![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiana, eu nu am dat telefon. Le-am dus hirtia in original de atunci, mi-a dat nr de inregistrare pe ea, dar nu a trimis-o , cica, la Bucuresti... Am facut insa si o copie de-atunci pentru orice eventualitate. S-a dovedit foarte utila.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
"Sunt tentat sa spun ca monogamia nu ste ceva natural, dar nu vreau sa fiu ipocrit. Eu am o relatie mnogama si sper sa fiu fericit cu o relatie monogama dar, din nou, ar trebui sa ne tinem mintile deschise pentru aranjamente alternative. Eu cred ca suntem cu totii atrasi de altii si ca este o emotie si un instinct uman natural. Nu uitati ca si partenerii multiplii si poligamia, la fel ca si bisexualitatea, e ceva natural."
"Atunci cand iubesti pe cineva, nu ar trebui sa-si suprime acel impuls pentru ca s-ar simti vinovata fata de mine sau pentru ca i-ar fi teama sa nu ma raneasca. Nu ar trebui sa ii fie frica sa mi-o spuna, si, cel putin, ar trebui sa fim deschisi la astfel de posibilitati. Nu m-am casatorit cu ea pentru a nu-i permite sa-si traiasca viata la maximum." "[...] imbratisati tehnologia! Ia-ti permis sa intre in birourile, bucatariile, masinile, chiar si in buzunarele voastre, asa ca de ce nu si in dormitor? Daca e ceva ce v-ar putea face viata mai buna si imbunatati experienta, de ce sa nu profitati?" Astea mi-au atras atentia fugitiv, cand o rasfoiam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
"[...] imbratisati tehnologia! Ia-ti permis sa intre in birourile, bucatariile, masinile, chiar si in buzunarele voastre, asa ca de ce nu si in dormitor? Mai avea puţin şi propunea să-mi îmbrace şi lenjeria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apreciez că e oarecum critic la adresa sex-ului This post has been edited by Cindy: Jul 29 2009, 05:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Interesant...desi putin cam libertin in gandire.
Imbratisezi poligamia ok, dar inseamna sa ii ranesti pe cei din jur si prin urmare, s-ar putea sa fii nevoit sa nu mai fi nici macar monogam, ci singur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar pasajele sunt dragute. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mai cred ca oamenii se simt raniti si din prisma educatiei si religiei. Adica oamenii de mici au fost obisnuiti cu porunci, sfaturi, etc. Cred ca sentimentul de a te simti ranit este indus in astfel de cazuri.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, cultura iti modeleaza caracterul, pe langa factorii proprii intrinseci.
Doar daca ne gandim la vechile popoare... |
|
|
![]()
|
|
Da, ne gandim ca la inceputuri erau matroane. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt erau preotese in temple, prostitutia "sacra" - matroanele au venit mai tirziu ceva... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Deci noi, femeile, am venit cu ideea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Iarasi, am plecat si va gasesc ciripind pe aici ca si pasarelele! (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)
Pink ,interesant punctul de vedere al omului!Dupa aproape 18 ani de casnicie, sa stii ca eu una sant de acord cu primele doua pasaje prezentate de tine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:19 PM |
|