![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#801
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ce bine te-ai "tratat" aseara Lifturica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arata bine tot!
|
|
|
![]()
Post
#802
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multam frumos Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
Post
#803
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Sa-ti fie de bine!Ca bine arata si cred ca a fost si o cina usoara.
Ce fel de peste?Avea oase multe?Ca eu de aceea nu iau peste proaspat,iau doar somon rondele. |
|
|
![]()
Post
#804
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Este peste de balta. Se numeste caras sau carasel. Are oase dar prajit e delicios. Mie imi place la nebunie somonul afumat. Somonul rondele imi place pe gratar dar il marinez in prealabil cu un amestec de zeama de lamaie, piper si sare.
|
|
|
![]()
Post
#805
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Carasul e dulce tare si ce vad eu in farfurie nu e tocmai un carasel, ca e mai marisor bine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Are oase destule, insa carnea e moale si matasoasa si foarte placuta la gust. Si fiind si de balta, nu de crescatorie, e si mult mai gustos!
Daaa, lamiia e buna pentru fragezirea oricarui fel de carne iar la somon cred ca il inmoaie bine. Mai ales ca eu nu ma impac deloc cu carnea lui densa, mi se pare si nitel fada sa fiu sincera. Am vazut niste somotei destul de frumosi la real insa cind am pus-o pe aia sa imi arate urechile, erau negri de vineti si nu am mai luat, ca era clar ca stateau acolo de cind bunica, fata! Somnul, cu mustatile lui lungi, imi place mult . Liftu`, tare bine arata ce-ai facut tu acolo!!! Pe 25 se maninca peste, e dezlegare de Bunavestire, o sa caut niste peste bun din timp... |
|
|
![]()
Post
#806
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Multumesc Diana!
Pe 25 fac scrumbie, ca asa e traditia pe la noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
Post
#807
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu mananc somonul la gratar cu sosul de usturoi cu iaurt;yammi,yammi.
|
|
|
![]()
Post
#808
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Noi facem pastrav la gratar destul de des. Sos de iaurt cu usturoi si lamaie punem noi pe el. Mie pestele prajit/pane nu-mi prea place. Nu stiu de ce.
|
|
|
![]()
Post
#809
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Melcri, azi fac somon la gratar si mici la gratar.Zi-mi si mie te rog reteta de sos de usturoi cu iaurt! Multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
Post
#810
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca vrea sa zica tzatziki: 3/4 iaurt gras, 1/4 smintina, castravete ras pe razatoarea mica (cu tot cu coaja) si stors in pumn cit poti de bine, insa sa nu fie iasca, citiva catei de usturoi batuti crema, sare, piper dupa gust. Amesteci toate astea si le lasi nitel sa se odihneasca dimpreuna (vreo ora-doua) la frigider. Tzatziki se maninca rece si merge extraordinar cu orice carne pe gratar, mai putin cirnati.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 09:40 AM |
|