IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

59 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce manichiura ai azi?
kryss_10
post Feb 12 2010, 12:46 PM
Post #271

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Nu se vede ca au fost roase.Le-am avut maricele si le-am mai scurtat putin si au inceput sa se exfolieze foarte rau si bineinteles ca le-am taiat foarte scurt adica mai din carne asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iau calciu si mi-am cumparat lotiunea aia de la Farmec si ma dau cu ea acum.Vreo 3 saptamani nici cu lac nu le-am mai dat, mi-era cah de ele cand le vedeam cum se exfoliaza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 12 2010, 01:10 PM
Post #272

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Arata foarte bine, Diana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai forma unghiilor asemanatoare cu a mea.
Apropo, mi-am luat si eu solutia aia.

+Quote Post
Cindy
post Feb 12 2010, 05:55 PM
Post #273

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Se pare ca toate avem o pasiune pentru unghiile rosii! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Foarte frumos!

p.s.: Imi place ca harta apare in toate pozele lui Book, se vede ca e o fata studioasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 12 2010, 09:30 PM
Post #274

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu in ultimul timp m-am dat pe rosu... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Cindy, harta e ca o semnatura. (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 14 2010, 03:17 AM
Post #275

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-am facut cu oja noua, asa, de chestie, si arata muuuult mai multumitor decit m-am asteptat.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/oja15februarie.jpg)

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 14 2010, 03:48 AM
Post #276

Incurabil

Member No.: 868

De mult vreau sa-ti spun: ai mainile identice cu ale mele , pe bune, mai putin unghiile, ca ale mele-s varza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Cand ma uit la mainile tale am sentimentul ciudat ca-mi vad mainile pe ecran (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am sa ma pozez si eu o data ca sa vezi asemanarea (forma degetelor, lungimea, chiar si pernutele).

Culoarea non mi piace , desi ciocolata e slabiciunea mea.

+Quote Post
Diana.
post Feb 14 2010, 03:54 AM
Post #277

Fondator eLady.ro

Eh, nici pe mine nu m-a lasat cu orgasmul in spinare, da` na... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totusi da neasteptat de bine. Ca mi se cam acrise sa ma tot fac in nuante de rosu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E diferita in realitate, e ca o ciocolata cu lapte cu irizatii aurii.
Te cred, cum nu! Pernutele-s insa acum de la retentia de apa, m-am cam umflat si nu stiu daca de la pastile sau de la injectii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Chiar tare as vrea sa iti vad minutele! Unghiutele ti se pot repara, am scris eu metoda pe aici, intr-o luna nu ai sa le mai recunosti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

QUOTE(kryss_10 @ Feb 12 2010, 12:46 PM) *
Nu se vede ca au fost roase.Le-am avut maricele si le-am mai scurtat putin si au inceput sa se exfolieze foarte rau si bineinteles ca le-am taiat foarte scurt adica mai din carne asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iau calciu si mi-am cumparat lotiunea aia de la Farmec si ma dau cu ea acum.Vreo 3 saptamani nici cu lac nu le-am mai dat, mi-era cah de ele cand le vedeam cum se exfoliaza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

As putea pune pariu ca-ti tai cuticulele... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Feb 14 2010, 12:20 PM
Post #278

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Fumoasa oja, Di! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Da, ai dreptate ca imi tai cuticulele, dar daca nu le tai arata foarte groaznic. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 14 2010, 12:50 PM
Post #279

Fondator eLady.ro

Mi-a vazut unghiile, le-ai vazut si pe ale lui Book. Citeste, te rog, din urma, am scris aici de faza cu cuticulele dupa baie sau imuiere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa cum vezi, eu nu mai am cuticule deloc fara sa le tai. E metoda mea de ani de zile si crede-ma pe cuvint ca da rezultate. Sint convinsa ca o sa dea si la tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 14 2010, 03:15 PM
Post #280

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Mi-am scurtat si eu unghiutele si le-am pictat.

(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag001.jpg)

(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/im8.jpg)

Oja este OPI, nuanta OPI red. Ma enerveaza ca se usuca foarte greu, trebuie sa astept o mie de ani si apoi tot se intinde daca ma ating de ceva. Din motivul asta, mi le fac inainte sa ma culc, se usuca din fericire intr-o noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La capitolul rezistat, este insa foarte ok.

+Quote Post

59 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:23 AM