![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
pana la urma am mancat la cina Aladushki clatite armenesti cu iaurt, o retete de-a Kaulei cu magiun(stiu ca nu trebuia, e musai sa ma dezobisnuiesc de dulce). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si portocale am mancat initial |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Ieri:
D: iaurt cu fulgi de ovaz, smochine uscate si cafea P: tocanita de pui, alune G: alune C: cascaval pane |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D kiwi,cafea cu lapte 0,1%,fulgi ovaz cu lapte
P mancare de mazare cu friptura de porc la gratar cu praz la cuptor,cafea cu lapte,cioco(4 patratele) C fructe |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara tutoror.
Azi am mancat asa: d: mandarine si putina branza cu magiun de prune fara zahar, cam 2 ore mai tarziu dupa mandarine p: piept de pui la gratar cu fosole verde fiarta g: nuci(un pumn mareeeee) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) s: un mar si 2 oua omleta cu o cana cu lapte 0.1% |
|
|
![]()
|
|
hy everybody!
SE pare ca doar eu mai postez pe aciulea:P d: mar cu fulgi de ovaz si scortisoara g: branza0% cu ceapa, boia si ardei p: o cana de lapte,pulpa de pui la gratar cu spanac (doar calit cu putin usturoi) si niste fasole boabe(2 linguri)+2 patratele cioco 85% cacao.....SUNT PLINAAAA!!! s: niste fructe, mandarina si mar Eu am mancat mult la pranz si nu stiu, cred ca nu e nimic in neregula cu asocierile facute. As dori sa stiu daca am gresit cu ceva, in afar de faptul ca am mancat prea multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Doar tu, ca eu am mancat numai neconform zilele astea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rody, eu nu vaz nimic in neregula. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
E ok.
Eu am mancat prostioare, de asta n-am mai postat. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
D 2 kiwi,cafea cu lapte 0,1%.omleta 2 oua,o rosie
P mancare de mazare cu friptura la cuptor,salata de castraveti,mozarella cu un gogosar,cafea cu alpte 0,1%,cioco (aproape o tableta intreaga,na ce sa mai zic) C branza de vaci 0,2% mai tarziu fructe:mandarine,portocale |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Book, ne luam de mana! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:19 AM |
|