![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu n-am facut dar urmaresc un topic pe alt forum unde scriu mai multe fete care au mers si inca merg la ea. I-am trimis cam in urma cu 1 an jumatate email pt ca ma tenta mult sa merg insa m-au descurajat preturile care pana sa apuc eu sa stang de 2 sedinte (cateva luni) deja se marisera (de la 450 euro la 650). Apoi am tot aflat chestii negative de la pacientele ei, facusera cel putin 2 sedinte si nu vedeau nici o imbunatatire. Apoi s-a intamplat sa cunosc un tip care spunea ca are probleme cu tenul, a mers la cativa medici, toti ii spuneau ca e pe fond nervos si ca n-are nimic, ii recomandau creme usoare ca sa scape de el (pt ca o tinea pe a lui ca vrea peeling, si eu tot incercam sa ii explic cum ca nu e cazul la el), l-au trimis si la psihiatru pt ca si-au dat seama ca acolo s-ar putea sa gaseasca rezolvare la probleme lui.. asta pana a ajuns la Harbuz care l-a bagat la profractional rapid, ma indoiesc ca era nevoie de un tratament asa de radical, nu degeaba il trimisesera alti 3 doctori acasa in decurs de 2-3 saptamani pt ca n-are nimic ce nu poate fi rezolvat cu creme. Vreo 2 sapt mai tz tipul s-a sinucis pt ca problemele lui erau desigur in alta parte.
M-a intristat mult povestea lui pt ca am fost alaturi de el vreo 2 luni in cautarile lui,l-am trimis si la dermatoloaga mea din Bucuresti care la fel i-a zis ca nu are nevoie decat de niste creme si de tratament la psihiatru (asta nu i-a zis-o lui ci prietenei care il insotea). Un medic adevarat isi da seama de chestiile astea daca ii pasa cu adevarat sa te inteleaga. Dupa asta chiar ca n-am mai vrut sa aud de Harbuz. Oricum nu tindeam sa merg la ea din cauza preturilor si a rezultatelor slabe in raport cu sumele cerute. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, ce poveste tragica! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Andreica, eu am inteles de la ea ca tine foarte mult la confidentialitate, de aceea nici nu are poate pe altcineva in cabinet, clientele nu se intersecteaza niciodata (cel putin cand am fost eu). Ba chiar, eu am fost prima oara la cabinet personal, inainte sa fixez o programare sa vad si eu omul, locul si nu mi-a raspuns nimeni la usa pentru ca nu stia cine sunt. Eu am venit cu inca o persoana la peeling si s-a uitat urat la mine, mi-a spus ca nu poate sta in cabinet si mi-a explicat apoi pe larg. Poate parea cam paranoic, insa eu o apreciez pentru ca tine la latura de confidentialitate, anonimat. Eu personal nu as vrea sa ma vada nimeni in starea odioasa post peeling. Eu per total am fost destul de multumita, insa mi se par mult prea mari preturile raportat la rezultate, chiar nu inteleg justificarea lor. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Bebe, ce poveste tragica! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Andreica, eu am inteles de la ea ca tine foarte mult la confidentialitate, de aceea nici nu are poate pe altcineva in cabinet, clientele nu se intersecteaza niciodata (cel putin cand am fost eu). Ba chiar, eu am fost prima oara la cabinet personal, inainte sa fixez o programare sa vad si eu omul, locul si nu mi-a raspuns nimeni la usa pentru ca nu stia cine sunt. Eu am venit cu inca o persoana la peeling si s-a uitat urat la mine, mi-a spus ca nu poate sta in cabinet si mi-a explicat apoi pe larg. Poate parea cam paranoic, insa eu o apreciez pentru ca tine la latura de confidentialitate, anonimat. Eu personal nu as vrea sa ma vada nimeni in starea odioasa post peeling. Eu per total am fost destul de multumita, insa mi se par mult prea mari preturile raportat la rezultate, chiar nu inteleg justificarea lor. Tin sa te dezamagesc, Sweet! Cand am fost la consultatie intr o sambata dimineata mai erau 3 doamne si a discutat cu fiecare din noi in aceeasi camera, celelalte Fiind de fata. Ceea ce nu mi s a parut deloc ok. Ceea ce m a mirat pe mine extrem de mult e ca nu are macar o asistenta. Tie ti s a parut normal lucrul asta? Sper sa nu fie din motive de economie in ce priveste plata unui salariu in plus. Oricum, cel mai important e ca totusi tratamentul a avut efect. Auzi, dar tipa, Harbuz, nu ti s a parut ca o papusica gonflabila? Silicoane are in mod cert si as zice ca si colagen in buze. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm nasol...dar macar nu a facut si interventia in acelasi timp, nu? Te-ai intalnit cu cineva cu fata aceea radioasa (nu stiu cum erai tu, dar mie mi s-a parut real tragi-comica imaginea mea din oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Eu m-am gandit ca nu are asistenta din motive de confidentialitate, dar si ce spui tu ma pune pe ganduri. Poate si-a schimbat "politica" o data ce i s-a marit clientela. A avut parte de promovare: tv pe antena2, cred ca am vazut accidental si in click, fetele vorbesc de ea pe forumuri, deci sunt sigura ca nu ii merge deloc rau, avand in vedere si preturile mari pe care le are. Ar fi culmea sa se zgarceasca la o asistenta...
