IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIV - eLady`s hot spot, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
melcri
post Feb 11 2010, 06:44 PM
Post #431

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Ai auzit de un unguent untul pamantului de la naturisti fece minuni:incearca si o sa-mi dai dreptate;sunt patita si cu antecedente

Merci de sfat ,ma duc sa-mi fac un ceai ca bine zici
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Feb 11 2010, 07:34 PM
Post #432

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Nu am auzit de unguentul asta, dar o sa incerc.Multumesc.

+Quote Post
Rody
post Feb 11 2010, 08:57 PM
Post #433

Incurabil

Member No.: 7,318

Seara buna everybody!

Eu poftesc o inghetata si l-am trimis pe bucuresteanul meu sa imi cumpere;)). Pana la urma a venit azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
scaii12
post Feb 11 2010, 08:59 PM
Post #434

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Teo multa bafta la traseu si felicitari pentru sala! Iar tu Oana ai niste rezultate foarte bune, felicitari si bafta! Ar trebui mai multa lume sa-ti ia exemplul. Va imbratisez pe toate!

+Quote Post
Oana
post Feb 11 2010, 09:06 PM
Post #435

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Silvia, mersi frumos, dar nu ma mai laudati atat, ca ma gudur ca un catel in spatele monitorului asta si ma las pe-o ureche.

Intotdeauna e loc de mai bine si intotdeauna se poate mai bine.

+Quote Post
Rody
post Feb 11 2010, 09:08 PM
Post #436

Incurabil

Member No.: 7,318

Ei si tu Oana. Lasa ca e bine sa ti se aprecieze munca. Te ambitionezi cu atat mai mult. Pe mine de exemplu intotdeauna m-au ambitionat lucrurile pozitive, laudele, si atunci cand mi s-a apreciat munca. Felicitarile mele tie, lui Teo, Book si tuturor celor care au reusit sa obtina ceea ce si-au propus.

+Quote Post
Oana
post Feb 11 2010, 09:12 PM
Post #437

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Ai dreptate, Rody, dar mi se pare ca-i stresant pentru voi sa spune-ti tot timpul "bravo", trebuie sa va obisnuiti ca voi avea rezultate bune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu sunt mai directa, sa nu va suparati pe mine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Fides pe unde o fi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by oana_82: Feb 11 2010, 09:14 PM

+Quote Post
Teocris
post Feb 12 2010, 08:40 AM
Post #438

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Multumesc pentru felicitari insa pe 24 vor fi pe deplin adevarate.
Cu junioara am patit o nepatita acum doua saptamani. M-a sunat sora mea joi pe la ora 16.30 si imi zice ca educatoarea i-a zis ca junioara mea are scarlatina si ca nu mai are voie la gradi pana nu se insanatoseste.
In prima faza am crezut ca este o gluma proasta. O sun pe educatoare. Imi zice sec si fara nici o urma de compasiune: " Fetita dumneavoastra este suspecta de scarlatina. Azi de dimineata am primit rezultatele de la medic si ea e singura care are rezultatul pozitiv."
De azi de dimineata si numai acum am aflat? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De ce nu m-a sunat nimeni? Alminteri pentru toate nimicurile ma sunati.
Pai am zis sa nu va alarmati.
wtf!!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Fetita nu mai are voie in comunitate pana nu ne aduceti adeverinta ca este clinic sanatoasa.
Va dati seama ca instantaneu m-a luat cu plans. Am cautat pe internet ce este si cu ce se mananca boala asta. Mi s-au inmuiat genunchii cand am citit ca internarea este obligatorie in caz de scarlatina. Cand am citit simptomele mi-am dat seama ca fata nu a avut nici macar unul. De unde atunci suspectia asta? Si cum naiba numai ea din 20 de copii are scarlatina?
Da telefoane, intereseaza-te, plangi... Vai de capul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
A doua zi dimineata am dus copilul la analize. Rezultatete erau gata abia luni, dupa ora 16. Va dati seama cum eu si sotul meu am stat cu ochii pe fata. Mai rau ca pe butelie. Orice mica tuse sau un rosu mai aprins in obraji era de ajuns sa ne bage in sperieti. Sotul meu incerca sa ma linisteasca, insa nu puteam. Si el era suparat tare pentru incompetenta celor de la gradi si pe toata situatia asta idioata. Chiar spunea ca le da cu rezultatul in cap la educatoare de ies bune si ne-au speriat degeaba.
Ce credeti? Rezultatele au iesit bune. Fata nu e nici macar racita. Sa nu bati pe cineva?
Saptamana asta nu am dus-o la gradi pentru ca am fost plecati, insa lunea viitoare sa vezi ce le fac la cucoanele alea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sa-mi dea si mie numarul de telefon la doctorita aia care le-a facut analize copiilor. Si la directoare ma duc. Sunt furioasa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Gata. M-am revarsat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 12 2010, 09:20 AM
Post #439

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce tampiti astia de la gradinita! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ar fi culmea sa fie alt copil bolnav si sa-i imbolnaveasca pe toti! Eu am ajuns la concluzia ca in tara asta nimeni nu-si face treaba cum trebuie!
Multumesc Rody! Si mie mi se pare ciudat sa tot fiu laudata. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Ma intreb ce s-o fi intamplat cu Tiana. Sper sa nu fi patit ceva, ca a disparut asa brusc... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 12 2010, 09:30 AM
Post #440

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Teo, ce faza si cu educoatarele astea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sa le faci scandal!

+Quote Post

101 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:32 PM