![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Ai incercat ceva de la dr. Brandt? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe mine ma tenta crema pentru microdermabraziune. Ma bucur pentru rezultatele bune ale amandurora! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oana, nu inteleg, de ce vrei sa pui alta crema peste Brevoxyl? Lasa-l singur sa actioneze, cred ca asa ar fi cel mai bine. Eresh, din ce oras esti? Cauta pe site-urile farmaciilor locatiile unde poti gasi produsele dorite, imposibil sa nu gasesti. Daca ti se pare ca ai porii infundati, incearca o exfoliere mecanica de 2-3 pe saptamana (evita zonele cu cosuri daca e cazul), o baie de aburi, o vizita la cosmetica pentru curatare, tratamente cu acizi cum spuneai si tu... Cindy, eu folosesc Dr Brand microdermabraziune o data pe saptamana.Am mai scris despre asta.Sunt multumita, caci nu mi-a facut nimic rau (la mine asa se pune problema) dar de efecte ....e ok pielea dar nu pot sa zic ca uauuu.Borcanul meu e pe terminate si nu ma gandesc sa mai achizitionez altul.Este si foarte scump.Caut, dar nu mai gasesc kit de microdermabraziune de la Loreal.Are exact aceleasi efecte ca cel de la Dr Brand si este mult mai ieftin.Paula l-a catalogat drept f bun, pe cand pe cel de la Dr B l-a desfiintat, din cauza pretului, spunea ca e f scump pt ce ofera , nu ca nu e bun.LOreal asta eu il luam din zona libera caci nu se fabrica decat pt state si pt europa de vest, din pacate.M-am tot uitat si pe site-uri dar nu l-am mai vazut.Oricum era ceva gen 20 Euro, fata de 85 de dolari. Una peste alta, vroiam sa va intreb si eu ceva.Eu folosesc 2% BHA liquid de la Paula si sunt multumita.Pe langa asta, gel 2,5% BP daniel kern, AHA, tot de la el , deuteria crema dimineata, si tenul meu arat f bine.Folosesc alternativ toate astea, insa as vrea sa merg un pic si pe refacerea pielii( cu retin si isotrexin nu m-am impacat, dupa 4 luni , vara trecuta, inca aveam monstrii durerosi).Am vazut la Paula Resist Clearly Remarkable Skin Lightening Gel 2% BHA (pt pete de soare, hormonale dar si post acnee) si Super Antioxidant Concentrate .Le-a folosit cineva? Cum sunt? In legatura cu cremele cu SPF, parerea mea e ca oricine foloseste produse antiacneice trebuie sa utilizeze zilnic crema cu spf.Eu una ma dau de ani de zile in fiecare dimineata, indiferent de anotimp.Am vazut persoane sub tratament antiacneic care n-au folosit si s-au ales cu tot felul de arsuri si pete din cauza asta.Dar acum poate depinde si de cat de sensibila este pielea, a mea e Super sensibila si imi e frica . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
Buna fetelor!
Am probleme cu acneea de ani de zile,nu a fost niciodata grav,dar destul de deranjant si deprimant pentru mine.Am facut tratament cu Roaccutane,sincer nu stiu de ce e toata lumea asa impotriva,dar fiecare cu parerea lui:).Mi-a aratat tenul foarte bine in timpul tratamentului,dar dupa 3 luni si ceva am renuntat pentru ca venise vara si chiar nu puteam sa stau o vara intreaga ferindu-ma de soare(pe care il iubesc apropo).Un an jumate cam asa nu am avut probleme cu cosurile,nu aparea nici macar unul,acum de cateva luni au inceput sa reapara dar nu e foarte grav. M-am hotarat sa merg la endocrinolog,sa rezolv problema din interior,nu mi se pare normal ca la 23 ani sa-mi mai apara cosuri. Analizele hormonale mi-au iesit foarte bine,si medicul endocrinolog mi-a zis ca e exclusa o problema la ovare din moment ce testosteronul a iesit normal si nu am dereglari de ciclu. Am zis ca totusi vreau sa-mi fac o ecografie,si ieri am fost si la ginecolog. Foarte bine am facut. Mi s-a facut o ecografie intravaginala iar ovarele mele nu arata foarte bine din pacate.Mi-a prescris Melleva 3 luni,iar apoi 3 luni tratament cu Donavital.As fi vrut sa scap fara administrare de anticonceptionale,doar pentru ca mi-e frica ca dupa ce o sa intrerup administrarea o sa-mi explodeze fata,cum am citit ca foarte multe au patit-o.Sunt curioasa,oare de ce se intampla asta?Din moment ce problemele cu hormonii si ovarele sunt rezolvate de anticonceptionale,de ce acneea tot revine? V-am pupat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 1-April 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,427 ![]() |
