![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai si porunca asta e valabila doar pentru unii??? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te contrazic, si adulterul (Sa nu rivnesti la ce e al altiua) e tot pacat capital.
Si subscriu la ce a spus Book:" Sa nu ucizi" e valabil numai pentru unii sau numai cind ne convine pentru ca ne sustine o parere ?! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Suzana, esti (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) si deviem de la subiect. Ti-am mutat postarea la sectiunea de religie.
In primul rand, aici discutam acest aspect din toate punctele de vedere, nu doar din cel religios. In al doilea rand, nici macar nu ti-ai manifestat opinia legata de subiect. Daca vrei sa avem un dialog te rog sa vorbesti cu noi, nu sa ne scrii liste interminabile si moralizatoare de porunci, care nu au ce cauta la topicul acesta. De asemenea, nu ne-ai raspuns la intrebare: porunca "sa nu ucizi" este valabila doar pentru unii, doar in anumite circumstante sau cum? Eu inteleg ca exista oameni care au facut lucruri infioratoare si inteleg dorinta de a ii ucide pe acestia, dar asta nu este o pedeapsa, ci o razbunare. De asemenea nu stii daca ii pedepsesti sau nu, deoarece nimeni nu stie ce se intampla dupa ce un om moare, exista doar credinta ca acesta va ajunge in iad. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:41 AM |
|