunandu-mi ca la o adica se apuca si de machiaj. El cred ca vrea sa ma ajute sa o iau si eu pe un drum. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mereu ma incurajeaza sa fac ceva, ce-mi place. A fost incantat de cursul de croitorie (care e un hobby de fapt), de dans, de tot ce fac sau decid sa fac. Trebuie sa ma gandesc foarte bine la tot si acum imi pare rau ca mi-a spus de acea viza de logodna si eu nu prea m-am interesat. Cand mi-a spus a doua oara abia m-am apucat si eu sa intreb. Nu vreau sa-i dau impresia ca nu ma intereseaza dar nici ca de el depinde toata viata mea. El se gandeste mereu la cate ceva si imi spune ca o sa mergem acolo, dincolo, ca o sa facem si aia, si ailalta iar eu nu vin cu nimic. Eu tin la el foarte mult si chiar vreau sa gasesc o solutie pentru noi, in care sa ne fie bine amandurora si daca el chiar vrea sa facem ceva impreuna o sa fac pe langa machiaj si asta. Oricum ar fi ma sustine si fata de tot ce am avut pana acum (barbati) niciunul nu s-a comportat ca el (ca atitudine). Ba erau prea obsedati ba prea delasatori. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:36 AM |
|