![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 5-August 09 Member No.: 6,943 ![]() |
Ce vi se pare mai important si mai atragator la un barbat? Fizicul sau personalitatea?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inteligenta.
Dar tu ce pui pe primul plan? Pina cum nu ti-am citit opiniile. Cred ca ne-ar placea foarte mult sa le aflam pentru ca altfel parca e un interogatoriu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Fără dar sau poate bunul simţ şi inteligenţa. Aspectul fizic e... un fel de "bonus"
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 5-August 09 Member No.: 6,943 ![]() |
nu ma eschivez de la raspunsuri. Personalitatea si simtul umorului, capacitatea barbatului de a fi imprevizibil si de a ma surprinde. apoi fizicul
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Nu cred că e tocmai OK. Dacă un asemenea bărbat dă peste o femeie care e superioară lui, s-ar putea să reacţioneze nu tocmai bine. Un "lăudăros" ar trebui să fie plin de aroganţă şi competitivitate, atāt de multă competitivitate īncāt orice apreciere care nu i se adresează lui īl poate supăra.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 28-August 09 Member No.: 7,068 ![]() |
Ce vi se pare mai important si mai atragator la un barbat? Fizicul sau personalitatea? Evident, personalitatea! asta nu inseamna insa ca tipul trebuie sa fie f urat, ci mai bine-zis dragut, simpatic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ete scart!
Prima data sunt atrasa de el din punct de vedere fizic, ca toate femeile de altfel. Sa nu-mi spuneti voi mie ca ati accepta sa iesiti cu un tip pe care nu-l cunoasteti, al carui fizic lasa de dorit, doar pentru ca sperati ca va avea o personalitate si o inteligenta cum nu ati gasit la altcineva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pe termen lung, bineinteles ca nu as sta cu un Adonis prost ca noaptea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pentru mine, fizicul si personalitatea nu se autoexclud in nici un caz. Conteaza fizicul foarte mult si din aspectul sau exterior, imi pot da seama de o gramada de trasaturi de personalitate. Din aspectul fizic imi pot da seama daca m-as potrivi sau nu cu o anumita persoana. Plus un barbat inteligent, in opinia mea, este atent si la imaginea lui...
Dupa ce aspectul asta este bifat, caracterul trece bineinteles pe primul plan! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si mie mi se par in stransa legatura cele doua. Nu imi plac insa "papusile masculine" si nici cei care pompeaza in ei steroizi. Imi plac barbatii care stiu sa se poarte, in primul rand.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:59 PM |
|