![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Meniul de azi: D 1 mar,cafea,pauza,somon afumat cu vasa,16% fibre si masline
P varza calita 1 ou ochi,merluciu la gratar,cafea cu lapte,cioco si migdale C fructe (sau spanac cu merluciu la gratar daca o sa-mi fie foame) A inceput sa-mi fie foame rau de cand s-a mai racit afara.Va pup. Ieri am mancat slanina cu ceapa foarte putin cat sa iau 300 gr si sunt foarte suparata poate o sa repar cu ceaiuru astazi |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: omleta cu ceapa ardei si cascaval cu salata de rosii P : o felie de pepene rosu (nu imi este foame de loc) G : 2 nectarine si o piersica c: probabil piept de pui cu salata asortata. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele! Meniul meu pe ieri a fost:
D: salam cu cascaval P: pui la rotisor cu salata de fasole boabe G: nectarine si caise uscate C: branza cu smantana Am mai mancat niste alune mai pe seara. Nu stiu de ce, dar ieri cam toata ziua am avut pofta sa rontai cate ceva si am fost foarte agitata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi:100gr pierdute de ieri,dar 200 gr in plus dupa slanina de alaltaieri
Meniul de azi:D fulgi de ovaz,germeni de grau,lapte,cafea cu lapte P spanac cu ochiuri,peste merluciu ,piept de pui la gratar cu mujdei,salata de rosii,castraveti,ardei,spanac proaspat cu branza dietetica 0,2%;cafea cu un patratel de cioco C fructe |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Melcri, nu te mai cintari in fiecare zi, nu e nevoie si nu e nici bine pentru psihic. In plus, variatiile pot fi cauzate si de ... stii tu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O data pe saptamina e de-ajuns. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vazut ca voi folositi salamurile. Mie mi-i frica de ele pentru ca stiu ca se mai pun si ingrediente care nu apar pe eticheta. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Momentan n-am gasit decat un salam conform si am zis sa incerc. Stiam cate kg am in ziua cand am incercat si dupa aia m-am cantarit si a doua zi, si pe langa faptul ca nu m-am ingrasat, chiar am slabit. De aia am continuat sa mananc salam.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Ce salam ai gasit conform 100%, mancati-ashhhhh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ??
Spune aici firma producatoare, eventual sortimentul , ca taaaaare curioasa m-ai facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Iulius Spak - salam german
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sylvia, cum stai cu tiroida? Cum te mai simti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Iulius spak-interesant (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) la acest produs nu m-am uitat,trebuie sa-l vad si eu!
Multumim de info. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:57 PM |
|