![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc pentru urari.
Acum merg greu si ma doare, fie un genunchi fie celalat, cand misc picioarele, dar m-a mai lasat durerea fata de azinoapte. Nu cred ca e cazul de radiografie. Am cazut cam 3 m de scari: pe ambii genunchi, pe coapse si umeri. Aia cu care eram au crezut ca nu ma mai ridic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Pink Lemonade: Jan 10 2010, 02:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Of saracuta de tine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Foarte nasol.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce nasol! Cu puterea ursului parca m-am dat eu... Dar ustura ca naiba ca aveam si zgarieturi... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoar! Ce fac fielili mieli?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Buna dimineata si de la mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
'Neata, Charlie. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Eu nu fac nimic special, ma duc sa-mi umblu pe la unghii si apoi sa pap ceva. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Multumesc pentru urari. Acum merg greu si ma doare, fie un genunchi fie celalat, cand misc picioarele, dar m-a mai lasat durerea fata de azinoapte. Nu cred ca e cazul de radiografie. Am cazut cam 3 m de scari: pe ambii genunchi, pe coapse si umeri. Aia cu care eram au crezut ca nu ma mai ridic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unguent Diclofenac 5%;este exceptional;eu sunt experta la entorse;am glezna dreapta care mereu se umfla de la pusul gresit al piciorului. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am dat si acum e tot umflat dar pot merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by Pink Lemonade: Jan 10 2010, 09:59 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:33 PM |
|