![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va multumesc din suflet, iubitele mele!
Szi, trebuia sa faci pasul asta mult mai devreme. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu nu ma pot abtine sa nu ma tot gindesc la tata. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multa sanatate tatalui, Diana!
Eu am cam disparut din peisaj din cauza unei depresii. Nu imi face bine nici macar sa intru pe forum. Poate dupa ceva timp va voi putea povesti. O sa intru sa va mai citesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, Pinkule. Tu sa ai mare mare grija de tine. Chit ca ma repet, insa trebe sa iti spun ca nimic pe lumea asta nu merita. Pinkule, nimic in afara de familie!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana nu-ti face prea multe griji, pneumonia se trateaza bine in zilele noastre, si mami a facut exact inainte sa plec eu din romania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar au pus-o rapid pe trartament intens cu antibiotice in vena si dimineata si seara si imediat s-a simtit mai bine. Perioada de recuperare este lunga insa exista tratament.
Are nevoie de multa odihna, aer curat, vitamine si daca are probleme cu ficatul vezi sa ia in paralel tratament si pt protectia lui pt ca antibioticele si hidrocortizonul necesare in pneumonie ii fac rau. Sanatate multa!!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata!
Pink,chiar ma intrebam de ce nu mai apari?Ai grija de tine si nu pune toate la suflet. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Di, multa sanatate tatalui! Asa cuma zis si Bebe Maria, pneumonia se trateaza. Eu am o stare de agitatie ciudata. Am dormit naspa, si cred ca muza e deprimata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Si eu m-am trezit deprimata si tafnoasa rau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pink (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa iti revii repede. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) De aseara am inceput sa ma mobilizez. Nu am probleme cu iubitul, prietenii, familia ci cu mine. Nu ma simt bine eu cu mine si mi se pare ca-s vinovata de tot ce se intampla in jur.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua fetili !
Sunt mega fericita azi, fetita mea care face din primavara planorism a avut prima ei iesire" la simpla", adica a iesit singurica, fara instructor, cu planorul in aer si s-a descurcat de minune. Binenteles ca a avut parte si de botezul specific (ceva cu tavalitul prin ciulini) dar e ultra happy si diseara dam de baut la aeroclub (ea, ca noi nu avem ce cauta pe acolo)! Pink, ce-ti veni fata cu gandurile astea? |
|
|
![]()
|
|
Felicitari pentru pustoaica ta, Tiana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 06:56 PM |
|