![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu gresii de vreo 3 ori cand completam niste vouchere. Cred ca sunt indragostita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Detaliaza ultimul enunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai cred ca o sa fiu obosita Di! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa am eu grija sa fiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sweet, glumeam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adica nu neaparat ca nu sunt indragostita, dar nu din cauza asta gresesc! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Bună ziua fetelor,
Oficial am capitulat să mai umblu după tipul acela. Apreciez că iar fac o risipă mare de energie, efort, câh... şi toate alea; iar asta mă pune din nou pe drumuri... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dupa aia l-am spart pe dl Maat la table. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bwahahahahaha. Maàt... sper că i-ai lăsat şi lui un joc de onoare acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Book, mi-am dat seama ca glumeai. :(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Dar nu ne-ai spus si de cine samd. Secretoaso! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Surprix, nu vreau sa fiu indiscreta, dar nu stiu ce sfat coerent sa iti dau daca nu cunosc situatia. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Poate tu fiind subiectiva, ai o alta perceptie asupra realitatii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, trebuie sa fii obosita daca e vorba ca va mai pune sa veniti si cu bani de-acasa.
SurPrix, l-am lasat sa ia o linie. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) In alta ordine de idei, am fost la finante (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si, evident, dl care trebuie sa ma rezolve "e putin plecat din birou". Sincer, cred ca il acopera colegii ca el nu prea se da in vint dupa munca. Dupa aia am facut niste cumparaturi rapide. Am gasit ness decofeinizat- yeeeeeeeeessss! - drept pentru care am luat doua borcane! - piine proaspata, lapte, apa plata pentru acasa, apa plata pentru la birou, carnita pentru mincarea noastra de azi (cotletel super fain, roz frumos! ) si pentru Aruta (doua inimi imense de vitel si 4 kile de ficat de vitel - asta ca sa mai completam bobitele). Si-am ajuns la concluzia ca puiul ei ma costa de 3 ori mai mult decit organele si pentru ea e cam tot brinza aia. Si se da in vint dupa organe! Am lasat cumparaturile acasa, l-am rugat pe dl Maat sa coboare si sa le care pina sus. Dupa aia m-am reintors ca sa ma enervez la financiar. Ca doar nu ma enervasem destul de dimienata! Si dupa m-am dus sa imi iau citeva flori, iar Rodica, fata de la taraba cu flori, a gasit de cuviinta sa imi dea inca 3 crizanteme si 3 crini de-aia mari de ma innebunesc de placere cu mirosul "din partea casei". De-aia o iubesc! Si acum tre` sa maninc ceva ca e musai sa imi iau pastilele. Si am ajuns la concluzia ca viata e frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca zici tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu vreau sa plec, dar o ploaie urata si neagra (precum si lipsa umbrelei) ma obliga sa mai poposesc oleaca la birou. Nu v-am zis ultima dorinta a olandezului (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) : In singura saptamana de concediu pe care o putem petrece impreuna, el vrea sa mergem la SOACRA-MEA!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De parca doua luni impreuna nu au fost deajuns (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cum naiba ies eu din situatia asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da de ce vrea acolo? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cica sa-si vada neamu', sa mearga la peste...
Si eu ce-ar trebui sa fac in timpul asta? Ma enerveaza de mor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
hehe, Teo, am un deja-vu! Nu la fel a vrut si anul trecut?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:48 PM |
|