![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu azi:
MD: cafea, wasa (goale, ca am uitat sa-mi iau iaurt) D: ceafa de porc la gratar cu salata C: spaghete cu ton si lamaie + 2 ore de sala apa, ceai - 2 l |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Buna fetelor.
Meniul meu de azi : D: 2 pere, iaurt 0,1 + fulgi de germeni de grau P: fasole batuta cu carnati (de casa) C: branza telemea+rosii Va doresc o zi superba. cel putin la fel de frumoasa ca si vremea de afara. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D o para cafea,fulgi de ovaz cu lapte si germeni de grau,vasa 2 felii cu magiun de prune farra zahar
P ghiveci de legume,piept de pi[ la gratar,cascaval,un pahar de bere,cafea cu cioco(o patratica) C fructe |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Meniul meu pe ieri a fost:
D: polonezi fierti cu mustar conform P: mancare de vinete G: prune C: piept de pui cu mozzarela si salata de varza O zi cat mai frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Meniul meu de azi :
D: 2 nectarine, sandwich din sunca de piept de curcan+branza feliata hochland P: fasole batuta+2 oua ochiuri, castraveciori murati C: fructe Va doresc o zi superba. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D o para,cafea cu lapte,fulgi de ovaz cu lapte
P ghiveci de legume cu omleta cu sunca si cascaval,un pahar de bere ca am fost si la piscina si mi-e o sete si acum dupa 2 ore de inot;cafea ,o patratica de cioco C pere ,prune |
|
|
![]()
|
|
Azi D o para,cafea,fulgi de ovaz cu lapte,2 felii vasa cu magiun
P ciorba de vacuta,ghiveci de legume,piept de pui la gratar,salata de rosii,ardei,castraveti,ceapa si fasole verde cumaioneza si usturoi,cafea cu o patratica de cioco G 2 pere C probabil fasole cu maioneza daca nu ma pot abtine si nu mai maninc decat un mar |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi :
D: crackers cu gem de cirese negre (conform) P: ciorba de legume,ficatei de pui cu salata de rosii C: nectarine si pere |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Piri ,ce fel de gem de cirese negre conform(sau l-ai preparat tu?)ca mi-ai facu pofta ,mancam asa ceva de la bunica mea din zona Botosani ,pe aici nu am vazut.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu mor dupa ciresle negre si amare...
Ieri: - cafea cu lapte - salata cu cascaval - spaghetti itegrale reci cu creveti Azi: - cafea cu lapte - friptura cu fasole verde si usturoi - salata desi nu-mi era foame |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:28 PM |
|