Apropo de kit-ul de microdermabraziune de la L'Oreal,sincer nu am citit ce ati vorbit in paginile precedente,dar vad ca nu il gasesti si am zis sa il caut pe Ebay uk(de acolo imi cumpar majoritatea hainelor,si produse cosmetice,sunt f ieftine si ajung si relativ repede,in 4-5 zile).Uiite ce am gasit:
http://cgi.ebay.co.uk/LOreal-ReFinish-Micr...=item27af52b87e Daca nu ai cont ti-as putea comanda cu mare drag,doar ca ideal ar fi sa fim din acelasi oras(sunt din Cluj-Napoca),ca sa ti-l pot inmana personal si sa nu mai platesti alte taxe postale. Cindy, eu folosesc Dr Brand microdermabraziune o data pe saptamana.Am mai scris despre asta.Sunt multumita, caci nu mi-a facut nimic rau (la mine asa se pune problema) dar de efecte ....e ok pielea dar nu pot sa zic ca uauuu.Borcanul meu e pe terminate si nu ma gandesc sa mai achizitionez altul.Este si foarte scump.Caut, dar nu mai gasesc kit de microdermabraziune de la Loreal.Are exact aceleasi efecte ca cel de la Dr Brand si este mult mai ieftin.Paula l-a catalogat drept f bun, pe cand pe cel de la Dr B l-a desfiintat, din cauza pretului, spunea ca e f scump pt ce ofera , nu ca nu e bun.LOreal asta eu il luam din zona libera caci nu se fabrica decat pt state si pt europa de vest, din pacate.M-am tot uitat si pe site-uri dar nu l-am mai vazut.Oricum era ceva gen 20 Euro, fata de 85 de dolari. Una peste alta, vroiam sa va intreb si eu ceva.Eu folosesc 2% BHA liquid de la Paula si sunt multumita.Pe langa asta, gel 2,5% BP daniel kern, AHA, tot de la el , deuteria crema dimineata, si tenul meu arat f bine.Folosesc alternativ toate astea, insa as vrea sa merg un pic si pe refacerea pielii( cu retin si isotrexin nu m-am impacat, dupa 4 luni , vara trecuta, inca aveam monstrii durerosi).Am vazut la Paula Resist Clearly Remarkable Skin Lightening Gel 2% BHA (pt pete de soare, hormonale dar si post acnee) si Super Antioxidant Concentrate .Le-a folosit cineva? Cum sunt? In legatura cu cremele cu SPF, parerea mea e ca oricine foloseste produse antiacneice trebuie sa utilizeze zilnic crema cu spf.Eu una ma dau de ani de zile in fiecare dimineata, indiferent de anotimp.Am vazut persoane sub tratament antiacneic care n-au folosit si s-au ales cu tot felul de arsuri si pete din cauza asta.Dar acum poate depinde si de cat de sensibila este pielea, a mea e Super sensibila si imi e frica . Ups,cred ca nu aveam voie sa postez link.Imi cer scuze Apropo am vazut ca se vand chiar si cu 5 lire (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, nu stiu nimic de cremele acelea de la Paula. Eu am doar o crema cu protectie solara de la ea si m-a dezamagit, imi lasa pielea alba de zici ca sunt moarta si lucioasa, desi ea se pretinde matifianta. E aproape intacta. Gelurile cu aha si bha imi plac in schimb.
La ce te referi cand spui refacerea pielii? Am vazut ca mentionezi produse pt pete, de care ai? Eu pt probleme post cosuri folosesc un peeling cu acid glycolic, 35%, dar pt pete maronii de ex, este mai potrivit cel lactic. Dar ma rog, nici abuzul de acizi nu face bine pielii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce substante active au produsele acelea pe care le vrei? Ma pui pe ganduri cu gomajul de la dr.Brandt (nu prea as numi-o microdermabraziune, ca am facut si eu la salon si nu cred ca e la fel). Eu am avut de la Roc ceva asemanator dar nu am fost prea incantata. Avea insa ca bonus un aparat care vibra, cu care iti puteai face un masaj mai accentuat al pielii cu respectivul "gomaj". Poate e o alternativa pt tine la L'Oreal. Rox, multa bafta cu anticonceptionalele! Eu nu am nici o experienta cu anticonc, deci nu am ce sfat sa dau. Asta pt ca nu mi-a placut niciodata ideea sa bag voluntar hormoni in organism...(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Cindy, este bun gomajul de la Dr Brand, insa dupa parerea mea nu-si merita banii, caci aceleasi efecte le-am avut cu l'oreal.adica diferenta de bani este mare.
