IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A IV-A, Idei pentru meniuri Montignace. Savuroasa bucatarie Montignaca
Diana.
post Oct 22 2009, 02:12 PM
Post #731

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mai bine ton in apa decit de-ala in ulei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
danati
post Oct 22 2009, 02:21 PM
Post #732

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Buna Rody, asa-i cum zice Fides. Masa ta de pranz e glucidica, asa ca nu e bine s-o asociezi cu nici un fel de grasimi. Tonul in apa merge dar orezul pare dulce asa ca nu stiu ce gust ar avea combinatia (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 22 2009, 02:29 PM
Post #733

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

stati asa ca orezul l-am papat. Eu ma refeream ca o completare la masa ca ziceati ca mananc prea putin. Oricum nu prea mai am chef de ton pur si simplu nu stiam la ce sa ma gandesc sa mananc pe langa. Oricum nu mai mananc nimic ca m-am saturat . Macar am inteles principiul sa nu mananc grasimi daca e masa glucidica.
Va multumesc muuult fetelor.

+Quote Post
melcri
post Oct 22 2009, 04:27 PM
Post #734

Incurabil

Member No.: 6,886

QUOTE(bookaholic @ Oct 22 2009, 06:03 AM) *
Melcri, imi place ca meniurile tale la pranz sunt mereu interesante. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai grija totusi cu fructele, in cantitate mare pot stopa procesul de slabire. Eu am facut-o de oaie pe seara, am niste pofte de zile mari:

Eu stiu ca ai vrea sa-mi spui ca mananc prea mult la pranz ,dar eu nu ma abtin,mi-e foame,am pofta mare si sunt o gurmanda.Intotdeauna gatesc mancare cu gust caci altfel nu o mananc;nu pot sa ma satur cu putine feluri .Pentru mine masa e o sarbatoare,e momentul in care stau si savurez tot ce mananc,iar dupa aceea e ritualul cafelei pe care nu-l pierd niciodata.Am adaptat si adoptat dieta lui Monti la conditiile mele si nu vreau sa ma abat,pentru ca vreau disciplina in ceea ce priveste alimentatia;daca am vazut ca functioneaza acest regim de viata TREBUIE sa-l adopt pentru ca am antecedente in familie nefavorabile, in ceea ce priveste greutatea si in plus operatia care am suferit-o avand intre cauze si greutatea mare.
Ati vorbit mai sus despre modificarile aduse de Monti la primele scrieri ala lui,dar ati citit si site-ul cu cele 136 de Intrebari si raspunsuri date de el? o sa aveti surprize placute si lucruri foarte interesante de aflat,plus ca sunt precizate mai bine lucrurile pe care trebuie sa le facem.Eu le-am adoptat cu placere.
In alta ordine de idei,am aflat si eu in sfarsit ceea ce este o afta(nu pentru ca mi-as fi dorit,e cumplit tin sa va spun daca nu stiti si nu va doresc);probabil de la un iaurt0%,sau lapte0,1%,sau am mai citit migdale,alune,cioco,dar am reusit sa iau ceva ca sa pot manca.Evident ca mi-a trecut pofta de mancare 50% si de aceea am dat in cateva zile 1,5kg.Am citit ca dureaza vreo10-15 zile vindecarea;poate nu e asa de grav si scap intr-o saptamana.
Meniul meu de azi,joi D cafea,un kiwi
P ciuperci cu maioneza,usturoi si mazare cu carne ,salata de varza(azi fara vin ca am uitat sa iau,norocul meu,am scapat),cafea,cioco(3 patratele)
C para,kiwi(probabil)
Va pup si ma scuzati daca credeti ca v-am retinut prea mult atentia. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 22 2009, 04:40 PM
Post #735

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Melcri, departe de mine gandul asta. Nu mi se pare ca mananci mult, chiar imi place ca iti diversifici meniul si suna foarte bine ce mananci.
Tine-o tot asa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sunt curioasa, cand am timp o sa ma uit si eu la intrebarile alea.

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2009, 05:19 PM
Post #736

Fondator eLady.ro

Melcri, Aftoza
Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
melcri
post Oct 22 2009, 09:25 PM
Post #737

Incurabil

Member No.: 6,886

QUOTE(Fides @ Oct 23 2009, 12:19 AM) *
Melcri, Aftoza
Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Merci!

Daca tin cont despre tot ce-am citit n-as mai avea de mancat nimic;toate sunt vinovate de afta mea.

+Quote Post
Diana.
post Oct 23 2009, 12:06 AM
Post #738

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ceva nu ti-a priit.

Am mincat si eu spre seara: ficatei de pui la gratar cu salata de rosii. Si dupa citeva ore o patratica de cioco neagra. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
pirigoce
post Oct 23 2009, 08:07 AM
Post #739

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

Buna dimineata Doamnelor,

Ieri am umblat prin judet intr-o delegatie, asa ca nu am postat meniul, asa ca o fac acum :
Meniul meu de ieri :
D: 1 mar, iaurt 0,1+fulgi de germeni de grau
P: ficatei de pui + salata de cruditati
C: struguri (pana mai sunt din aia de ai nostrii, dulci si cu bobul mic, cu coaja subtire╫

Meniul meu de azi :
D: 2 sandwich-uri din piept de curcan+cascaval afumat+castraveciori
P: ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat
C: inca nu stiu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca strugurii nu merg dupa fasole.

va doresc o zi superba.

+Quote Post
scaii12
post Oct 23 2009, 08:14 AM
Post #740

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Buna fetele! Meniul meu pe ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz
P: mici facuti in casa cu muraturi
G: para
C: branza cu smantana si ridichi
In sfarsit a mai trecut o saptamana, asa ca va doresc o zi linistita si un weekend placut!

+Quote Post

99 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:36 PM