IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXI, Discutii intre fete, muzica, distractie
mititik
post Sep 7 2009, 09:00 AM
Post #351

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Neata dragutelo!

Ce vreme de stat in pat cu o carte mana.
M-am udat la un picior si acum mi-e frig.

Teo, urate situatiile de genul asta. Dar eu cred ca nu as refuza job-ul cel nou si mai bine platit, mai ales daca in firma in care esti acum se aud zvonuri nu prea placute sau a inceput sa se stranga punga din toate partile.

O zi frumoasa, ladys!
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 7 2009, 09:18 AM
Post #352

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
A picat trecerea pe firma din italia, pe motive de bani. Eu acum luam 8 la ora. Si aici la fel. Numai ca impozabili. Si iesim cam la un 6 pe ora. Si e un No categoric. Si cum ei nu au fost dispusi sa negocieze....sanatate si la gara!
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 7 2009, 09:34 AM
Post #353

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Albi, nasol! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si mie mi-e frig de nu mai pot. Am maneca lunga si tot dardai. Si am colege la chimono si mi-e frig numai cand ma uit la ele. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 7 2009, 09:52 AM
Post #354

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

V-am spus ca am sunat-o aseara sa stabilim o intalnire, ei bine a venit la mine acasa. Inainte sa-i spun eu despre ce este vorba, ea stia ce vreau sa spun. A zis ca se astepta la asta si ca ea nu ma va judeca niciodata daca ma hotarasca sa ma duc in alta parte pentru ca-mi cunoaste situatia si pentru ca stie ca niciodata nu as face ceva sa-i fac ei rau. Nu o ia ca pe ceva personal si se bucura pentru mine ca am gasit ceva mai bun. Mi-a mai spus ca, in caz ca nu-mi va conveni noul job ma pot intoarce oricand la ea si mi-a oferit si ea o marire de salariu, doar 30% dar destul de mult pentru posibilitatile ei actuale. M-a mai sfatuit sa pun pe o hartie avantajele si dezavantajele si sa fac alegerea cea mai buna pentr mine.
Daca inainte de a vorbi cu ea eram in ultimul hal de stresata si de agitata, acum m-am linistit si... am luat o hotarare. Raman la ea.
Am stat si m-am gandit prea mult la oferta asta, inseamna ca ceva nu e bine. Prin urmare o voi refuza. Curios este ca acum sunt mult mai impacata cu gandurile mele si nu ma mai gandesc la " si daca...".
Firma la care lucrez acum are un domeniu de activitate care ii asigura un viitor indiferent de ce vremuri vor veni. Situatia asta proasta va trece in mod sigur.

+Quote Post
Cindy
post Sep 7 2009, 02:46 PM
Post #355

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Teo, sa stii ca m-am uitat la testul la care ti-a iesit "You need acceptance" si tind sa cred, desi nu te cunosc prea bine, ca pentru tine conteaza foarte mult climatul de lucru, oamenii care te inconjoara, stabilitatea si bineinteles aprecierea ta, poate mai mult decat banii in sine. Daca tu nu te simti ca pestele in apa sa lucrezi cu sotul tau in aceeasi companie si pentru niste oameni dificili, unde nu vei beneficia probabil de aprecierea si suportul unei prietene atat de bune, poate nici nu vei fi atat de fericita. Dar eu nu vreau sa te influentez, tu stii ce este mai bine pentru tine si care este cea mai buna metoda de a progresa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Sep 7 2009, 02:58 PM
Post #356

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna fetelor.
Aseara am chefuit, a fost frumos. Doar ca am alunecat pe scari si m-am lovit la spate. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Am furat si mireasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, e foarte important si climatul de lucru.

+Quote Post
Diana.
post Sep 7 2009, 06:24 PM
Post #357

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Teo, sint sigura ca ai luat cea mai buna decizie pe care o puteai lua, pentru ca oricum tu le stii mai bine. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Eu sint foarte obosita, inceputul de saptamina a fost extenuant.

+Quote Post
albinuza
post Sep 7 2009, 07:01 PM
Post #358

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Eu am ajuns acasa mai deveme. Sefii au fost asa de suparati ca nu am vrut sa facem actele, incat au redus programul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si uite asa, de acum scap la 5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa fac niste snitele.
Surprix, esti frumusica foc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Da aia in care erai bruneta m-a imbolnavit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
O seara buna gagici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Sep 8 2009, 07:06 AM
Post #359

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Neata, ladys!

Trebuie sa fac ceva sa nu mai ajung asa devreme la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!

O zi cu spor pentru toata lumea!

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 8 2009, 07:12 AM
Post #360

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 08:21 AM