![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce ciudat. Mie daca mi le fac inainte de culcare in mod sigur mi se strica... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Arata super si unghiile si culoarea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si ale Dianei arata foarte bine, mie mi se pare interesanta culoarea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc pentru sfat, Dia! Am sa incerc! Asta am gasit pe site - "Nu taiati niciodata cuticulele. Acestea trebuie impinse usor ajutandu-va de o bucata de panza umezita dupa ce ati facut dus. "
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Merci, Book! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Incearca sa vezi daca se strica sau nu! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Apropo, mi-am cumparat si eu lacul intaritor Farmec, il transformam lacul forumului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc pentru sfat, Dia! Am sa incerc! Asta am gasit pe site - "Nu taiati niciodata cuticulele. Acestea trebuie impinse usor ajutandu-va de o bucata de panza umezita dupa ce ati facut dus. " Freci in sens invers, in raspar, cuticulele. Dupa o luna nici o sa mai fie nevoie sa faci asta, pentru ca vor disparea de la sine si unghiile nu se vor mai exfolia.(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trebuie sa va arat ce-am eu pe deste, ca altfel crapa rinza-n mine! Star Trek! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/startrek02.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/startrek01.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fides, imi place culoarea asta.
Am si eu exact nuanta asta si ma dau cu ea cand am o stare mai ciudata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai unghii frumoase.Eu nu mi-am mai facut manichiura de 2 saptamani. Azi poate reusesc si eu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
De fapt am combinat doua nuante, ca nu am o culoare asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saru` mina, Oana, e nefinisata in poza (ca sa nu zic ca-i minjita frumos! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Incearca sa vezi daca se strica sau nu! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Pai am incercat, de asta ziceam. (IMG:style_emoticons/default/theexperience_hud.gif) Si daca mi se pare ca sunt uscate si ma pun cu ele-n pat pana dimineata sigur apare vreo stricaciune... In legatura cu cuticulele, si eu mi-am format obiceiul: cand fac baie sau dus le frec cu o periuta de unghii perpendicular pe cuticula, dinspre varf spre baza. Apoi cand ies le frec cu un prosop mai aspru pe margini si cuticule, in acelasi sens. Pielea moarta se indeparteaza asa, si e mult mai bine decat sa le tai... (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Fides, ciudata culoare... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) This post has been edited by Book: Feb 15 2010, 10:09 AM |
|
|
![]()
|
|
Pai stiu, e Star Trek, nu am zis? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa vezi cita lume o sa se holbeze azi la labutele mele! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ce, nu v-am mai zis ca imi place la nebunie sa sochez? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Las` c-o zic acum! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt in realitate e un gri-mov-argintiu-otel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : ... sau asa ceva . Funky rau de tot! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Manchiura de astazi. Simpla.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/manichiura1702.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:02 AM |
|