![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rody, orezul brun e conform. Atentie doar sa nu-l combini cu grasimi rele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by Szimcsi: Oct 21 2009, 08:23 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D kiwi,cafea
P ciuperci cu maioneza,usturoi si mazare cu vrabioara de manzat,o bucata de mozarella,cafea cu cioco(2 patratele) C 3 nectarine,o para |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MD: cafea
Dupa aia , cind am ajuns acasa, o friptura cu legume la abur. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Melcri, imi place ca meniurile tale la pranz sunt mereu interesante. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai grija totusi cu fructele, in cantitate mare pot stopa procesul de slabire. Eu am facut-o de oaie pe seara, am niste pofte de zile mari:
MD- paine filosofala cu gem fara zahar, ceai P- un mar, ciorba de fasole verde (doua portii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), cascaval C- creveti cu usturoi si apoi am sfeclit-o cu inghetata conforma (tot doua portii, deh, pofta (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ) si ciocolata neagra This post has been edited by bookaholic: Oct 21 2009, 11:03 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Md: mere
p: salata de cruditati cu ton s: mancarica de conopida |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Meniul meu pe ieri a fost:
D:salam cu cascaval si niste iaurt si cafea P: salata cu salata, ou, ton si cascaval C: alune si o para |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
N-am mai postat de ceva timp..asa ca incep cu inceputul.
Vineri: MD:2 mere, pauza, 3 pesmeti cu magiun de prune fara zahar P:salata cu rosii, ardei, avocado, ceapa, fasole rosie, ton in ulei de masline- cutie mica, suc de lamaie C: nu reusesc sa-mi amintesc ce am mancat Sambata: MD:fritatta din 2 oua cu vinete si rosii si telemea de oaie + ulei P:salata mexicana: piept de pui, ardei gras, fasole, ceapa, suc de lamaie 2 cubulete cioco neagra 75% cu coaja de portocale C:struguri Duminica: MD:fritatta din 2 oua cu vinete si rosii si telemea de oaie + ulei P:supa crema de rosii de la tara, cu ceapa, ulei, telina si un pic sos pesto C:mere coapte fara zahar, un fruct exotic sharon (incercat in premiera), struguri Luni: MD: fulgi secara cu caise si smochine uscate, lapte 0.1% P:struguri C: supa crema de rosii + sedinta de impachetari cu parafina, 30 min electrostimulare Marti: MD:o para, 4 pesmeti cu magiun de prune P: salata de rosii, ardei, castraveti, ceapa, telemea de huedin, cateva masline, ulei de masline C:struguri, mere, papaya (papaya nu e ok, am descoperit dupa..) Miercuri: MD:fulgi secara cu caise si smochine uscate, lapte 0.1% P:salata verde, somon afumat, ciuperca cruda, ardei, ceapa, suc lamaie, ulei masline C: struguri + am cedat psihic si am mancat o bomboana de cioco de la o colega... Btw, am citit ieri in "mananc si slabesc" ca fasolea boabe in prima faza nu e prea recomandata... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-a revenit asupra fasolei in cartile urmatoare si a fost trecuta la IG mic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stai fara grija. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
S-a revenit asupra mai multor lucruri, dar eu nu stiu ce sa zic... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Fasolea cred ca merge totusi.
Xtina, mi se par ok meniurile tale, dar parca sunt prea multi struguri si fructe. Pentru pofta mai bine mananci niste ciocolata neagra. In timp ciocolata normala ti se va parea prea dulce si iti va provoca greata. Cel putin mie asa mi se intampla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna, sper ca inca va tineti tare pe pozitie si o lasati mai moale cu exceptiile, eu cel putin asa fac:d.
De dimineata cand am fost la universitate faceau niste fete reclama la cola si le-a dat si colegelor mele gratuit cate o doza. Evident ca am refuzat politicos si mi-am continuat treaba:d. Asta era o paranteza. Meniu meu pe azi d:(08:00):un kiwi (09:00)un mar razuit (foarte mareee si foarte zemos) si un iaurt dietetic 0.1% p:(acum:14:30): orez brun fiert in lapte si cu scortisoara+ putina fructoza s:(18:30): peste la gratar cu salata (probabil verde sau de varza) Intrebarea mea este daca pot acum la pranz sa zic sa mai mananc niste ton din conserva stors de ulei ca sa nu fie doar orez desi sunt satula acum as putea sa mananc in jumatatae de ora sa zic. Ar fi foarte bine daca ar citi cineva in viitorul apropiat sa ma sfatuiasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O zi cat mai frumoasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:38 PM |
|