![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Alina, intamplarea este veche (din 2007). Nu a fost bataie in sensul in care te gandesti ci a fost vorba de o singura palma. Data tare, e adevarat, insa a fost o palma. Mandria si increderea in el mi-au fost serios afectate, socul a fost mare pentru ca imi bagam mana in foc ca nu este in stare de asemenea grozavie si cam atat. Copilul nu a fost batut nici macar o data.
La vremea aceea ma gandeam foarte serios la divort, insa am puns in balanta toate si am ales sa raman cu el. Pana in acest moment nu-mi pare rau de decizia luata. El chiar si-a dat silinta sa ma faca sa uit de iesirea lui si acum suntem o familie fericita. Il iubesc foarte mult si sunt sigura ca si el ma iubeste. Oooof! Asta a fost prima mea postare pe Elady (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi trezeste amintiri neplacute insa nu ma scund dupa deget si nu neg ca s-a intamplat. Ma bucur insa ca pot spune acum " a fost doar un vis urat" . Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin clipe grele. Nu pot sa nu remarc insa ca plangi dupa tatal tau, ceea ce inseamna ca ai puterea de a ierta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Teo, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, nu prea am cuvinte... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Vin si eu cu un episod din viata mea, o intamplare de acum o luna. Tot venea fostul pe la mine pe motiv ca vrea sa-si vada copiii si eu nu prea vroiam sa-i deschid usa. L-a apucat gelozia, o fi crezut ca-s cu cineva in casa, ma rog... A doua zi a venit si i-am deschis, din una in alta m-a intrebat daca am pe cineva si i-am zis ca nu-l priveste, ne-am luat la cearta. Eu , nervoasa ca nu ma lasa in pace, el gelos si rosu ca racul mi-a tras o palma. Nu tare, dar gestul m-a scos din rabdari. Cum locuiesc eu singura, am o bucata de lemn dupa usa, preventiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si am pus mana pe bata aia si i-am tras una sanatoasa , sa ma tina minte. Ori sunt eu nebuna..., dar stiu ca i-am dat o lectie. Pai eu stau si-ti cresc tie copiii si tu ridici mana la mine? Vaiiii, cred ca ascapat ieftin... Stiu ca nu trebuie sa raspunzi cu violenta la violenta si daca-ti trage cineva o palma ,trebuie sa intorci si obrazul celalat, dar nu m-am putut abtine. Cred ca am rabufnit, tineam ura pe el de prea mult timp. A fost picatura care a umplut paharul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nici eu nu am intors obrazul. L-am muscat de mana pana la sange (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum facem haz de necaz insa in momentul ala... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Teo, daca suntem femei si cica mai slabe de inger, asta nu inseamna ca nu putem reactioana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 46 Joined: 12-February 10 Member No.: 7,976 ![]() |
Alina, intamplarea este veche (din 2007). Nu a fost bataie in sensul in care te gandesti ci a fost vorba de o singura palma. Data tare, e adevarat, insa a fost o palma. Mandria si increderea in el mi-au fost serios afectate, socul a fost mare pentru ca imi bagam mana in foc ca nu este in stare de asemenea grozavie si cam atat. Copilul nu a fost batut nici macar o data. La vremea aceea ma gandeam foarte serios la divort, insa am puns in balanta toate si am ales sa raman cu el. Pana in acest moment nu-mi pare rau de decizia luata. El chiar si-a dat silinta sa ma faca sa uit de iesirea lui si acum suntem o familie fericita. Il iubesc foarte mult si sunt sigura ca si el ma iubeste. Oooof! Asta a fost prima mea postare pe Elady (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi trezeste amintiri neplacute insa nu ma scund dupa deget si nu neg ca s-a intamplat. Ma bucur insa ca pot spune acum " a fost doar un vis urat" . Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin clipe grele. Nu pot sa nu remarc insa ca plangi dupa tatal tau, ceea ce inseamna ca ai puterea de a ierta. Draga mea, scuze, nu stiam!!Ma bucur!!!!!!!!Si eu!!!Asta e...Mi-e tare dor de el!!Nici nu isi poate vedea nepotica...e atat de mica si de frumoasa...cand voi avea timp voi pune pozici cu ea!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 10-March 10 Member No.: 8,157 ![]() |
DE CE TIPA OAMENII UNII LA ALTII
"Intr-o zi,un intelept din India puse urmatoarea intrebare discipolilor sai: -De ce tipa oamenii cand sunt suparati? -Tipam deoarece ne pierdem calmul,zise unul dintre ei. -Dar de ce sa tipi, atunci cand cealalta persoana e chiar langa tine? intreba din nou inteleptul -Pai,tipam ca sa fim siguri ca celalalt ne aude,incerca un alt discipol. Maestrul intreba din nou: -Totusi,nu s-ar putea sa vorbim mai incet, cu voce joasa? Nici unul dintre raspunsurile primite nu-l multumi pe intelept. Atunci el ii lamuri: -Stiti de ce tipam unul la altul cand suntem suparati? Adevarul e ca, atunci cand doua persoane se cearta, inimile lor se distanteaza foarte mult. Pentru a acoperi aceasta distanta,ei trebuie sa strige, ca sa se poata auzi unul pe celalalt. Cu cat sunt mai suparati,cu atat mai tare trebuie sa strige,din cauza distantei si mai mari. Pe de alta parte, ce se petrece atunci cand doua fiinte sunt indragostite? Ele nu tipa deloc. Vorbesc incetisor,suav. De ce? Fiindca inimile lor sunt foarte apropiate. Distanta dintre ele este foarte mica. Uneori, inimile lor sunt atat de aproape, ca nici nu mai vorbesc,doar soptesc,murmura. Iar atunci cand iubirea e si mai intensa, nu mai e nevoie nici macar sa sopteasca, ajunge doar sa se priveasca si inimile lor se inteleg. Asta se petrece atunci cand doua fiinte care se iubesc, au inimile apropiate. In final,inteleptul concluziona, zicand: -Cand discutati, nu lasati ca inimile voastre sa se separe una de cealalta,nu rostiti cuvinte care sa va indeparteze si mai mult, caci va veni o zi in care distanta va fi atat de mare, incat inimile voastre nu vor mai gasi drumul de intoarcere." Mahatma Ghandi Sa va fie zilele pline de iubire si intelegere. |
|
|
![]()
|
|
O pilda foarte frumoasa si daca stau sa ma gandesc bine, foarte adevarata.
Decebal, dragut din partea ta ca ne-ai spus-o (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS numele corect este Mahatma Gandhi This post has been edited by Teocris: Mar 11 2010, 09:21 AM |
|
|
![]()
|
|
Da, foarte frumoasa!
M-am gandit mult la ea...cat de adevarata este (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Oana, am citit povestea ta.. cu lemnul de dupa usa. Imi place atitudinea. Daca am fi mai multe asa, femeia nu ar mai fi o victima in propria ei casa. Bravo si sa speram ca esti exemplu si pentru altele. (nu incurajez violenta in familie, ci doar sper ca in caz de ceva, femeia sa ia atitudine si sa nu mai fie victima).
Mama a patit o singura data asa ceva: sotul ei a ridicat mana asupra ei si ea automat a apucat vaza de pe masa sa se apere. El evident nu a lovit vazand asta, dar raul era deja facut. L-a parasit oricum. O admir pt asta. Denota tarie de caracter si sange rece in caz de criza. |
|
|
![]()
|
|
Ayana, nu stiu cat de bine am procedat, dar faza e ca la mine in casa, copiii dormeau. Sincera sa fiu, daca ei ar fi trebuit sa asiste la chestia asta, nu stiu cum as fi reactionat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:48 PM |
|