![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atunci spune-i femeii adevarul si iesi din viata ei. Apropos, din ce bani traiesti?
Nu se dau sentinte, ne spunem parerea. Dupa ce spui ca ai stat cu o femeie doar pentru pozitia ei sociala si ca iti curg ochii dupa altele, te astepti sa te aclamam sau sa iti ridicam statuie?! Convinge-ne ca nu este asa. Pina acum ... a fost doar o abureala. Care tine in fata unei femei disperate. Si-atit. And get real. Nu ti-a taiat nimeni capul si nici nu te-a jignit. Cind umbli in fundul gol pe strada, sa te astepti sa se ia unii dupa tine. E doar un eufemism, stii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) O femeie care face ce faci tu cum e numita de barbati? Ia gindeste-te o secunda la asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si la inregistrare scrie foarte clar in regulament: conturile NU se sterg. Si nici mesajele. Ai bifat ca esti de acord cu asta. Si am senzatia ca esti un troll mititel care se distreaza teribil cind debiteaza bazaconii asteptind sa se lezeze apriori bunul-simt al celorlati in timp ce-si freaca miinile, fericit. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-March 10 Member No.: 8,136 ![]() |
Am fost inteles gresit. Imi pare rau.
Eu traiesc din banii mei foarte putini si nu aspir la banii ei chiar daca ea se ofera sa plateasca multe cheltuieli. Eu ma rezum la strictul necesar dar ea are pretentii mari de la viata. Eu am fost obisnuit cu necazul cu lipsurile si nu dau doi bani pe oamenii cafe au bani multi si se imbata cu ei. Eu prefer o viata mai simpla mai retrasa ea vrea dimpotriva socializare multa, modernism etc. Cine-i de condamnat ? Cel care se multumeste cu mai putin sau cel care vrea mult si foarte mult ? Imi pare rau ca discutia a deraiat in asa mare masura. Eu sunt un tip cinstit onest si nu umblu dupa ce nu-i al meu. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atunci imi pare rau si te rog sa ma ierti, insa din posturile tale anterioare se intelegea altceva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai, eu totusi nu inteleg...adica femeia asta cu care esti tu, stie adevarul si totusi sta cu tine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Eu cred ca nu stie adevarul, dar poate la nivel inconstient simte lipsa lui de interes.
Tot nu pot sa inteleg, era la fel de "defecta" si cand te-ai combinat cu ea... de ce acu e si mai "defecta"? Faza cu aspectul fizic l-ai vazut si de atunci... cred ca mai degraba un sindrom "pasarea din mana" magazin online "pasarea de pe gard". Btw... gandeste-te ca peste 15-20 ani (daca zici ca vrei pe cineva stabil cu care sa intemeiezi o familie), cand gagicile tale 90-60-90 o sa aiba sanii lasati si pielea plina de pete maro de la atata solar oare cine va arata mai bine? ele sau cea pe care o ai acum? Si inca ceva: cele care arata bine stiu asta. Si fii sigur ca daca nu ai ceva de oferit care sa le atraga nici nu se vor uita la tine. Te poti uita tu la ele cat vrei. Si in principiu sunt mai dificile putin. Cu una din aia risti sa iti iei papucii in cateva luni si sa treaca la urmatorul. O femeie la 30 de ani deja stie ce vrea, e hotarata, sigura pe sine si stie exact care e calea ei. Si nu incerca sa intorci vina asupra ei: ca e prea sociabila si ca ii plac banii. A muncit pt ei, numai ea stie cat o fi tras in tinerete ca sa ajunga unde e si acum merita sa se simta bine. Nu e vina ei ca a reusit sa isi faca un trai, daca poti accepta asta, bine, daca nu... Daca te intrebi, da, sunt misandra, si nu ma deranjeaza sa iau tare un mascul. Mai ales daca merita scuturat putintel. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda, eu nu am intrat sa menajez. Ma deranjeaza atitudinea baietelului de mai sus foarte tare. De obicei se intalneste la pseudo-masculii aspiranti la statutul de mascul-feroce dar care din sute de motive nu au cu ce.