Bine ca mi-ai zis de cremele cu spf de la Paula caci tare ma tentau. Cand ma refer la pete, vorbesc despre cele rosii post acnee.Eu pete maronii nu am , caci cum am mai spus, folosesc tone de creme cu factor si nu m-am pricopsit cu astfel de pete.In timp s-au mai dus, si nu se vad decat dc imi este cald sau frig, sau dc ma supar.Si atunci le vad si ma enerveaza cumplit, caci folosesc si bha si aha in concentratie de 10%, si microdermabraziunea asta si tot lent merge procesul.Deocamdata am noroc ca nu mi-au mai aparut cosuri decat ocazional, insa multumita de tenul meu nu sunt.Cum spuneai si tu, probabil ca adevenit o obsesie la noi, sau cel putin la mine,si ma intreb dc o sa-l am vreodata perfect. Asa ce sa zic ieri am primit un compliment de la o dna, care mi-a zis ca am un ten frumos, si m-a bufnit rasul.Ma gandeam ca-si bate joc de mine, dar o pun pe seama obsesie mele si pe faptul ca noi de multe ori ne accentuam defectele. La produsele Paulei, ma refer la RESIST Clearly Remarkable Skin Lightening Gel with 2% BHA All Skin Types •2% Hydroquinone plus 2% salicylic acid work to lighten sun- or hormone-induced brown skin discolorations and reduce breakouts •Ideal for those battling discolorations from sun damage and blemishes or blackheads •Significantly improves skin tone and texture for renewed clarity •Fluid, silky gel formula feels light and makes skin ultra-smooth •Created for normal to oily skin, but suitable for all skin types •100% fragrance- and colorant-free •Same great formula as Clearly Remarkable Skin Lightening Gel with 2% BHA si la RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum All Skin Types This state-of-the-art serum efficiently addresses multiple issues that cause skin to look wrinkled while reducing inflammation and the visible effects of sun damage. Please see below for references to documented research about the claims for the ingredients in this serum. •Innovative blend of proven ingredients skin needs to look younger •Helps skin generate healthy collagen so it is able to resist signs of aging •Potent antioxidants protect against environmental damage •Works to repair damaged cells and rebuild skin's protective barrier •Spreads easily and absorbs quickly, leaving a silky, breathable finish •Enhances makeup application by making skin's surface extremely smooth 100% fragrance- and colorant-free •Same great formula as the Super Antioxidant Concentrate RoX, mersi, o sa ma uit si eu pe ebay uk. Eu mai folosesc cand si cand uleiul Kaloderma. Olio Indiano Vian, pt curatare profunda.Si vreau sa va zic ca oricat m-as demachia tot nu raman discurile de demachiat perfect curate cand ma sterg pe fata cu uleiul asta.Il mai foloseste cineva?Eu l-am cumparat din Italia la vreo 4-5 euro.Pe el scrie asa "puriffica la pelle, toglie i punti neri".O perioada nu l-am mai folosit si acum dupa ce am reluat aplicarile cu el, intr-o dimineata m-am trezit cu un punct negru usor inflamat, dar care a iesit destul de repede, si ma intrebam dc o fi de la el. RoX, revin, m-am uitat pe ebay si o sa-l comand de la ei.Mersi.Stau in Constanta, asa ca n-ai cum sa mi-l inmanezi personal, oricum iti multumesc inca o data. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ca si sfat, sa nu folositi si crema cu spf din kit, este comedogena, doar gomajul. This post has been edited by caitriona: Mar 22 2010, 09:09 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Alex, eu nu te sfatuiesc sa faci fraxel, la mine nu a prea avut efect, insa am avut ceva rezultate cu microlaser peel combinat cu profractional la dr. Harbuz.
Sweet, ce peeling cu acid glicolic folosesti? De unde e luat? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Alex, eu nu te sfatuiesc sa faci fraxel, la mine nu a prea avut efect, insa am avut ceva rezultate cu microlaser peel combinat cu profractional la dr. Harbuz. Andreica, ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai faci sedinte la Harbuz? Esti multumita? Biata sweet ce-a mai asteptat peelingul ala, nu stiu daca recomanda siteul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu imi iau subtantele pt peeing de la naturalskinshop.com (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bebe, m-am uitat si eu pe site-ul asta.Ce anume ai folosit de la ei?Iti priesc, observi imbunatatiri?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu mi-am luat un kit cu acid salicilic 10%, glicolic 30%, un cleanser si un ser cu acid hialuronic insa nu folosesc decat salicilicul si glicolicul pt ca acidul hialuronic nu-mi prieste se pare. Sunt multumita de ele insa trebuie sedinte repetate ca sa se vada diferente. Adica eu pana acum am reusit sa fac peelingul asta cum trebuie doar de 2 ori si la interval de vreo 4-5 luni adica pana sa-l fac pe al 2 lea pielea era deja la stadiul initial.
Oricum ajuta mult la pete, luminozitate, curata tenul, reduce inflamatiile. Daca ar fi sa-mi mai iau inca o data as lua doar acizii separat. |
|
|
![]()
|
|
Mersi, Bebe, o sa citesc si eu mai in amanunt si o sa-mi iau ceva de la ei, dc tot zici ca merita.Cred ca deja pielea mea s-a obisnuit cu bha si aha ca parca nu-si mai fac efectul in concentratatii mici.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:23 PM |
|