Ba daa, si mie mi s-a parut ca are imbunatatiri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Colagen in buze (mie imi displac rau buzele colagenate, de pitzi), nu prea pareau naturale, silicoane si cateva interventii de genul astora de care am facut noi. Eu mi-am comandat iar o solutie de peeling cu acid glycolic 30%, sper sa imi ajunga de data asta si cat mai repede, mi-a scos peri albi site-ul ala cu toate problemele aparute. La medic nu cred ca mai imi fac nimic. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-February 10 Member No.: 7,967 ![]() |
De ce sa dispara? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu fara Retin-A nu traiesc. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Mie mi-a facut cel mai bine din tot ce am incercat. Trebuie sa-mi fac stoc. Buna tuturor. Sunt noua pe acest forum de aceea nu stiu exact cum as putea sa postez fara sa dau "raspuns " cuiva. In orice caz am citit la tine, ciresica dulce, ca ai folosit retin a si ti-a mers excelent. Am auzit si eu de aceasta crema de ceva timp si in sfarsit mi-am facut curaj sa incerc si eu. Dar totusi am o nedumerire . Am citi aici ca retin-A trebuie aplicat o data la 2 sau 3 zile. Si ma intrebam in zilele in care nu aplic ce fac??? Adica aplic ceva pe fata sau numai ma spal si atat??? Si daca mi se va forma acnee, am voie sa o "storc" ????? Pot folosi un creion corector sau contra-indicat??? Am o gramada de intrebari si as fi extrem de recunoscatoare daca mi-ati raspunde cele care ati folosit retin-A pentru a-mi da cateva sfaturi. Va multumesc anticipat . |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Ioana! Cati ani ai?
Poti sa folosesti Retin-a o data la 2-3 zile si in zilele pauza o crema hidratanta, ce ai tu nevoie, ce iti place. Ce probleme ai tu exact? Citeste si aici, topicul despre Retin-a. Bineinteles poti folosi si un corector. This post has been edited by Cindy: Feb 14 2010, 11:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 19-November 07 Member No.: 2,674 ![]() |
Salut tuturor ! Am reusit sa-mi reglez productia de sebum folosind Black African Soap, comandat din Anglia, de pe site-ul Akamuti. In acelasi timp folosesc si Spironolactone si masti cu neem, de pe acelasi site, asa ca nu-mi dau seama care e rolul fiecaruia, dar all in all sunt multumita. Mai am nevoie de o crema hidratanta buna, stie cineva daca se mai gaseste Galenic Cauterets ? Am cautat-o peste tot si am impresia ca nu se mai produce.
|
|
|
![]()
|
|
Stiu si eu site-ul acela, au produse interesante.
Galenic Cauterets se mai gaseste, uita-te pe site-ul Sensiblu sa vezi exact locatiile unde este disponibil produsul. Mie nu prea mi-a placut crema asta. Eu folosesc acum o crema hidratanta lejera L'Erbolario, am mai scris despre ea. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-December 09 Member No.: 7,610 ![]() |
Buna Andreica, din posturile citite am inteles ca ai facut tratamentul fraxel. Sunt interesat sa fac si eu acest tratament si as vrea sa te rog daca imi poti da mai multe detalii, impresii, parerea ta despre acest tratament. Se merita sau nu ? Id-ul meu este -EDITAT - CONVERSATIILE SE POARTA PE FORUM - ALTFEL NU ATI GASI CU CINE SA VORBITI - . Merci mult.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Buna tuturor. Sunt noua pe acest forum de aceea nu stiu exact cum as putea sa postez fara sa dau "raspuns " cuiva. In orice caz am citit la tine, ciresica dulce, ca ai folosit retin a si ti-a mers excelent. Am auzit si eu de aceasta crema de ceva timp si in sfarsit mi-am facut curaj sa incerc si eu. Dar totusi am o nedumerire . Am citi aici ca retin-A trebuie aplicat o data la 2 sau 3 zile. Si ma intrebam in zilele in care nu aplic ce fac??? Adica aplic ceva pe fata sau numai ma spal si atat??? Si daca mi se va forma acnee, am voie sa o "storc" ????? Pot folosi un creion corector sau contra-indicat??? Am o gramada de intrebari si as fi extrem de recunoscatoare daca mi-ati raspunde cele care ati folosit retin-A pentru a-mi da cateva sfaturi. Va multumesc anticipat . Eu una ma dadeam zilnic, dar nu am tenul foarte sensibil. Depinde de caz... Acum ma dau in anumite perioade. Nu uita sa hidratezi tenul dupa Retin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:27 AM |
|