Bai beietel, daca vrei femei bune in viata ta marcheaza banu'! N-o sa stea niciuna din femeile la care visezi cu un parlit. Si nu te mai plange de defectele partenerei actuale. Pana una alta daca stam sa va comparam (din descrierile tale) iti e net superioara pe scara sociala. Poate te iubeste si vrea copii cu unul ca tine dar cu siguranta stie ca daca tu nu-ti vei permite o familie si tot asa ea va fi pe picioarele ei si nu dependenta de tine. In concluzie, daca tu nu mai esti ea nu pierde prea mult. Sa fii constient de lucrul asta! Sa mi se scuze impertinenta dar barbatii ca tine, fara nimic in punga sau in maneca dar cu pretentii gigant, imi provoaca dispret si scarba continua. Vreti respect dar nu dati nimic in schimb, ba si mai mult boicotati pe site-uri de femei. Ce credeai ca intrand aici dai peste vreo bagheta magica ce te poate face destept, frumos si bogat in 2 secunde? Viata e grea si trebuie sa avem asteptari inalte. Ea nu e de condamnat ci tu, dupa parerea mea. Vrei putin de la viata, te complaci DAR esti nemultumit. De ce esti tu nemultumit? De fizicul parteneri. Pe ea ai intrebat-o daca e multumita de fizicul tau? Ma indoiesc ca ai facut asta. Erai prea egoist si ocupat sa-ti lungesti gatul dupa femei pe care nu numai ca nu ti le permiti dar nici nu le meriti. Nu vei fi respectat de o femeie pana nu te transformi in barbat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Inainte sa-l cunosc pe sotul meu am avut si eu o relatie de 3 ani cu un asemenea specimen.Si era atat de "corect", "onest" si "cinstit" incat imi spunea de fiecare data cand ma insela, chiar imi descria cu lux de amanunte cum s-a simtit cu x sau y in pat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Si zicea ca el nu aspira la banii mei dar niciodata nu a refuzat nici petrecerile cu lume buna, nici plecarile in vacante, nici multe alte lucruri care bineinteles se faceau pe cheltuiala mea.Iar daca ma ingrasam cu 500 de grame era jale, deja eram urata.De ce am stat cu el?Probabil ca eram necoapta si foarte tanara(aveam aproape 20 de ani cand l-am cunoscut).Cand m-am despartit de el am realizat ca de fapt nu-mi parea rau ca nu mai sunt cu el ,ci imi parea rau de cei 3 ani in care puteam sa fac lucruri mult mai utile si mai frumoase decat sa-mi pierd timpul cu o panarama de barbat.
Deci, daca pana acum te-am menajat, "draga" Marius B, afla de la mine ca tu nu esti un barbat adevarat! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu am citit, dar nu am zis nimic, in schimb au scris alte femei ce am vrut sa spun si eu. Ar mai fi de adaugat ceva, dar mai bine tac (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Inainte sa-l cunosc pe sotul meu am avut si eu o relatie de 3 ani cu un asemenea specimen.Si era atat de "corect", "onest" si "cinstit" incat imi spunea de fiecare data cand ma insela, chiar imi descria cu lux de amanunte cum s-a simtit cu x sau y in pat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) El iti spunea ca te insela, cum a fost cu altele in pat si tu ai continuat sa stai cu el? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Marius, nu pot sa zic ca nu inteleg, nici mie nu imi plac barbatii burtosi, cheliosi, parosi etc. Dar nici nu ma "combin" cu ei, tu de ce ai facut-o daca nu te atrage? Nu o blamez fiindca ii place viata sociala, dimpotriva, pe mine o viata retrasa m-ar plictisi invariabil crunt. Nu ma iau eu de averea sau non-averea ta, e viata ta, nu judec oamenii dupa bani. Din ce ai scris, se pare ca nu avti nimic in comun, tu nu o placi, de ce mai stati impreuna? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 9-March 10 Member No.: 8,136 ![]() |
Am incheiat orice polemica.
Am uitat ca e un forum cu si despre "femei" si nu persoane cu care se poate discuta deschis. Eu nu am jicnit pe nimeni si nu am atacat pe nimeni. Asa este cand te bagi in gura lupului. Va doresc numai bine tuturor si va promit ca nu o sa imi mai spal vreodata rufele in publicul unui forum feminist. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:54 PM |
|