![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa aveti o duminica frumoasa! Ieri am fost singura acasa si m-ati lasat si voi singura in sensul ca nu era nimeni. Toata lumea a disparut. Of. Book pe unde ai umblat? Ma g gandeam ca poate macar tu imi vei tine putin de urat. Lasa ca a trecut cu bine pana la urma. I'm awake (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Mai ninge un pic marunt,probabil ca e f frig,dar abia astept sa ies afara la plimbare prin padure,la cimitir,la un ceai cald intr-un bar micut pe unde o sa ma plimb;gata am facut programul;va doresc si eu o duminica placuta!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour, ladies! Ce mai faceti? Eu am facut ochi de-abia acum jumatate de ora.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello! V-a fost dor de mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In ultima saptamana am avut o surpriza nu tocmai placuta si nu am mai intrat pe net, si acum sunt in Ro. Am ajuns ieri, aseara am fost intr-un club pana la 5 dimineata, si acum ne recuperam. Diseara ma duc inspre casa. Sper ca sunteti bine cu toatele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaaaaaaaaalib, m-ai bagat in toate cele! Ce bine ca esti ok! Of!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sunt bine Di, multumesc de grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cand ajung acasa o sa va povestesc moartea caprioarei... Acum sunt doar foarte obosita... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neata fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa aveti o duminica frumoasa! Ieri am fost singura acasa si m-ati lasat si voi singura in sensul ca nu era nimeni. Toata lumea a disparut. Of. Book pe unde ai umblat? Ma g gandeam ca poate macar tu imi vei tine putin de urat. Lasa ca a trecut cu bine pana la urma. I'm awake (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Rody, daca te face sa te simti mai bine, eu sunt mereu singura acasa! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Exceptand zilele cu oaspeti, dar in principal sunt de capul meu. Si sunt bine, nu mi-a aparut pana acum nici un bau bau, nici un Zburator macar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Albi, welcome! Cum te simti pe taramuri galatene? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Cindy: Dec 20 2009, 01:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Sunt la Bucuresti inca. Plec in seara asta la Gl. Aseara am fost la Down town, si am plecat de acolo la ora 4. Suntem rupti cu totii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ah, am inteles...Drum bun atunci!
Foarte bine ca v-ati distrat! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da Cindy pana la urma a fost bine, doar ca am dormit in sufragerie la TV:)). Albi bine ai venit. Ti-am zis Diana ca vine ea numa sa asteptam. Acum nu mai imi este frica parca. Cred ca am vazut prea multe filme de groaza si am auzit cand mergeam la tara prea multe povesti cu toate cele si de aceea frica asta. La noapte dorm mai bine ca a venit bf (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:01 AM |
|