IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
tiana
post Jan 12 2010, 06:23 PM
Post #791

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Buna seara!

Adica ce e pe aici?
Eu mi-am petrecut azi ziua vorbind la telefon cu tot felul de ciudati,bine ca si eu mi-am cautat-o singura,am inceput sa caut pe net furnizorii pentru un produs de care nu prea aveam habar pana azi....si mi-am luat-o (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !
Ce nu inteleg eu este de ce daca o firma renunta la oferirea unor servicii de ce lasa anunturile neactualizate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 12 2010, 08:34 PM
Post #792

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am ajuns acasa, in sfarsit. Am fost iar in sedinte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Partea buna e ca raportul pare ok-ish. Hmmm, mai vedem maine.

+Quote Post
Diana.
post Jan 12 2010, 09:08 PM
Post #793

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(tiana @ Jan 12 2010, 06:23 PM) *
Buna seara!

Adica ce e pe aici?
Eu mi-am petrecut azi ziua vorbind la telefon cu tot felul de ciudati,bine ca si eu mi-am cautat-o singura,am inceput sa caut pe net furnizorii pentru un produs de care nu prea aveam habar pana azi....si mi-am luat-o (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !
Ce nu inteleg eu este de ce daca o firma renunta la oferirea unor servicii de ce lasa anunturile neactualizate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?

Da lene ... Nu isi dau interesul pentru ca nu stiu cum sa se vinda prin internet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Bravo, Szi! Odihneste-te si o sa fie ok. Cum ii herpesul?

+Quote Post
Bia
post Jan 12 2010, 10:53 PM
Post #794

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am facut prajitura aia cu mere rase si acum m-a palit un somn...

+Quote Post
scaii12
post Jan 12 2010, 10:57 PM
Post #795

Obsedat

Member No.: 7,004

Eu m-am bagat in pat si fac exercitii la germana(cica m-am apucat de invatat germana).

+Quote Post
albinuza
post Jan 12 2010, 11:54 PM
Post #796

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara doamnelor!
La mine situatia e din ce in ce mai maro. Pe langa toate rhaturile care mi se intampla, trebuia sa mi se intample mie sa fiu una dintre persoanele la care apar efecte adverse de la antibiotice nu?
Ma intrebam azi la munca disperata de ce simt de parca mi se innoada matele si ma tot ia cu bufeuri, de ce sunt ametita si nu pot sa ma concentrez. Am aflat cand am ajuns acasa. Sunt efecte adverse de la antibiotic. Dar toate astea fac parte din ciclul: toate mi se intampla mie! Si incep sa cred ca e chiar asa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ca sa nu va mai spun ca daca mai intarziam un minut acasa faceam pe mine.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dar, ma rog....viata e frumoasa. Dar nu a mea...
O seara buna doamnelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
tiana
post Jan 13 2010, 12:02 AM
Post #797

Incurabil

From: arad
Member No.: 6,600

Albi (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) .

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2010, 03:05 AM
Post #798

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Albi, te inteleg perfect. Imi pare tare rau... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 13 2010, 03:20 AM
Post #799

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Albi, ce aiurea, imi pare rau pentru tine... (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Scaii, germana, de ce?
Szi, mie tot cu Aciclovir imi trecea. Acum nu am mai facut de multa vreme, cred ca am imunitatea ok. Dar daca iti dai seama ca iti apare repede si te dai cu unguent chiar se retrage. La mine asa s-a intamplat... (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Oricum si la mine iesea tot de la stres, asa ca incearca sa iei lucrurile mai usor... (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
Se pare ca maine ploua-ninge. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) Noapte buna!

This post has been edited by Book: Jan 13 2010, 03:49 AM

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 13 2010, 09:35 AM
Post #800

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Mi-a mai dat inapoi herpesul, adica se usuca inainte de a fi explodat. Asta e bine. Ce nu e bine, e ca sunt extrem de obosita, sper sa apuc sa ma odihnesc weekendul asta.

Sunt aproape de final cu unul din rapoarte, sper sa nu mi se spuna iar sa il refac, ca ma arunc pe geam. Trebuie sa ma apuc de celalalt. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

O zi usoara va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 11:33 AM